Willem II – Emmen: Kassa vanaf 17 uur open (kaarten vanaf 14 euro)

19
6864
collecte tifosi

Vanavond spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion tegen FC Emmen. Bij winst op de ploeg uit Drenthe pakken de Tricolores de koppositie in de Eredivisie. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor vak LS (14 euro), vak O (17 euro / kids 8 euro), Ere Noord en Ere Zuid (vanaf 25 euro). Alle overige vakken zijn uitverkocht.

De kassa’s zijn vanaf 17.00 uur geopend, en kaarten zijn ook te koop via www.besteljekaartje.nl

Speciaal voor de wedstrijd tegen Emmen geldt een zomerkorting op alle losse kaarten!

Zaterdag 24 augustus om 18.30 uur komt FC Emmen op bezoek in Tilburg. Kinderkaarten (t/m 12 jaar) zijn al verkrijgbaar vanaf € 7,00! Ben je 13 jaar of ouder? Dan kost het goedkoopste kaartje slechts € 14,00. Voor de wedstrijd tegen FC Emmen geldt een vrije verkoop.

Datum Wedstrijd t/m 12 jaar vanaf 13 jaar Kaartverkoop
24 augustus (18.30 uur) Willem II – FC Emmen (laag tarief) vanaf € 7,00 vanaf € 14.00 kjh
1 september (16.45 uur) Willem II – Feyenoord* (toptarief) vanaf € 13,00 vanaf € 26,00 nog niet beschikbaar

* De kaartverkoop voor de eerste topwedstrijd, tegen Feyenoord start dinsdag 13 augustus om 9.00 uur. Op dit tijdstip start ook de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Houd voor meer informatie onze website in de gaten.

Meer dan 10.000 seizoenkaarten!
Ruim 10.000 supporters hebben inmiddels een seizoenkaart besteld. Met een seizoenkaart verzeker je jezelf van jouw eigen vaste plek in ons stadion bij alle 17 Eredivisiewedstrijden! Daarnaast krijg je als seizoenkaarthouder 10% korting in de fan- en webshop en krijg je voorrang bij de kaartverkoop voor TOTO KNVB-bekerwedstrijden. Een seizoenkaart kopen kan t/m 1 september.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henkie013
Lid
Henkie013

Mooi dat de lange zijde vol zit, maar zijn nog ruim 900 kaarten in overige vakken beschikbaar, plus zo’n 400 onbezette sponsorplekken. Uitvak zit lang niet vol, dus zullen er rond de 13.000 zitten. vak L-Senioren, O en Ere Noord zijn traditioneel de vakken waar nog honderden kaarten voor zijn. Dat vak L moeten ze echt wat nieuw leven geven op één of andere manier

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Weer zo’n blauw leeg vak op ere noord….en bij top wedstrijden zit zo’n vak vol….

Henkie013
Lid
Henkie013

Dat is treurig ja, net als die 2 lege skyboxen. Dat mag de commerciele afdeling zich aanrekenen. Er zijn toch echt wel manieren om die plekken te vullen? Nodig MKB-ers, potentiële sponsors, jonge ondernemers éénmalig gratis uit om kennis te maken. Plak er een netwerkborrel aan vast, presenteer de club middels een commercieel praatje. Die paar biertjes, bakken koffie en bitterballen zijn echt de kosten niet. Tilburgse ondernemers moeten het gevoel krijgen dat ze daar bij willen horen. 200 meter verder op Stappegoor komen ze sponsorplekken tekort. Er zijn sponsors bij ons gestopt en daar verder gegaan. En niet de… Lees verder »

Pilske
Lid
Pilske

V O L L E B A K

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Met 6 punten uit 3 wedstrijden zou het mooi zijn als Vak E weer goed vol zit zoals tegen Vitesse. De wedstrijd mag dan wel kut zijn geweest toen. Maar de wisselwerking tussen KingSide en vak E was mooi. Voor herhaling vatbaar kaarten halen

🔴⚪🔵Wij zijn Willem ll 🔴⚪🔵

fran is fran
Gast
fran is fran

vanaf 13 jaar minimaal 26€ tegen feyenoord echt belachelijk, echt niemand behalve hopeloze feyenoorders gaan die kaarten kopen

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Hey Franneke, goed opgemerkt. Tis veul vûr wèènig op t moment. Maar dan… over een paar weken is ’t elftal compleet, hebben we bekant 10.500scc’s verkocht en staan we met 9 uit 4 lekker linkerrijtje. Relexed, trots, en vol vertrouwen. Komt best vol. En ik denk dat Feyenoorders nie gère op onze lange zijde zitten, hahaha.

Kater
Lid
Kater

Elke wedstrijd zitten er supporters van andere clubs naast ons en dat gaat zonder enkel probleem, een beetje lachen en samen een pilsje doen zoals het hoort. Maar ik ben die Feyenoorders en Ajacieden op de thuisvakken, en vooral bij ons op de lange zijde (ere-zuid en ere-noord) helemaal zat. Uitgebreid juichend als ze scoren, een grote bek (omdat ze met veel zijn) tegen de ‘normale’ Willem II supporters als wij een keer roepen. Willem II moet hier iets tegen doen, elk jaar wordt hier melding van gemaakt. Heb schijt aan die euro’s en hou die coke-snuivende debielen weg van… Lees verder »

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Wat dacht je van die ajax en psv fans op de sponsor tribune en en in de skybox tijdens die wedstrijden!komen neutraal binnen maar als de wedstrijd begint zitten ze met hun sjaal bijdehand te doen ….Ga je daar naar toe komt de steward mij waarschuwen en dreigen met sv…..

Kater
Lid
Kater

Helemaal eens, maar het ergste is dat deze mensen worden uitgenodigd door sponsoren met een Willem II achtergrond, zij zouden deze mensen in bedwang moeten houden

Shoukov
Lid

Ik hoop dat ze ETAHRWB en WII boven alles ook een beetje in bedwang kunnen houden. Wat een stompzinnige redenaties, nou ja…. redenaties. meer onderbuikgebral.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Niet in bedwang houden. Gewoon niet meenemen.

faf85
Lid
faf85

Sponsoren betalen duizende euro’s om te netwerken. In dien hun mensen mee nemen voor een andere club prima. Deze mensen zullen zich normaal gesproken niet provocerend gedragen. Misschien alleen juichen indien er gescoord wordt. Ik heb meerdere malen wedstrijden bezocht op uitnodiging van sponsoren. En indien ik me gewoon gedraag word ik ook gerespecteerd en vinden ze het leuk dat er iemand is van de tegenpartij. Zeker gezien het feit dat het willem II betreft en niet een grotere club waar het makkelijk is om supporter van te zijn. Echter zit ik ook liever in het uitvak wat betreft sfeer.… Lees verder »

Aussie
Gast
Aussie

Ben vaker in de skybox geweest bij pisvee maar daar moet je alles waar maar íets van willem-ll opstaat bij de garderobe achterlaten. Moeten ze hier ook invoeren!!

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Gewoon je Willem II tattoo laten zien. Kunnen ze niks doen.

Rene
Gast
Rene

Over ere-noord gesproken, wat is er met hem gebeurd? Weet iemand dat?

UNITED
Lid
UNITED

is meegegaan naar saudi arabie met streppel

fran is fran
Gast
fran is fran

inderdaad, helemaal waar! alleen de twijfelende man zal door een prijs van 26€ niet overgehaald worden om toch te gaan lijkt mij

DaanL
Gast
DaanL

Gewoon iedereen een scc nemen dan betaal je niet zulke bedragen los