V/d Looi, Willem II geen degradatiekandidaat?

9
1969
OLIVA - Willem II in Spanje, 05-01-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Trainingskamp, accommodatie hotel Oliva Beach en golf. (L-R) Willem II trainer Erwin van de Looi en assistent trainer Reinier Robbemond kijken naar selectie.

Op de site van de NOS staat een artikel waarin Erwin van de Looi aangeeft dat je na 18 wedstrijden staat waar je staat en daarmee een duidelijk antwoord op of Willem II een degradatiekandidaat is!

De onderste vijf: ‘Willem II geen degradatiekandidaat? Dat klopt niet’

De onderste vijf NOS
Dit weekend ontwaakt de eredivisie uit de winterslaap met De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Maar ook onderin is de spanning te snijden. Wordt het beter of blijft het bibberen?

In Langs de Lijn En Omstreken wordt deze week de kelder van het rechterrijtje onder de loep genomen. Vandaag: vijf stellingen voor trainer Erwin van de Looi van Willem II, de nummer 14 in de eredivisie.

Willem II-trainer Erwin van de Looi ontspannen tijdens het trainingskamp in Faro PRO SHOTS
1. Op basis van de eerste seizoenshelft heeft Willem II een onvoldoende op het rapport

Van de Looi: “Op sommige punten zeker, zo eerlijk moet je zijn. Als je na achttien wedstrijden zestien punten hebt, dan is dat minder dan vooraf gehoopt. En dat betekent dat je een aantal dingen niet goed hebt gedaan.”

Volledig artikel NOS

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments