Van de Looi: ”deze week nog nieuwe spelers”

23
2986
Foto: Toin Damen

Eerder deze week plaatsten wij al een bericht waarin stond dat Willem II met verschillende spelers in gesprek is en een akkoord nadert. Tijdens de spelerspresentatie op Koningsdag vroeg presentator Dennis Schouten aan trainer Erwin van de Looi of hij nieuwe spelers kon presenteren als verrassing op de open dag. 

Helaas kon de trainer op de jaarlijkse open dag nog geen nieuwe spelers verwelkomen. Wel gaf hij aan dat we zeker deze week nieuwe spelers kunnen verwachten. Van de Looi is met name op zoek naar ervaring en stabiliteit in de ploeg. Volgens hem is het team aanvallend sterker en creatiever geworden, maar moet er nog wat balans aan het elftal worden toegevoegd. Daarmee wil Van de Looi de wisselvalligheid die al te zien was in de voorbereiding verminderen.

Wie de voorbereiding van de Tricolores nauwlettend heeft gevolgd, kan die woorden van de trainer beamen. Voorin hebben we met Azzaoui een buitenspeler met snelheid en een goede passeer beweging, heeft Coulibaly snelheid en power en zorgt Crowley voor de nodige aanvoer vanuit het middenveld. Hoewel Fran Sol twee kleine noodzakelijke operaties moest ondergaan, kon je in de minuten die hij tot zover maakte zien dat hij scherp en enorm gretig is. Als Willem II ervoor kan zorgen dat ze minder kwetsbaar zijn in de omschakeling, kan dit zomaar een erg mooi seizoen worden. Op zondag 13 augustus trapt Willem II in eigen huis af tegen Excelsior. Bestel voor die tijd je SeizoenClubCard en verzeker jezelf van een jaar spektakel in het Koning Willem II Stadion.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
van hallekes
Lid
van hallekes

Rienstra is  gesignaleerd in Tilburg 

kukeltje
Lid
kukeltje

Ik heb van de week op een AZ forum wat gelezen en die gasten vinden Rienstra slecht!!! Die zijn helemaal klaar met hem.

Neemt niet weg dat ik ‘m graag zie komen…

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Gelukkig zien wij Rienstra graag komen en kan Riemstra gewoon in Alkmaar blijven

kukeltje
Lid
kukeltje

Oké, laat die Rienstra dan ook maar komen!!!

frannekesol
Lid
frannekesol

Dat zou top zijn, maar heb je een bron voor ons?

van hallekes
Lid
van hallekes

Ik zeee de bron

Sprang
Lid
Sprang

eerst zien. Dan geloven

W2scout
Lid
W2scout

David Hubert schijnt nog transfervrij op te halen zijn in België. Verdedigende middenvelder met veel ervaring op het hoogste niveau in België.

https://www.transfermarkt.nl/david-hubert/profil/spieler/52811

Sar
Gast
Sar

Ebecilio .Marvin Emnes,Falkenburg…

@win
Lid
@win

Volgens mij zoeken we vooral verdedigende stabiliteit, dus zoeken we andere types dan deze.

Breinbreker
Lid
Breinbreker

ik heb het gevoel dat ze met Robert Muhren bezig zijn.

Amersfoort
Gast
Amersfoort

Dat gevoel is er in Breda ook dat daarmee gesproken wordt smile ..

Breinbreker
Lid
Breinbreker

Die sletjes hebben geen gevoel. Alleen in hun bruine ankertjes, want daar is al genoeg in geroerd.

Amersfoort
Gast
Amersfoort

Bijzonder antwoord .. 

Ravio
Gast
Ravio

Als Breinburg definitief niet haalbaar blijkt (waar het op lijkt) is Ritzmaier een prima alternatief. Speler met gif en multifunctioneel inzetbaar. Kan als linkermiddenvelder / controleur spelen, kan als 10 uit de voeten en kan zelfs linksback spelen als het moet.Ik denk dat die jongen bovendien vol wil laten zien Eredivisiewaardig te zijn.Rienstra zou een wereld van verschil betekenen voor dit elftal. Een absolute leider op het middenveld die door Ron Jans destijds de balans van PEC Zwolle werd genoemd. Dat waar wij naar op zoek zijn dus…Heel benieuwd wie de spits gaat worden ook. Rossi niet meer verwacht ik,… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Ik hoop dat ze falkenburg alsnog binnenhalen. Kan als backup spits fungeren, brengt ervaring en dan kennen we toch nog iemand in dit vreemdelingenlegioen.

Sprang
Lid
Sprang

Ben benieuwd. Rienstra wordt al even geroepen maar dat geloof ik niet zo eigenlijk. Zou wel mooi en de ideale vervanger zijn. Ritzmaier vind ik niet zo persoonlijk. Vind ik ook niet de ervaring hebben die we zoeken eigenlijk.

Waarom speelde crowley eigenlijk niet basis tegen az? Weet iemand dat?

debrouwer79
Lid
debrouwer79

Crowley was licht geblesseerd.

Goof
Lid
Goof

Breinburg/Ritzmeier en Rienstra

ikzelf
Lid
ikzelf

Wait and see! 

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Zeg Ikzelf, het enige wat jij kan posten is dat iedereen maar af moet wachten. Daarnaast geef jij de indruk dat je ook  weet waar Willem ll allemaal met bezig is.

Als je niets te vertellen hebt zeg dan niets ! Ja ik weet wel als er deze week spelers worden gepresenteerd dan ben jij de eerste die gaat roepen ” zie je wel”

ikzelf
Lid
ikzelf

Ik zal niks roepen, goed😌