UPDATE: Vak D in de verkoop! (Extra sfeer KingSide / Vak E)

12
2774

UPDATE:
Het Koning Willem II Stadion stroomt vol voor DE DERBY. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten voor de lange zijde en voor Ere Noord en Zuid. De kaarten voor vak D in de verkoop. De blauwe doeken zullen tussen de KingSide en vak D worden weggehaald, en de hekken tussen de vakken zullen open gaan.

Roep al je vrienden op, en we maken de KingSide / Vak E nog eens 800 fanatiekelingen groter.
Hier valt niets te halen!!!!

Kaarten via www.besteljekaartje.nl en bij de receptie!

Willem II en NAC weten nog niet of ze kaartjes voor het uitvak in hun stadion aan eigen fans gaan verkopen, nu de burgemeesters van Tilburg en Breda hebben besloten dat er geen uitsupporters worden toegelaten. Dat besluit is genomen uit veiligheidsoverwegingen.

De directies van beide clubs hebben zich inmiddels solidair verklaard met de supporters en zullen ook de uitwedstrijd van hun club niet in het stadion van de opponent bijwonen. De burgemeester van Tilburg heeft tevens verboden dat er grote schermen worden geplaatst in het centrum van de stad om de wedstrijd in Breda donderdag op tv te kunnen bekijken. Wel wordt er een ‘fanzone’ ingericht voor Willem II-supporters bij het stadion van de club. Daar zal dan ook een groot scherm aanwezig zijn.

Woordvoerders van NAC en Willem II laten desgevraagd weten dat wel wordt overwogen om het uitvak te vullen met eigen aanhang, maar op dit moment is daar nog geen definitief besluit over genomen en zijn daar dus nog geen kaarten voor in de verkoop.

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments