Van Beek vecht voor de toekomst van Willem II én hemzelf

6
621
Fotoburo Toin Damen ©

Sven van Beek is weer actief in de Eredivisie. Niet bij zijn Feyenoord, maar bij Willem II. Met elf tegengoals in twee wedstrijden beleeft hij een valse start in Tilburg. En dat is nog netjes uitgedrukt. Maar Van Beek is gekomen om Willem II te helpen. ‘Als ik weer laat zien wat ik kan, help ik mezelf en de club. Daar gaat het om.’

Bij de Rotterdammers loopt zijn contract komende zomer af. ‘Ik wil mezelf in de kijker spelen, dat is de bedoeling. Het gaat om de toekomst van Willem II, maar ook om mijn toekomst. Ik wil laten zien dat ik het nog kan, de mensen die denken dat ik altijd geblesseerd ben tonen dat ik er nog ben. Ik ben nuchter genoeg. Ik had ooit wat voor ogen en wil er nog steeds alles voor doen, maar ik moet ook realistisch zijn. De ambitie misschien een beetje bijscherpen. Dit is geen eindstation, voor nu is het goed. En misschien ga ik wel blijven als ik het echt naar mijn zin heb. Ik wil het plezier weer terugvinden, dat had ik niet echt meer. Als je weet dat je niet gaat spelen, beleef je het allemaal toch wat anders.’

Lees op VI PRO het hele interview met Sven van Beek.

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments