Van Mossel verlengt contract als business partner

7
1499
Foto: Toin Damen ©

Goed nieuws op deze zonnige dag! Willem II heeft via haar officiële kanalen naar buiten gebracht dat Van Mossel Automotive Groep ook de komende twee seizoenen businesspartner en autoleverancier van Willem II is. Deze verlenging van het contract krijgt een gouden randje: in het jubileumseizoen 2021-2022 vieren Van Mossel en Willem II ook hun 30-jarige samenwerking.

Onderdeel van de vernieuwde deal is dat Van Mossel ook de komende twee seizoenen de Opels levert waar de selectie en personeel van de club in rijden. Naast Opel is het succesvolle concern ook dealer van 25 andere automerken en heeft het bijna 200 vestigingen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.  

Fijne partner
Eric Berkhof, CEO Van Mossel: ‘Willem II is een prachtige club en een fijne partner voor Van Mossel. We werken inmiddels al bijna 30 jaar samen en vinden elkaar telkens weer in de ambitie om het beste uit de mogelijkheden te halen. Ik ben trots dat we onze samenwerking continueren en kijk uit naar het jubileumjaar van en met Willem II.’

Topspeler
Martin van Geel: ‘Van Mossel is een absolute topspeler in de Nederlandse autosector en levert kwalitatief uitstekende auto’s en goede service. Wij zijn trots dat we deze jarenlange samenwerking voortzetten en in 2021 naast ons 125-jarig bestaan, ook deze mijlpaal (30 jaar, red.) mogen vieren.’

Over Van Mossel
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met circa 3.300 medewerkers in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf telt bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT, ŜKODA, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Nissan, Dacia, Renault, Mitsubishi en MG. Bij 7 Van Mossel Occasion vestigingen vindt u ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen ze bijna 100.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een leasevloot van zo’n 83.000 voertuigen, behoort International Car Lease Holding tot de top 3 van leasemaatschappijen van Nederland. 

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments