Vanmiddag Kingo Fandag vanaf 13.00 uur

1
791
willem II - sparta , 25-08-2007 , eredivisie voetbal , seizoen 2007-2008

Woensdag 21 maart 2018 is het weer zover! De Kingo fandag vindt dan namelijk plaats. Alle kinderen onder 13 jaar zijn uitgenodigd om deze middag van 13.00 tot 16.00 uur naar het Koning Willem II stadion te komen.

Kom jij samen met jouw vriendjes naar het stadion om met Kingo en de selectie een leuke middag te beleven? Je kan in en rondom het stadion allerlei activiteiten doen samen met de gehele spelersselectie. Ook heeft Kingo voor iedereen een handtekeningenkaart van de selectie!

De middag begint om 13.00 uur en je kan de hele middag tot 16.00 uur vrij inlopen! Ook als je dus wat later uit school bent.

Meet the Players
Tijdens de Kingo Fandag kan jij met jouw handtekeningenkaart alle handtekeningen van de gehele selectie scoren. Ook kan jij jouw favoriete speler ontmoeten en ermee op de foto gaan. Of speel jij liever een potje FIFA 18 tegen een van de selectiespelers in het spelershome? De Kingo Fandag is de kans om leuke activiteiten samen met de Willem II selectie te doen. Want wie wil er nou niet penalty’s schieten op onze keepers?

Villa Pardoes Flessenactie
Samen met Villa Pardoes willen Kingo en Pardoes zo veel mogelijk lege flessen verzamelen op 21 maart. Deze lege flessen worden aan het einde van de dag verzameld en het bedrag wat daarmee opgehaald wordt, gaat geheel ten goede aan Villa Pardoes. Op het terrein staat 21 maart een grote vrachtwagen van Villa Pardoes waar jij al je lege flessen in mag gooien! Jij kan dus ook bijdragen aan een mooi bedrag voor Villa Pardoes. Begin je alvast met verzamelen?

Rabobank
Ook de Rabobank is op de Kingo fandag aanwezig. Zij staan ter hoogte van vak O. Hier kun je hele stoere glittertattoo’s laten zetten. Deze blijven natuurlijk niet zo lang staan als een echte tattoo. Heb jij al een idee hoe jouw glittertattoo eruit komt te zien? Ook neemt de Rabobank hun mascotte Rabo PinPin mee die jou alles kan laten zien van hun Rabobank kinder app.

Pathé 
Kingo kijkt er naar uit om dit jaar zijn vriend Charlie, de mascotte van Pathé, weer te zien op de Kingo Fandag. Kingo heeft namelijk gehoord dat Charlie voor iedereen een kleurplaat meeneemt, waarmee je misschien zelf een prijs kunt winnen als jij hem het mooiste inkleurt!

Albert Heijn
Van al het voetballen, springen op de springkussens en rennen over de stormbaan krijgen jullie vast honger en dorst. Daarom is Kingo ook heel blij dat de Albert Heijn er ook bij is op de Kingo Fandag. Want bij de kraam van de Albert Heijn kan jij jouw gezonde snack scoren!

Rondleiding
Heb jij ooit een keer door de spelerstunnel willen lopen of op het veld van het Koning Willem II Stadion willen staan? Tijdens de Kingo Fandag zullen er 3 rondleidingen zijn in het stadion. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in de spelersbus van de eerste selectie. Om het helemaal compleet te maken heeft Kingo net zoals vorig jaar een uitvak experience georganiseerd. Durf jij onder begeleiding van de stewards een kijkje te gaan nemen in het uitvak?

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments