Van den Berg verlengt met twee jaar

1
979
Fotoburo Toin Damen ©

Connor van den Berg staat tot 2024 onder contract bij Willem II. De 19-jarige keeper verlengde vrijdag zijn contract met twee seizoenen. 

Van den Berg maakt sinds begin vorig seizoen deel uit van de selectie van de Tricolores. In november 2019 tekende hij zijn eerste profcontract. ‘Dat ik ruim een jaar later mijn tweede contract mag tekenen, daaruit spreekt vertrouwen van de club. Daar ben ik uiteraard erg blij mee.’

Eerste doelman
Normaliter keept Van den Berg zijn wedstrijden onder de lat bij Willem II O21. Als gevolg van de corona-maatregelen komt hij daar momenteel niet aan toe. ‘Ik richt me noodgedwongen volledig op trainen met het eerste elftal en probeer iedere dag van Harald, Robbin en Jorn te leren. Eerste doelman worden is mijn stip aan de horizon en daar werk ik iedere dag hard voor’, aldus Van den Berg. 

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments