Van de Looi: ‘Bedrag Veerman klopt niet’

8
1594
Foto: Toin Damen

Een incomplete selectie en twee nederlagen op rij: de stemming bij Willem II is niet heel vrolijk op dit moment. En dan wacht ook nog Feyenoord als volgende tegenstander. Trainer Erwin van de Looi blijft er kalm onder.

Van de Looi had deze klus graag met een complete groep aangepakt. “Natuurlijk ben je er mee bezig. Ik, de spelers, eigenlijk iedereen. Maar de focus ligt gewoon op Feyenoord”, zo citeert Omroep Brabant. “Ook clubs als Ajax of PSV zijn druk bezig. Feyenoord is wel een club waar het rustig is. Net als bij Utrecht en Vitesse, daar is het ook relatief rustig. Het is geen toeval dat die ploegen goed presteren.”

Naar verluidt zou Willem II acht ton willen betalen voor sc Heerenveen-aanvaller Henk Veerman. “Je moet niet alles geloven. Ik heb geen idee hoe duur hij is, maar dat bedrag klopt niet.” Vertrouwen in Fran Sol is er wel. “Maar je kunt niet met elf man en één spits de competitie in. En je probeert je te versterken. Niet alleen in de breedte, als het kan ook met spelers die er meteen staan. Maar het is veel te voorbarig om over Veerman te praten.”

Overigens stelt sc Heerenveen dat Veerman niet meer vertrekt.

Bron: www.soccernews.nl

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
tilbo
Lid
tilbo

Zo worden we het lachertje van de eredivisie

basturk
Lid
basturk

willem11 dacht aan het eind van de competitie.dat ze met door selecteren wel makkelijk spelen zouden binnen halen. ik denk dat ze daar gruwlijk  in zich vergist hebben . en hopen nu ze  met veerman nog iets recht te kunnen zetten. maar ik heb mn twijfels of nog iets fatsoenlijks bij komt. of het wordt 2/3 rangs spelers. hoop dat ik het mis heb. laat me positief verrassen

DeN8W8
Gast
DeN8W8

10 voor taal

Snorro
Lid
Snorro

Willem 11? Serieus?

BrabantHenk
Lid

Schijnt ook dat in zijn voorwaarden staat dat visspecialist Frans van Oursouw hem en zijn zaakwaarnemer een bos paling moet bezorgen bij elk doelpunt dat hij maakt. Wat een soap.

je moeder
Gast
je moeder

We hadden Dries wuytens moeten houden, en dan lachman op de bank.Ik gun lachman ook wel een basis plek, maar wuytens vond ik wel wat beter

@win
Lid
@win

Wuytens haalt bij Heracles ook de basis niet, daar speelt Pröpper (de mindere versie) op zijn plaats. Zegt genoeg over Wuytens.