Vaste plaats vervalt na 15 juni, snel verlengen dus!

0
1136
Falkenburg (2x) en Heerkens (1x) de doelpuntenmakers tegen NAC (foto: Geert van Erven)

Wil jij jouw vaste plek in het Koning Willem II stadion behouden voor volgend seizoen? Dan heb je tot en met volgende week woensdag 15 juni de tijd. Daarna vallen alle vaste plaatsen in het stadion vrij en kunnen andere supporters deze plaats via de vrije verkoop kopen!

Wachtlijst KingSide
Voor de KingSide is weer volop belangstelling, en inmiddels staan er enkele honderden supporters op de wachtlijst voor een plaats op de KingSide. Wij raden dan ook aan om voor 15 juni je SCC te verlengen, want anders bestaat de kans dat er straks geen plaats meer is op de KingSide.

Online verlengen
Supporters ontvangen dit jaar géén formulier in de brievenbus. Je kunt jouw SeizoenClubCard gemakkelijk verlengen door hier te klikken en in te loggen op jouw persoonlijke account. Heb je nog geen account aangemaakt? Vul dan het e-mailadres of klantnummer in waarmee je bij Willem II staat geregistreerd. Klik vervolgens op ’wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan automatisch een wachtwoord toegestuurd.

Voor vragen of problemen bij het online verlengen van jouw SeizoenClubCard kun je contact opnemen met de afdeling Ticketing via 013-5490590 of kom gerust even langs bij de receptie in het stadion.

Let op:Vrijdag 10 juni is de receptie gesloten en is Willem II ook telefonisch niet bereikbaar.