UPATE: Willem II in gesprek met Tom Van Weert

42
4423

Update zondag 24 januari, 18.00 uur:
Bron VI:

Willem II heeft zijn zinnen gezet op Tom van Weert als nieuwe spits. De Tilburgse clubleiding heeft bij het management van de aanvaller geïnformeerd naar de voorwaarden waaronder hij per direct weg kan bij zijn huidige club Excelsior. Dit bevestigen bronnen aan Voetbal International.

In het Koning Willem II Stadion zijn ze al langer gecharmeerd van de spits, die vorig seizoen een uitstekende periode beleefde in Kralingen en deze jaargang een wat moeilijker seizoen doormaakt. De teller qua doelpunten staat nu op vier. Desondanks zou de technische staf hem het liefst nog deze winterstop naar Tilburg halen.

Van Weert heeft bij Excelsior evenwel een nog tot de zomer doorlopend contract. De Rotterdammers kunnen daarom een transfersom vragen voor de bij FC Den Bosch opgeleide spits.

Bij Willem II moet de Brabander de opvolger worden van Richairo Zivkovic

De spelersmarkt in Nederland is in beweging. Stijn Wuytens vertrok afgelopen week naar Alkmaar, en diverse spelers verruilden de afgelopen week van club. Willem II is naarstig op zoek naar een verdedigende middenvelder en een spits. Het gerucht dat Zvikovic Tilburg alweer gaat verlaten is hardnekkig, maar word ontkent door TD Aalbers.

Met vier finales voor de boeg (Groningen thuis, Heracles thuis, Excelsior uit, De Graafschap thuis) zijn de Tricolores gebaat bij het snel compleet maken van de selectie.  Rondom de Eredivisie-velden ging vandaag het gerucht dat Tom van Weert maandag naar Tilburg zal verhuizen. Excelsior handelde afgelopen zaterdag al snel door Michiel Hemmen voor 1,5 jaar aan te trekken. Zal Tom van Weert na jarenlange Tilburgse interesse eindelijk de overstap maken?

Voor 31 januari zal er duidelijkheid moeten zijn. Liefst eerder……

42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments