Van Boekel stopt als voorzitter RvC

17
2650
Foto: Brabants Dagblad

Tekst: Willem-ii.nl

Mark van Boekel heeft bij het stichtingsbestuur van Willem II kenbaar gemaakt geen gebruik te maken van de mogelijkheid tot herbenoemen als voorzitter van de raad van commissarissen.

Van Boekel licht toe: “Ik kijk zeer positief terug op de afgelopen drie jaar, waarin ik met veel toewijding mijn functie als voorzitter van de Raad van Commissarissen heb uitgevoerd. Na de degradatie naar de Jupiler League stonden de afgelopen jaren met name in het teken van het bouwen aan de stabiliteit van de club. Daar heb ik mij de afgelopen jaren met veel plezier voor ingezet. De club staat er op dit moment sportief en organisatorisch goed voor en is financieel gezond. Daar ben ik trots op en dat stelt mij ook in staat om, positief terugkijkend en met vertrouwen in de toekomst, afscheid te nemen.”

Mark van Boekel beëindigt hiermee zijn tweede periode bij de club. Naast de afgelopen drie jaar als voorzitter van de raad van commissarissen, bekleedde hij in het verleden 10 jaar een bestuursfunctie als penningmeester onder voorzitterschap van de heer Wim Groels. In de afgelopen periode was hij ook 25 jaar lid van de Beroepscommissie Licentiezaken van de KNVB.

De directie, het stichtingsbestuur en de overige leden van de raad van commissarissen van Willem II danken Mark van Boekel hartelijk voor zijn inzet en alles wat hij voor de club heeft betekend.

Vanuit KingZine bedanken wij namens alle supporters Mark voor al zijn harde werk bij het herstel van onze mooie club!

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments