Vanaf nu Bier, Muziek EN Live Voetbal in de KingZine bus!

6
4428

We hadden altijd al meer dan voldoende bier en muziek in de bussen, maar daar komt nog wat extra bij: vanaf nu is er in KingZine Bus 1 tevens LIVE VOETBAL beschikbaar. Vanaf de wedstrijd tegen Eagles kunnen meereizende supporters dus genieten van een live potje voetbal, of van samenvattingen, op de heen en terugreis. Bier, muziek, wedstrijd en live voetbal….wat wil je nog meer?!! (Ja…punten natuurlijk!!).

Voorlopig is dit overigens alleen in bus 1 beschikbaar, omdat het nog een experiment is. Hoe sneller je dus je kaarten besteld voor de uitwedstrijden, hoe groter de kans is dat je live voetbal hebt tijdens je reis. Mocht het een succes zijn, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden om dit ook in de andere KingZine bussen beschikbaar te maken.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
patriekolorus
Lid
patriekolorus

t zou fijn zijn als er wat meer variatie in de muziek gebracht word. Het is nu over het algemeen van die moderne pleurisherrie! Ik geef meer om wat rock, reggae, 70’s. Vorige week waren ACDC en the beastie boys de enige goeie nummers wat ons betreft! En tuurlijk is al die Tilburgse flauwekulmuziek altijd helemaal mooi. Ik spreek niet alleen voor mezelf overigens, maar ook voor tenminste een deel van de “oude garde”

013Bert
Lid
013Bert

Ik kan best begrijpen dat de oude garde het niet zo heeft op die hardstyle en hardcore. Omgedraaid net zo goed natuurlijk, dat de jeugd niet zoveel voelt voor rock, reggea en oldies.
Misschien dat daar een mooie mix in te vinden is zodat jong en oud samen de aantallen bij uitwedstrijden weer wat opkrikken. Dit jaar is het nog wat tegenvallend allemaal.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

precies!

de rammelaer
Beheerder

Heb je suggesties? Stijlen en bands/zanger

UNITED
Lid
UNITED

Als ik voetbal op tv zou willen zien zou ik niet met die bus mee hoeven gaan. Ik kom sowieso niet voor t voetbal trouwens.