Vacature busbegeleiders

13
1609

Vacature

Vanwege structurele uitbreiding van het aantal werkplekken zoekt Stichting KingZine

Busbegeleiders m/v

Stichting KingZine is een organisatie die onder meer busreizen verzorgd naar uitwedstrijden van de voetbalclub Willem II. Tijdens de busreizen bevinden zich in de bussen 2 busbegeleiders die onder meer het aanspreekpunt vormen voor supporters en buschauffeur en de drankverkoop reguleren. Vanwege structurele uitbreiding van het aantal werkplekken voor deze busbegeleiders is Stichting KingZine ernstig op zoek naar personen (m/v) die op oproepbasis een aantal keren per voetbalseizoen de bussen begeleiden.

Wat vragen wij?

Wij zoeken enthousiaste personen (m/v) die voorafgaand aan de busreizen de namen van de supporters controleren en waar nodig helpen met het in de bus zetten van drank. Tijdens de busreizen laat u zich niet afschrikken door een beetje rumoer, maar zorgt u ervoor dat de busreizen ordentelijk verlopen en grijpt u in wanneer zulks is geïndiceerd. U bent wars van arrogantie en staat open voor opmerkingen en suggesties van supporters. Bij aankomst op de plek van bestemming en bij terugkomst in Tilburg helpt u de buschauffeur indien nodig met het schoonmaken en controleren van de bussen. Een rood-wit-blauw hart is een vereiste, vlekkeloze beheersing van het Tilburgs een pre.

Wat bieden wij?

Gratis drank!
Je betaalt alleen het wedstrijd kaartje
Een gezellige, informele werkplek.
En waardering van supporters

Reacties naar aanleiding van deze vacatures kunt u mailen naar tickets@tilbo.com. Wanneer u geschikt wordt geacht, wordt contact met u opgenomen en zult in gedurende een aantal wedstrijden in de gelegenheid worden gesteld om mee te lopen met ervaren busbegeleiders, zulks om uw geschiktheid te beoordelen.

Schoolmeesters en – juffrouwen hoeven niet te solliciteren.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stichting KingZine

13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments