VDL klaagt over druk programma

17
1747
Erwin van der Looi.

Willem II speelt zaterdagavond tegen ADO Den Haag, de nummer acht van de eredivisie. Weer een belangrijke wedstrijd voor de Tilburgse club. En daar is trainer Erwin van de Looi niet blij mee.

Tien wedstrijden in zes weken, daar heeft de oefenmeester moeite mee. “Dat is te veel. Het is onmogelijk om in zo’n periode met weinig rustdagen honderd procent fit te blijven.”

“Onderzoek heeft aangetoond dat twee rustdagen voor topsporters te weinig is om voldoende te herstellen”, zegt hij op de website van Willem II. “Dat is ons dit seizoen al acht keer overkomen, geen enkele club heeft dat zo vaak gehad.”

Dat we ver zijn gekomen in het bekertoernooi is natuurlijk mooi, maar op deze manier worden we wel benadeeld”, aldus Van de Looi, die op 28 februari met zijn ploeg in de halve finale van de KNVB-beker tegenover Feyenoord staat.

‘Lekker opgeladen’
Doelman Mattijs Branderhorst heeft geen last van vermoeidheid, hij denkt dat Willem II fysiek klaar is voor weer een wedstrijd. “We hebben weinig blessures. Na de wedstrijd tegen Heracles hebben we een paar dagen rust gehad. Dat is wel weer fijn, we zijn weer lekker opgeladen. Gaan gewoon volle bak naar zaterdag toe.”

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jbj.ot
Lid
jbj.ot

Als je als trainer zelf al aangeeft dat ze een te druk schema hebben, dan zullen deze spelers ook makkelijker zelfmedeleiden krijgen.

Je proeft nu al dat looike zichzelf al in aan t dekken Is, die weet al lang en breed hoe laat het is….

Sargon
Lid
Sargon

Is die lafbek zich nu alweer aan het indekken voor de komende nederlagen? Topsporters moeten dit moeiteloos aankunnen. In de NBA spelen ze 80 wedstrijden per seizoen en daar zeiken ze ook niet.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

wat zullen we blij zijn als de competitie (hopelijk goed ) afgelopen is en we van m af zijn. met t kruis van achteren

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Als zeiken punten zou opleveren stonden we net deze trainer in de top 3

#erwinout #nietzeikenmaarpuntenhalen

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En ff nog iets als we nou ik weet niet hoeveel gebleseerde hadden of als we voor de winterstop goed voetbalde en  volop punten pakte dat had je nog begrip kúnnen tonen voor zijn gezeur. Maar niet een van beide is waar. Hij probeert zijn eigen falen te verbloemen om mee deze onzin te komen. Hij Is al niet geliefd hier. En wordt alleen maar minder en minder.

Erwin stap op man. Het drukke programma waar jij het over hebt heeft namelijk 0,0 te maken met de stand op de ranglijst

Alex
Gast
Alex

Kan hij zich alvast voorbereiden. Straks in de nacompetitie speel je ook zoveel in de week, en dan is het pompen of verzuipen!!!

koen kooiman
Gast
koen kooiman

wat zou het hem kunnen boeien? heeft al genoeg kapot gemaakt met zijn negatieve spelopvatting.

Farrington
Gast
Farrington

VDL moet niet zeuren, je weet nu eenmaal vooraf dat als je verder in de beker komt, het programma drukker wordt. Niks raars toch, je moet immers meer wedstrijden spelen (die ook weer extra geld opleveren). Clubs als Ajax, P$V, Utrecht etc. kunnen dat met hun selectie wel opvangen. Bij clubs als Willem II, Excelsior en Sparta ligt dat anders. Die hebben niet de luxe om basisspelers op de bank te zetten (al dacht VDL dat wel. Daar is het kwaliteitverschil gewoon te groot voor. Als hij van begin af aan met wat meer lef gevoetbald had, hadden we nu… Lees verder »

Baarle
Gast
Baarle

Wat een gejank weer van Erwin. Die gasten hebben nu toch gewoon een week rust gehad, kom op zeg, het zijn geen mannen van 63. Worden ze hard van. Ik geloof ook niet dat die gasten er over klagen, is meer een VDL-dingetje.

alstop
Lid
alstop

Jammer dat ik pas 62.5 ben anders daagde ik je uit voor een fietstocht van de Goirleseweg naar “dn Engel” en terug.

 

Kijken wie het snelst is…..

UNITED
Lid
UNITED

Nog een paar jaartjes volhouden dan kunde elke dag naar de training fietsen.  wink

TheObserver
Lid
TheObserver

Nier lullen maar poetsen !! Lamme zak is het die vd Looi had je aanvallender moeten voetballen tegen Sparta en Heracles , zeer waarschijnlijk meer punten in je pocket gehad ..en had je het ook iets rustiger aan kunnen doen tegen  RodaJC…..

 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Zoals ik ook elders aangaf. Begin moe te worden van het klagen en excuses zoeken elkekeer van Erwin het ligt aan  alles behalve aan hem. Stap gewoon  op Erwin kunde lekker thuis op de bank zitten….

WillemII-Antonius
Gast
WillemII-Antonius

Ook heel ongunstig dat we op zondag de 25e tegen Roda spelen en woensdag de 28e al de halve finale. Wij kunnen niemand sparen tegen Roda, wedstrijd veel te belangrijk, terwijl Feyenoord dat weekend gewoon zijn 2e elftal kan opstellen…

Vd Looi heeft gelijk. De grote clubs kunnen dit wel intern oplossen, maar wij hebben maar een kleine kern en dan is 2 rustdagen zeer nadelig.

Maximaal
Gast
Maximaal

Adriaanse had dit “probleem” ook en werd met zijn spelers tweede van Nederland.