Vd Linden keert geblesseerd terug naar NL

22
2264

Jop van der Linden zal dinsdagavond nog het trainingskamp van Willem II in het Portugese Moncarapacho verlaten en terugkeren naar Nederland. De verdediger kampt met een hamstringblessure en wil in het ziekenhuis in Tilburg een echo laten maken.

volledig artikel BD

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ben
Gast
Ben

Toen Velikonja geblesseerd raakte vond ik dat sneu voor die jongen maar gunstig voor het team, dat werd me hier niet in dank afgenomen, maar Ogbeche pakte zijn kans wel. Nu sta ik er hetzelfde in, de enige speler in de selectie die nog slechter is dan Velikonja raakt geblesseerd, wat een mazzel. Toen Sol ziek werd of toen Chirivella op de grond lag kreeg ik een hartverzakking, maar hier kunnen we alleen maar beter van worden. Pijn aan de ogen doet het Job te zien voetballen bij Willem II, ik hoop dat ie volledig hersteld van zijn blessure maar… Lees verder »

paul
Gast
paul

Wat een idiote opmerking ben, iemands blessure mazzel noemen, hoe slecht hij ook speelt hij is een van de selectie spelers dit seizoen, een echte supporter zegt zoiets niet, nep supporter bah!

Ben
Gast
Ben

Een nepsupporter krijgt geen hartverzakking wanneer Chirivella op de grond ligt. Een echte supporter vindt Job wel te slecht voor Willem II.

Ben
Gast
Ben

Ik vind Lachman een van de dragende krachten van het huidige Willem II. Het is niet die of die, Lachman is goed, Job kan er geen zak van.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Kruip even terug onder je steen Ben. Ik schaam me dat jij jezelf supporter durft te noemen.

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Asociale opmerking!En waarom is Vilikonja slecht? Heeft een hoog scoringspercentage per gespeelde wedstrijd. Ik denk zelfs dat zijn contract (terecht) verlengt wordt. 

Ben
Gast
Ben

Het is verlengd met een d en dat gaat noooit gebeuren.  Percentages zijn pas valide bij een aantal wedstrijden, de N in statistiek. Die N heeft ie niet gehaald, maar een blinde kon zien dat ie alles tekort kwam, vooral snelheid.

Ben
Gast
Ben

Ik merk dat ik mazzel nader moet toelichten hier. Ik heb ook liever een compleet fitte selectie,  maar als er iemand geblesseerd moet raken dan liever Job dan Fran.

Paul
Gast
Paul

Of liever lachman of liever die of die,  zo kun je iedereen wel noemen, ik zou zeggen.. het liefst helemaal niemand, je gunt immers niemand een blessure, althans ik niet en zeker niet van mijn eigen clubke

Snorro
Gast
Snorro

Ben stond duidelijk niet vooraan toen de hersenen werden uitgedeeld. Naast zijn IQ blijft blijkbaar ook zijn EQ ver achter bij de norm, dus hij blijft stabiel! 

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

hoe heet die film ook al weer …. oh ja dumb dumber dumbest

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

IQ EQ knap zeg snorremans!!

Snorro
Gast
Snorro

Geen idee wat daar knap aan is, maar ach… heb jij ook weer een keer inhoudelijk kunnen reageren.Good for you!!

Ikzelf
Gast
Ikzelf

  het is nooit met 2 ‘o’s’

Frank
Gast
Frank

Dan zijn Wijnaldum en Dankerlui maar nét op tijd binnengehaald en is de kans groot dat ze volgende week allebei in de basis starten. De roep om een extra centrale (en eredivisie-waardige) verdediger wordt daarmee alsmaar groter. Ik hoop dat Joris ons positief weet te verrassen en snel een enorm wit konijn uit zijn hoge hoed tovert …

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Geloof nooit dat er nog een verdediger extra gehaald gaat worden. Dit is de verdediging waarmee we het moeten doen.

Frank
Gast
Frank

Mocht Van Der Linden voor langere tijd uit de roulatie zijn, kom je toch nog een verdediger tekort. In plaats van 2 heb je dan maar 1 extra verdediger achter de hand. Wijnaldum en Dankerlui zijn immers aangetrokken als back up voor en vóór Van Der Linden geblesseerd raakte

Kruik
Gast
Kruik

Zeker nog minimaal een centrale verdediger erbij. Wij zijn te kwetsbaar achterin en ik moet er niet aandenken als er nog meer verdedigers uitvallen.

Butch
Lid
Butch

Rens van Eijden mag vertrekken bij AZ

paul
Gast
paul

die gaat naar sparta, dickie heeft immers heel wat streepjes voor bij az, dat heeft huiberts al aangegeven

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Als  we nou gewoon eens  wat beter gaan verdedigen als team  (ook dat is te trainen!) zijn  er geen witte konijnen meer nodig.

PS hoeveel spelers willen we hebben? Een stuk of veertig?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ koen verhoeff

Gewoon aanvallender  spelen zodat je de verdedigng ontlast kan Zo maar eens helpen.