Nieuwe collectie KingSide Clothing verkoopt goed!

35
8052

Bij een fanatiek en bruisende tribune, hoort natuurlijk een goede kledinglijn. Daarom is er de afgelopen tijd door een aantal gasten achter de schermen hard gewerkt om een mooie KingSide kledinglijn te lanceren. En het resultaat mag er zijn. De collectie bestaat uit verschillende t-shirts die vanaf nu te bestellen zijn via de webshop (www.kingsideclothing.nl) van KingSide Clothing. Dus check vooral de webshop als je benieuwd bent naar alle designs die je nu kunt kopen.

Ze hebben getracht om voor ieder wat wils te maken. Van klassieke designs tot oldschool tot t-shirts die waarschijnlijk wat populairder zijn onder de jeugd. De heren hebben ook wat vernieuwing aangebracht in het logo, maar houden uiteraard ook het bekende KingSide-logo in stand. Uiteindelijk worden we er met zijn alleen vrolijker van als er meer Willem II te zien is in het straatbeeld. Daar draagt deze kledinglijn aan bij.

Waar ze ook aan bijdragen is Tilburg Tifosi. Zij zetten zich al jarenlang in voor de sfeer in het Koning Willem II Stadion. Geheel belangeloos en daadkrachtig. Ook door hen kunnen we genieten van de sfeer in het stadion zoals die nu is. Daarom doneren we een deel van de opbrengst van deze kledinglijn aan deze stichting.

Dit is nog maar het begin, blijf KingSide Clothing volgen op Instagram en Facebook, want er komt nog veel en veel meer aan!

35 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments