Home » Headlines » Interne machtsstrijd Willem II op straat
AMSTERDAM - Ajax - Willem II. Amsterdam Arena, 20-08-2016, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Willem II technisch directeur Joris Mathijsen en Willem II algemeen directeur Berry van Gool o[p de tribune.

Interne machtsstrijd Willem II op straat

Wie vanochtend het Brabants Dagblad opensloeg, las een artikel over interne onrust binnen Willem II.

Sinds het Brabants Dagblad het nieuws bekend heeft gemaakt, hebben wij al vele vragen gekregen over de achtergronden van het conflict.
Stichting KingZine is geen onderdeel van, maar wel betrokken bij het conflict, omdat Stichting KingZine net als de Supportersclub twee zetels heeft als supportersafvaardiging binnen de clubraad. De afgelopen maand is er achter de schermen veelvuldig overleg geweest om het conflict tussen het Stichtingsbestuur en de Raad van Commissarissen te kanaliseren. Het Stichtingsbestuur voelde zich vaak gepasseerd door de Raad van Commissarissen, bijvoorbeeld bij de totstandkoming van het nieuwe jeugdcomplex, terwijl het Stichtingsbestuur het verwijt kreeg te bemoeizuchtig te zijn met de statuten strak in de hand. Sluimerende onvrede tussen deze beide gremia is vorige maand intern tot uitbarsting gekomen met als inzet de positie van Berry van Gool. De Raad van Commissarissen is van oordeel dat de huidige Algemeen Directeur niet de persoon is die Willem II naar het volgende niveau kan brengen, terwijl het Stichtingsbestuur de Raad van Commissarissen het verwijt maakt hierbij niet het juiste (arbeidsrechtelijke) traject te bewandelen.

Het Stichtingsbestuur had het voornemen de kwestie voor te leggen aan de clubraad. De clubraad heeft geen mogelijkheid om Berry van Gool te ontslaan of op non-actief te stellen. Dat is voorbehouden aan de Raad van Commissarissen. De clubraad kan wel het functioneren van de Stichtingsbestuur beoordelen en dan ook indirect een positie in te nemen in het conflict. Tot een clubraadvergadering is het niet gekomen. Het Stichtingsbestuur en de Raad van Commissarissen heeft besloten de strijdbijl (voorlopig) te begraven en de kwestie over de vakantie heen te tillen. Of de berichtgeving in het Brabants Dagblad hier verandering in brengt, is op dit moment niet te zeggen.

Stichting KingZine baalt van de interne strijd die wordt gevoerd. Dit is enorm schadelijk voor de continuïteit van de club. Stichting KingZine zal de kwestie dan ook met argusogen blijven volgen. De positiviteit die vorige zaterdag heerste rondom de eerste training moet worden doorgetrokken en mag niet teniet worden gedaan door interne conflicten.

45 reacties

 1. Evert de Goalehouder

  Het zal niet makkelijk zijn voor Berry van Gool om om te gaan met de druk die komt kijken bij zo’n heisa binnen de club. Alle neuzen lijken dezelfde kant op te staan, maar allemaal richting mijnheer Van Gool. Deze disharmonie binnen het bestuur kent vele slachtoffers en dat is jammer.

  De mentale naslag van deze kift kan grote gevolgen hebben voor ieder betrokken mens. Ik wens mijnheer Van Gool veel sterkte, wijsheid en mentale weerbaarheid in deze periode.
  Evert

  4

  1
 2. Oké het moge duidelijk zijn dat er meerdere kampen zijn en dat er fouten gemaakt zijn. Maar zoals in elke oppositie is t enorm makkelijk om te roepen dat t anders kan en moet. Maar hoe t anders moet dat wordt een ander paar mouwen.  Waarom is jordens een ideale algemeen directeur voor de toekomst?  Niks ten nadele van jordens, verre van zelfs , maar heeft hij ergens aangegeven andere kwaliteit te hebben voor zon rol dan een enorm groot hart voor t rood-wit blauw. Wie zou wel een goede man aan t roer van onze club zijn, die zijn visie vooruit heeft en beseft dat je soms moet investeren om ergens te komen. Iemand met een goed netwerk om zich heen , met liefde voor de club. Zo iemand vindt je niet zomaar op elke hoek van de straat.

  heel sec over de positie van berry, als de Rvc hem niet vindt functioneren en het stichting bestuur ontkent dit amper en ook supportersafvaardigingen zien t niet in hem zitten, dan is 1 en1 toch echt 2 in deze en zal hij moeten vertrekken.

  6

  2
 3. Forza Willem II
  Forza Willem II

  @ Dirruk

  Hoop idd dat er schoon schip gemaakt wordt. Zoals ik al eerder zei spijkers met koppen geslagen worden..

  maar als we straks maar niet te horen krijgen iets van in de geest van. Na een stevig gesprek waar de gemoederen af en toe hoogopliepen..zijn de gelderen gesloten..

  Want dat is dwijlen met de kraan open dan

  Er moet nu actie ondernomen worden.. en misschien ff door de zure appel heen gebeten worden….
  We hebben niks aan pappen en nathouden

  5

  21
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Kunnen de mensen ff uitleggen waarom die de minnetjes geven? komt de evt discussie op Tilbo te goede. Niet dat ik het erg vind hoor dat ik die minnetjes krijg .Maar weet nu niet  waarom ik ze krijg namelijk.

   4

   17
  • @Forza Willem ll,

    

   Ik weet nog wel een goeie mediator die deze klus wederom tot een goed einde kan brengen. Marco Wilke ( oud voorzitter Rvc ) heeft al meerdere malen bewezen in crisissituaties de geschikte persoon te zijn :-). Een paar uur in kasteel Maurik en de situatie is weer onder controle en ze kunnen weer met z’n allen doorgaan met de boel verstieren.

    

   Probleem wat er nu ligt is dat er een paleisrevolutie aan de gang is tussen kamp Berry van Gool en kamp Ronald Hermans. Allebei niet capabel in hun rol bij onze club en in deze strijd is er wederom maar 1 verliezer en dat is onze club. En omdat de belangrijke personen in het verhaal allemaal op vakantie zijn ( algemeen directeur, voorzitter RvC en voorzitter Stg bestuur ) zal er voorlopig weinig veranderen aan deze situatie en dat is zorgelijk want elke dag dat deze onzin duurt is een verloren dag voor onze club, waarbij de situatie er niet beter op wordt. De verschillende kampen zijn nu allebei zieltjes aan het winnen en in plaats van bezig te zijn met “het worden van een stabiele middenmoter in de Eredivisie”, gaat alle aandacht van deze heren uit naar het verdedigen van hun positie en het ingraven in de stellingen om zich te verdedigen tegen de vijand.

    

   En wie er uiteindelijk als winnaar uit de strijd komt is niet belangrijk want beide kampen zijn niet capabel, en de club is wederom de grote verliezer. Dus zijn WIJ de dupe want zoals al eerder hier vermeld zullen deze passanten over een paar jaar allemaal allang weer verdwenen zijn bij ONZE club en staan wij nog gewoon op de tribune van ONZE club.

   7

   5
   • @Dirruk

    Beste Dirruk,

    Ik zie je regelmatig op dit forum voorbij komen. Waar ik erg benieuwd naar ben, is welke ervaring je hebt in het runnen van een onderneming(zoals Willem II) waar miljoenen in om gaat?

    15

    2
   • Beste w2hart,

     

    Zolang iemand Willem ll niet eens op de juiste manier weet te schrijven, heb ik niet de motivatie om te reageren op vragen van deze persoon.

    4

    16
   • @Dirruk,

     

    Beste Dirruk,

     

    Jammer dat je geen motivatie voelt om te reageren.

    Ik vind je reacties op dit forum vaak interessant daarom doe ik nog een poging. Zou je concreet vijf argumenten kunnen noemen waarom het beleid in jou ogen niet deugt?

    1.

    2.

    3.

    4.

    5.

     

    11

    1
   • Nou vooruit dan. Als jij je nickname hier een keer aanpast in Wllhart.

     

    In willekeurige volgorde.

     

    1. De beleidsbepalers en verantwoordelijken zijn niet bezig om met elkaar ONZE club beter te maken, maar steken momenteel hun tijd in het schoonvegen van hun straatje, het winnen van zieltjes en er zijn verschillende kampen die tegen elkaar werken, in plaats van met elkaar.

    2. De afwikkeling van de terugkoop van het stadion van de gemeente Tilburg is gewoon een lachertje. Degene die hiervoor namens Willem ll verantwoordelijk zijn zorgen voor veel frustratie bij de betrokken partijen en zorgen ervoor dat de club er steeds slechter voorstaat bij de gemeente Tilburg.

    3. De gang van zaken rondom de accomodatie van de jeugdopleiding zijn gewoon op zo’n amateuristisch niveau uitgewerkt, dat het gewoon lachwekkend is. En ook hier heeft men de gemeente Tilburg heel hard bij nodig.

    4. Het weglopen van diverse sponsoren, het niet kunnen vinden van een volwaardige hoofdsponsor ( al wordt die morgen nu waarschijnlijk alsnog gepresenteerd ) is kenmerkend voor het tekort aan kennis die nodig is om een BVO te leiden. Berry heeft het financieel best op orde ( al heeft hij hier veel geluk mee door toevalstreffers in inkomsten ) maar relationeel en communicatief heeft hij de plank keer op keer misgeslagen en dit heeft de club veel geld gekost of is de club hierdoor veel geld misgelopen.

    5. De algemene gang van zaken op alle gebied van beleid voeren bij een BVO, ontbreken bij onze club. Er wordt fout op fout gemaakt en er wordt niet of nauwelijks ingegrepen.

    6. Het rapport van de 3 wijze mannen was het handboek voor de toekomst van onze club. Tricolores Forever werd het genoemd. Er is werkelijk geen regel meer in dit handboek dat wordt nageleefd. De RvC bestaat uit incompetente mensen ( op 1 persoon na maar die hoor of zie je niet of nauwelijks ) die niet weten waar het om draait bij een BVO. Het Stg. bestuur weet zelf niet eens welke taak ze heeft in de organisatie en deze 2 partijen staan nu lijnrecht tegenover elkaar. Niet om te bepalen of de algemeen directeur wel of niet goed functioneerd, want daar zijn alle partijen het inmiddels wel over eens dat dit niet zo is. Maar het gaat erom dat de manier het de RVC Berry van Gool nu wil buitenzetten, niet de manier is de het Stg. bestuur voor ogen heeft.Het Stg bestuur heeft een belangrijke taak en de voorzitter van dit Stg bestuur zou een soort van oliemannetje moeten zijn die alle partijen met elkaar verbind. In plaats van dit oliemannetje te zijn loopt de voorzitter van het Stg bestuur rond alsof ie de club is, trekt ie keer op keer partij ( en vaak voor de verkeerde personen ) en is hij dus niet geschikt voor deze punctie.

     

    En dan nog de clubraad. Die is al tijden vleugellam, en word overal buiten gehouden. En die gaan nu roepen dat het om kleine zaken gaat die het vermelden niet waard zijn, maar ze willen nu ineens openheid van zaken??

     

    Nee, het is een teringzooitje aan de Goirleseweg en dit speelt al heel lang. Men heeft het veel te ver uit de hand laten lopen en de club is de grote verliezer. Wederom zullen er koppen gaan rollen maar zoals alle andere keren ook het geval was, zal er weinig veranderen aan de Goirleseweg. Men moet dit namelijk bij de wortel aanpakken en uitroeien en dat zal nooit gebeuren. Daarvoor zitten bepaalde mensen te graag op het rode pluche en zullen ze hun eigenbelang verdedigen ten opzichte van het clubbelang.

     

     

    10

    7
   • Helaas noem je geen feiten maar alleen jouw mening op een aantal punten over de gang van zaken.

    10

    7
   • @Hotseknots,

     

    Waar geef ik mijn mening hierboven?

     

    Dit zijn enkele feiten waarom het momenteel zo onrustig is in de geledingen van onze club. Dit zijn enkele argumenten waar W2hart om vroeg. En hij vroeg er 5 en krijgt er een bonus argument bij. Nergens geef ik mijn mening hoor. Dan zou hierboven een heel andere tekst hebben gestaan.

     

     

    3

    7
   • Dirruk,

    bij alle punten geef je aan dat het amateuristisch is, dat het een lachertje is, enz… maar niet 1 keer kom je met feitelijke bewijzen waarom dat is. Het is jouw mening, of die klopt met de werkelijkheid kunnen we op geen enkele manier beoordelen zolang er geen feiten, voldoende concrete voorbeelden worden genoemd.

    10

    3
   • @Dirruk

    Ok. Ik zie dat je heel goed kunt signaleren wat er allemaal fout zou zijn(in jouw ogen)

    Gaan we nu (mee)denken in oplossingen.

    Waar moet juist beleid volgens jou aan voldoen?

    1.

    2.

    3.

    4.

    5.

    2

    1
 4. Eindelijk wordt er opgetreden tegen die prutsers aan de Goirleseweg. En ik zeg met nadruk prutsers want het is zeker niet alleen de algemeen directeur Berry van Gool. Heel dat zooitje uit de RVC en Stg. bestuur bestaat uit niet capabele egotrippers die geen verstand van zaken hebben en er zitten ter eigen eer en glorie. Dat Berry van Gool er niks van kan was op 2 september 2013 al duidelijk maar het duurt gewoon bijna 5 jaar voordat er nu eindelijk opgetreden wordt.

   

  Willen we nu eindelijk eens goed beleid gaan voeten kunnen we het beste echt schoon schip maken en gewoon opnieuw beginnen met kundige mensen die in het clubbelang denken en die mensen zijn er.

   

  En iedereen die hier roept zonder te weten wat er speelt en reageren vanuit aannames en berichten via, via, hoop ik echt dat de waarheid nu eindelijk eens naar buiten komt. Denk dat je schrikt wat er zich allemaal afspeelt aan de Goirleseweg.

  36

  57
  • en wie houdt jouw dan tegen om die “waarheid” naar buiten te brengen ?

   27

   3
   • @Harry,

    Niemand houdt mij tegen maar als ik het zeg gelooft toch niemand het hier op Tilbo, dus laat die droeftoeters het zelf maar eens naar buiten brengen. Kunnen we met z’n allen oordelen of het terecht is he!!!

    9

    40
   • @dirruk

    Als het je er echt om gaat of mensen je geloven….

    Bij de meeste mensen (ook hier op Tilbo) werkt het juist andersom. Door te roepen DAT er van alles speelt en niet te zeggen WAT er dan speelt, geloven sommige mensen je niet. DAT er wat speelt is al wel duidelijk en dat geldt in algemene zin eigenlijk wel voor iedere club…of wat voor organisatie dan ook.

    Er komt vandaag of morgen (figuurlijk gesproken,  dus kan ook best wat later deze zomer zijn) weer wat meer naar buiten en dan zeg je ‘wist ik al’. Waarschijnlijk zeg je dan ook ‘maar er is nog veel meer en daar houden de droeftoeters zich over stil’.

    Ja…zo krijg je altijd gelijk…maar dat is iets anders dan dat mensen je geloven.

     

    56

    5
   • UNITED

    Goirle zuid wat een onzin. Dirruk zegt altijd precies hoe het zit. Alleen mensen willen het niet geloven als het negatief is. Er staat wat het probleem is. Het is alleen niet aan dirruk om alle vuile was tot op de kleinste details op het internet te pleuren. Hij zet alleen bepaalde dingen hier neer omdat hij het beste voor heeft met Willem II.

    3

    13
   • @Goirle Zuid,

    Vraag eens wat het mij interesseert dat de mensen op Tilbo mij geloven? Als je Tilbo een beetje volgt weet je dat ik graag downyduimpjes scoor.

     

    1

    11
 5. Interne onrust is er dikwijls bij veel clubs. Het is de kunst om dit ook echt intern te houden, zodat er altijd rust bij de club heerst. Ik zet daarom mijn vraagtekens bij het feit wie er nu het meeste belang bij heeft dat dit bericht op zo’n belangrijk moment naar buiten gebracht is. En ja het BD hapt dan graag toe als er maar iets negatiefs over de club geschreven kan worden. We wachten maar af of er nog een officiële mededeling komt vanuit de hoofdrolspelers. Laten wij ons voorlopig positief opstellen en met voetbal bezig houden.

  Hup Willem II

   

  37

  2
  • Dat komt doordat veel mensen een (functie bij een) voetbalclub heel interessant vinden. Dat zijn mensen die uit eigen belang handelen en die moeten we niet hebben. Vaak brengen die andere prutsers mee en die maken een club kapot omdat hun maatschappelijke status belangrijker is dan de club zelf. Onze club heeft zijn beste jaren gekend toen dit soort feestnummers geen fuck te zeggen hadden. Aanvallend, verzorgd voetbal, successen in Europa en een top jeugdopleiding noem het maar op. Dat is allemaal weg. Jammer!

   13

   3
   • Dat bedoel ik het zijn een stel egotrippers waar je totaal niets aan hebt. Ze zitten er puur voor eigenbelang en als er net als nu een verschil van mening is voelen ze zich op hun teentjes getrapt.

    2

    2
 6. Een koning is geen koning, zonder de steun van zijn volk.

  14

  5
 7. Cards

  Berry heeft de boel van een faillissement gered en daar ben ik ‘em dankbaar voor. De boel staat op de rit. Wil je meer dan alleen quitte draaien en hopen op onregelmatige baten om wat extra te ontwikkelen, dan is er een ander type leider nodig dan onze boekhouder. Wat mij betreft bedankt voor 5 jaar hard werk en via de voordeur eruit, daar heeft iedereen baat bij.

  38

  10
 8. Dat niet functioneren is natuurlijk lichtelijk overdreven. Sterker nog ik geloof er niet zo veel van. En waarom hebben ze hem niet op non actief gezet? Omdat Berry dan via de rechter een hoop knaken zou krijgen. Dat dit naar buiten komt, is ook niet per ongeluk, het idee daarachter is dat de supporters zich er mee gaan bemoeien en per direct hem de laan uit willen. Overigens, lijkt het wel of ik nu zeg dat ik Berry de aangewezen persoon vind om te blijven.Ik zei wel van dat niet functioneren geloof ik niets van, en dat is ook zo. Met 1 uitzondering en dat is dat hij iets geflikt heeft wat echt niet kan. Er staat namelijk ernstige vertrouwensbreuk. Op dit moment neem ik dat met een korreltje zout, maar we zullen zien. Ik denk met ernstige vertrouwensbreuk aan iemand die geld achterover sluit als voorbeeld dan, en niet iets wat niets voorstelt en wat ze om wille van om iemand weg te krijgen maar vertrouwensbreuk noemen. Ik denk nu dat dit laatste namelijk aan de hand is. Dat is tenminste mijn gevoel, maar zeker weten doe ik het niet.

  28

  18
  • Ik zie de minnetjes en ik verwachte ze al. Maar hebben jullie wel gelezen dat van Gool de support van de sponsors heeft? Dat wat er nu aan de hand is, dus niets anders is dan spelen met vuur, en de club ernstig kan beschadigen? Ik zeg hiermee dus niet dat ik Berry de aangewezen man vind, maar het roepen van niet functioneren en ernstige vertrouwensbreuk is nogal wat. Waarom staan die sponsoren volgend berichtgeving BD dan nog achter Berry? Zakenmensen staan er doorgaans niet om te springen geld te geven aan iemand die niet functioneert.

   Dat wil niet zeggen dat van Gool de juiste man is, of dat er geen betere te vinden zijn. Maar je ziet nu dat de boel opgesplitst is in twee kampen, en dat is super schadelijk voor de club. En dat dit naar buiten gebracht is, is echt geen toeval, maar ook weer schadelijk voor het vinden van een nieuwe sponsor. Hoe dit afgaat lopen? Dat weet ik nu al. Of Berry vliegt eruit, of zijn oppositie, maar dat hier koppen gaan rollen is wel zeker. En dat is gedoe, en dat weten mensen in het bedrijfsleven dat dit nu gaat komen. Dat is super schadelijk voor de club. Dit had achteraf naar buiten moeten komen, niet vooraf.

   31

   13
   • @Wilco,

    Je verhaal rammelt aan alle kanten. Je zegt dat het niet functioneren van Berry van Gool lichtelijk overdreven is, en je gelooft er niet zoveel van. Hoeveel voorbeelden wil je hebben? Onze algemeen directeur heeft in bijna 5 jaar weinig tot niks positiefs voortgebracht en zorgt er nu hoogstpersoonlijk voor dat de bom wederom barst. Verder geef je aan dat je het niet zeker weet en dat het je gevoel is. Waar baseer je het dan op? Denk je nu echt dat dit zomaar uit de lucht komt vallen?

    Hoe weet jij dat van Gool de support heeft van “de sponsors”? Wat er in het BD staat dan slaat voor meer dan de helft de plank gewoon weer mis. Er zijn sponsoren die Berry van Gool steunen en er zijn sponsoren die de oppositie steunen. Als alle sponsoren onze algemeen directeur steunen zou er allang een nieuwe hoofdsponsor zijn natuurlijk en zouden de sponsoren die nu gestopt zijn ( en dat zijn er nogal wat, en niet de minste ) nooit gestopt zijn met sponsoren. En Berry voelde dit allang aankomen of denk je dat het toeval is dat ie deze week ineens 2 dagen achter elkaar met bussinesspartners ( Interpolis en de Rabobank ) op de foto staat met de mededeling dat ze  weer voor een jaar getekend hebben om bussinesspartner te blijven. Deze bedrijven sowieso de komende 100 jaar bussinesspartner.

     

    Het personeel heeft schriftelijk aan de RvC en het Stg. bestuur laten weten 100% achter de algemeen directeur te staan, maar wat zegt dit nu helemaal? Deze werknemers zijn niet capabel en werken in de “ja maar, nee want cultuur” en houden op deze manier elke vooruitgang ook tegen. Er werken tegenwoordig meer stagieres bij onze club dan werknemers rond aan de Goirleseweg en het personeel wat er rondloopt zal best d’r best doen maar er zijn weinig tot geen bedrijven waar zoveel fout gaat en er onbekwame mensen werken, als aan de Goirleseweg. En degene die het goed voor hebben met de club en in het clubbelang meedenken, worden of buitengeflikkert of stappen uit frustratie zelf op. Voorbeelden te over en dat is toch echt geen publiek geheim meer.

     

    Feit is gewoon dat het wederom een puinhoop is aan de Goirleseweg, waar nu 2, of meer, kampen zijn die elkaar bestrijden en het tegen elkaar opnemen, in plaats van dat iedereen ( die beleid moet maken en uitvoeren ) bij de club samen optrekt.Als men nu ballen heeft speelt men gewoon open kaart en komen er wederom lijken uit de kast waarvan veel mensen niet eens wisten dat er nog kasten staan in het stadion die niet geopend zijn .

     

    Dat het weer allemaal op straat ligt is natuurlijk schadelijk voor de club maar wat verwacht je anders van Wilber Hack en Max v.d. Put. Die staan voorop om stennis te maken als ze de kans krijgen. Maar ook daarin schiet de club al jaren tekort want dit is toch niet de eerste keer dat het Brabants Dagblad op deze manier het vuurtje opstookt?

     

    Maar uiteindelijk zijn er maar een paar man verantwoordelijk voor de onrust en dat zijn degene die de “baas” zijn bij onze club. Als er onrust is in een organisatie moet je dat intern aanpakken en met elkaar zorgen dat de neuzen dezelfde kant opstaan en er gehandeld wordt in het clubbelang, dat zou namelijk het enige belang moeten zijn voor iedereen.

     

    Maar niet aan de Goirleseweg. Daar zitten mensen die er een eigen agenda op na houden en die zich laten leiden door ego’s, en eigenbelang boven het clubbelang stellen. Dat was in het verleden zo en is nog steeds het geval. Berry van Gool zal best een aardige man zijn maar vanaf de 1e dag heeft hij bewezen niet capabel te zijn een BVO te leidden. In de RvC en het Stg. bestuur zitten mensen die het aan kennis ontbreekt om een rol te spelen in een BVO en hetzelfde geldt voor de leden van het Stg. besttur. Afgelopen periode is wederom gebleken dat ze niet in staat zijn op de juiste manier te handelen, hebben ze niet of nauwelijks opgetreden en staan ze nu lijnrecht tegenover elkaar. De clubraad wordt weer dom gehouden, en dit vinden ze ook helemaal niet erg want die willen niet eens ingrijpen. Die zitten ook gewoon graag op het rode pluche interressant te doen en als je niets weet kun je altijd roepen, “dat wisten we niet en als we het niet weten kunnen we ook niet ingrijpen”. Deze mensen hebben meerdere malen aan moeten voelen dat er dingen niet klopten maar trappen gewoon keer op keer in de mooie praatjes van Berry van Gool en de rest. En de feiten en bewijzen werden aangedragen maar keer op keer genegeert door deze personen.

     

    En wie is er de dupe?

     

    Uiteindelijk zijn de supporters weer de dupe. Wij willen gewoon 11 stoere kerels op het veld zien strijden voor ons rood, wit en blauw  en dat bereiken we alleen door samen voor hetzelfde doel te strijden en zolang dit niet gebeurd was het niks, is het niks en zal het nooit iets anders worden dan vechten tegen de bierkaai. En weet je wat het lullige is. De prutsers uit het verleden zijn vertrokken, de prutsers van nu zullen ook vertrekken en de prutsers die in de toekomst worden aangesteld bij onze club zullen het ook weer verkloten, en als die allemaal allang weer verdwenen zijn, staan wij er nog steeds want wij zijn de supporters van ONZE club en wij laten de club nooit vallen.

     

    Misschien moeten de supporters nu maar eens samen optrekken en een grote schoonmaak eisen bij onze club.

    21

    29
 9. De lichaamstaal van Berrie bij de presentatie van Brussels Airport spreekt boekdelen…

  To be continued…

  Hack is niet alleen een slechte journalist, maar ook een slecht mens.

  41

  5
 10. RvC heeft gelijk. Willem II komt in een nieuwe fase, daar hoort een nieuwe directeur bij.

  Van Gool heeft goed werk verricht om een stabiele en gezonde club van willem II te maken. Nu is het tijd voor iemand anders om de club naar een hoger niveau te tillen.

  28

  14
  • En de RvC heeft wel de juiste know-how om onze club de volgende stap te laten maken? De technische portefeuilles worden ingeuld door een ondernemer in kledingwinkels en een kaakchirurg. Vooral die Hermans speelt een kwalijke rol, want dat is de man die alles bepaalt. Willem II is een betaald voetalclub, maar in het belangrijkste (controlerende) orgaan zit geen TOTAAL geen voetbal know-how.

   6

   2
 11. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Hoop.wel dat er nu spijkers met koppen geslagen worden. En niet alles bij het oude blijft en we over een paarmaanden weer zo zitten. En verder hoop ik dat we Berry nog euwig in het stadion zien want het is wel een echte supporter,!!

  26

  0
 12. Zie je nu wel dat er vanaf de Winterstop, problemen waren, ook met v.d Looi o.a.

  Vele sponsors hadden toen al aangegeven te stoppen, vandaar dat er nog geen hoofd sponsor is.

  Bestuur durfde geen beslissing te nemen t.a.z. v.d. Looi, en hebben de supporters het doorgedrukt en werden wij supporters als opruiende gekken verklaard.

  Ook toen werd er vele uitingen gedaan, Mathijssen weg, v. Gool weg, enz.

  Nu een half jaar verder komt er toch een aap uit de mouw.

  Maar direct staan de toen negatievelingen hier weer v. Gool goed te verdedigen,

  Geloof mij nu eens echt, en dat ik heb het al eens in de winterstop geschreven, kreeg toen vele duimpjes omlaag, er rommelt daar flink daar, en dat voor de nieuwe competitie start.

   

  11

  19
 13. T is uit weer kut dat t op straat ligt… ik denk dat Berry erg capabel is voor het opbouwen na het ‘faillissement’ maar dat je nu op een punt komt dat je moet gaan investeren en commerciële stappen moet maken. Voor iemand die erg behoudend is gaat hem dat niet worden. Maar ik kan t nergens op baseren…

  Feit is dat 99% hier anticipeert op wat er geroepen wordt… allemaal erg suggestief en niet objectief. Laten de RvC zijn werk doen en we zullen zien wat het oplevert. Meer kun je nu niet doen.

  46

  6
  • Rojo Blanco Azul

   Ik ben het roerend met je eens. Berry ten voordele; Hij is ingestapt toen we meer dood dan levend waren en heeft ons financieel weer kerngezond gemaakt, zodat er nu een gezonde BVO bestaat. Berry ten nadele; Berry is een cijferaar en geen commercieel visionair met dito netwerk in de juiste geledingen. Dan moet je de hand in eigen boezem steken en na 5 jaar het stokje doorgeven.

   24

   5
 14. Franciscus Sol

  Laten we nou maar hopen dat er geen soap ontstaat omtrent Berry van Gool contra het technische bestuur van Willem II. We kunnen geen onrust gebruiken, zeker niet nu wanneer het fundament wordt gelegd voor dit seizoen… Beide partijen zullen elkaar nodig hebben.

  38

  0
 15. Ik denk dat een potentiële hoofdsponsor zich wil aandienen op het moment als van Gool vertrokken is. Vorig seizoen wilde Direct Lease toch al instappen maar heeft van Gool dit “verpest”. Direct Lease zal wel komen als van Gool deze week eruit gaat……

  11

  14
 16. Keiebaant

  Ik ben niet op de hoogte wat er intern speelt bij Willem ll . Maar ik weet wel dat alleen de RVC van Gool kan ontslaan. Wat ik nu ook lees is dat er in de RVC ook onenigheid is ontstaan anders was dit verhaal nooit naar buiten gekomen.

  Misschien is dit nog wel kwalijker dan de discussie of van Gool weg moet of niet.

  24

  2
 17. Welke rol speelt die Hermans eigenlijk?

  15

  1
 18. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Het functioneren van Berry staat al langer ter discussie. Maar het BD komt weer op een goed moment omdat naar buiten te brengen Not Net op het moment dat er geruchten gaan dat een deze dagen de nieuwe hoofdsponsor weleens bekend zou kunnen worden. Hopen dat dit niet een reden is voor de hoofdsponsor om het afteblazen..  Want Club belang boven alles

  35

  3
 19. Koekeloere

  Berry onder druk? Hoe kan dat nou? Hij is toch zo goed in geen geld uitgegeven wat er niet is?

  Benieuwd naar de reacties van de pro – Berry lobby hier op Tilbo…

  8

  39
  • Ja jongens waar zijn jullie nu? Van Gool doet toch zo geweldig werk? Iedereen binnen Willem II is toch zo lyrisch over hem? Als mensen hier dit melden waarvan we al weten dat ie goed geïnformeerd zijn kraken we ze af maar nu blijkt maar weer dat ze wederom gelijk hebben! Ben benieuwd of Berry een tweede aanval wel overleefd. Zn opvolger hebben we al binnen…..

   7

   28
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ ROBBY

    Bedoelje Jordens Peters? 😉 dat is idd in de nabije toekomst de ideale Algemeen dircteur

    5

    12
 20. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Gelukkig worden er meer mensen wakker!! Berry houdoe en bedankt! En Koen Verhoef daar gaat je vriendje!!

  17

  65

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *