UPDATE: 10.001 seizoenkaarten verkocht

93
14204
tifo top 10 5
supporters of Willem II

Update 7 augustus:Ā Al voor de eerste thuiswedstrijd is de teller de 10.000 gepasseerd. Volgens de twitter van Willem II zijn er nu 10.001 seizoenskaarten verkocht. Zover wij ons kunnen herinneren heeft Willem II nog nooit eerder meer dan 10.000 seizoenskaarten verkocht voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd (red: in het Champions League seizoen 1999/2000 waren er meer dan 10.000 verkocht aan het begin van het seizoen) . Op naar de 11.000!

Update 1 augustus: Een paar dagen voor de eerste wedstrijd van het seizoen en een ruime week voor de eerste thuiswedstrijd weet Willem II te melden dat er 9.703 seizoenskaarten verkocht zijn. Traditioneel zijn veel supporters laat met het aanschaffen van een seizoenskaart dus 10.000 seizoenskaarten verkocht voor de start van de competitie lijkt haalbaar.

Update 24 juli: Willem II meldt op social media inmiddels 9.000 seizoenkaarten te hebben verkocht. De eerste supporters hebben hun seizoenkaart ook al in de brievenbus gehad.

Update 1 juli: De teller staat inmiddels op 8.250 verkochte seizoenskaarten. De Goolse zijde stroomt inmiddels ook flink vol. Zo zijn er voor vak L en M nog maar zo’n 200 seizoenskaarten te koop. Ook de vakken H, J en K gaan hard.

Update; 17 juni; Teller van het aantal verkochte seizoenkaarten staat op 7.100. Dit aantal is exclusief de business tribune.

Willem II heeft tot op heden 6600 seizoenskaarten verkocht na de verlengperiode. Dit is 20% meer in vergelijking met vorig jaar. De KingSide is inmiddels stijf uitverkocht en ook de vakken F, G en M zijn bijna uitverkocht.Ā 

De teller is inclusief businesskaarten.

Ben jij er ook weer bij?

Ben jij er ook weer bij? Bestel dan snel je seizoenskaart op de website van Willem II.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
CornƩ
Gast
CornƩ

Ik kreeg tijdens mijn vakantie mijn seizoenskaart binnen maar het mapje was leeg. is er iemand die dezelfde ervaring heeft. Is trouwens wel een rare manier van versturen in een mapje met twee plakkertjes.

Mabo
Lid
Mabo

Nog nooit meer dan 10.000 bij begin seizoen ?
Dit klopt echt niet.
In 1999/2000 waren alle kaarten al uitverkocht voor aanvang seizoen.

Frank1896
Lid

Dank je, heb het meteen aangepast in de tekst. Toen was ik nog een klein mannetje dus kon me dat niet meer herinneren.

Mabo
Lid
Mabo

Geen dank.
Nu voel ik me trouwens wel heel oud.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Nou nou,ik stond in 1960 al onder de klok aan de Korvelse kant..en ik voel me nog hartstikke jong.

Mabo
Lid
Mabo

Tip dan zou ik maar alvast een inschrijfformulier voor huize heikant invullenšŸ˜†

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Heb ik al gedaan.Maar het zit vol met Nakkers.Allemaal aan de zuurstofā€¦

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Lekker manne.
Op (rond de winterstop) naar de 11.000.
šŸ‡³šŸ‡±ā¤šŸ‡³šŸ‡±

Aussie
Gast
Aussie

Beloofd veel goeds voor de toekomst. Gestaag richting 11.000 SCC , tijdens thuiswedstrijden met goede promotie stadion vol met losse verkoop. Stadion renoveren ( buitenschil en promenade vernieuwen) en daarna gracht dumpen en capaciteit omhoog naar 18.500. Goed beleid aan de goirlese weg gaat zich uitbetalen. Stabiele linkerrijtje club met uitschieters naar play offs.
Come on willem-ll !!!!

Da Rodge
Gast
Da Rodge

Een gracht demp jeā€¦

TilboRob
Lid
TilboRob

Dat gaan we zaterdag vieren met 3 punten! šŸ”“āšŖšŸ”µ

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Uiteraard weer 2 kaarten voor abc en 1 voor vak O

LK1896
Lid
LK1896

Trots! Nu alles op alles zetten zoveel mogelijk seizoenskaarthouders binnen te halen. Loyale klanten zijn beter dan Ć©Ć©nmalige klanten.

JVS
Lid
JVS

Hoppa 10.001 verkocht! Op naar de 11..

Supporter
Gast
Supporter

Misschien wachten de twijfelaars tot de wedstrijd vrijdag is gespeeld. Indien er gewonnen wordt, dan een seizoenkaart kopen en bij een ander resultaat afwachten. Zo lang de selectie niet is aangevuld zullen veel mensen nog afwachten.
Piet

Invictus
Lid
Invictus

@supporter: zelfs voor deze realistische opmerking heeft iemand je een duimpje omlaag gegeven. Voetbal is vermaak en dus is het logisch dat een deel van de supporters een afwachtende houding aanneemt. Ze willen weten welke hoofdrolspelers een garantie zijn voor vermaak.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Afwachtende houding? Dat valt wel mee. Er zijn 500 meer kaarten verkocht dan vorig jaar voor de eerste thuiswedstrijd. En dat is nog een week te gaan.
En inderdaad, met nog een paar leuke nieuwe spelers erbij trek je nog extra mensen over de streep.

Invictus
Lid
Invictus

@ koen Verhoef: ik bedoel dat er op basis van eerder behaalde resultaten meer kaarten verkocht hadden kunnen worden. Het gevaar schuilt erin dat door een paar slechte wedstrijden de twijfelende supporters definitief afhaken.

wil
Lid
wil

Ik denk dat er ook mensen zijn die afwachten welke versterkingen er gaan komen

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Toch altijd jammer dat het zo lastig is om meer kaarten te verkopen. Zou zo graag een kolkend stadion met 22- 25.000 mensen zien. Lijkt wel ieder jaar harken om de 10.000 te halen.

Rocky
Gast
Rocky

Tja, waarā€¦ met dien verstande dat ik ook jarenlang met zoā€™n 6000 seizoenskaarthouders de wedstrijden heb beleeft. Me heb gestoord aan het gebrek aan beleving. Hoe leuk is het nuā€¦ kolkend stadion, zelfs bij slecht spel en de groei die er nog steeds in zitšŸ˜„

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

En uiteindelijk staan we op dit moment 7de qua verkochte seizoenskaarten dus mogen we niet klagen. Bij bijvoorbeeld Vitesse, utrecht en AZ verkopen ze tot nu toe minder SCā€™s

UNITED
Gast
UNITED

toch meer dan roda, nec en rkc bij elkaar

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Nou die 8000 erbij uit de kuip en er kan een ring opšŸ˜šŸ˜

Stekou
Gast
Stekou

Ik heb de beschikbare kaarten over het hele stadion geteldā€¦inclusief de business plekken dat zijn er 3284. Er kunnen totaal 14500. 800 plekken in het uitvak. Dus 13700 -/- 3284= 10. 416 verkocht!!!

Snoekie
Gast
Snoekie

Onderaan het art. staat excl. businesskaarten, dus dan gaat het best lekker volgens mij.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Waarom rekenen ze die niet gewoon mee? Heeft dit een reden? En hoeveel zijn er dit?

T1896
Lid
T1896

Als het inclusief business is dan valt het tegen, als het exclusief is (wat me zeer onwaarschijnlijk lijkt) dan zouden we nu al boven de 10.000 zitten.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Dit is exclusief Business?

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

En hoeveel hebben ze er VERKOCHT?

Frank1896
Lid

Aangepast
Voordat iedereen Ferry voor een Ratje uitmaakt, in de tekst stond gekocht ipv verkocht.

pietertje
Lid
pietertje

Updateje?

Ledzep
Lid
Ledzep

Het lijkt of alles stil ligt bij ons clubke dus zal dit ook wel even duren voordat we weten hoeveel kaarten er verkocht zijn. Aankoopbeleid is nu ook niet van dien aard dat mensen over de streep getrokken worden om kaart aan te schaffen. In mijn optiek een gemiste kans. Het ijzer was heet rond de bekerfinale toen hadden ze toe moeten slaan.

Adje patatje
Gast
Adje patatje

Heb ik toen ook aangegeven maar kreeg bijna alleen maar duimpjes omlaag?

H. Groot
Lid
H. Groot

Daā€™s minder dan vorig jaar op dit moment. Valt dan toch nog wat tegen. Kan zijn dat er wat mensen in Waalwijk wonen die graag Eredivisie willen zien en nu in eigen dorp weer terecht kunnen. Er is ook plek zat in het stadion om gewoon op losse basis een wedstrijd te bezoeken. Voor mensen die regelmatig verhinderd zijn is dat dan aantrekkelijker dan een seizoenkaart.

D'n Beitel
Gast
D'n Beitel

Valt toch een beetje tegen dat we nog maar op hetzelfde aantal zitten als een jaar geleden. Op deze manier gaan we maar net aan over de 10.000 heen.

T1896
Lid
T1896

Gezien de bezettingsgraad (nu al) van vak L en M denk ik dat we meer seizoenkaarten gaan verkopen dan afgelopen seizoen.
Als dit aantal exclusief sponsorkaarten is dan gaan we dik over de 10,000 heen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Off topic

Gerucht: Atakan Akkaynak vertrekt bij Willem II

Akkaynak die nog tot de zomer van 2021 gebonden is aan Willem II lijkt de Tilburgse club al weer snel te verlaten. Een Turkse club heeft belangstelling in de Duitse Jeugdinternational van Willem II. De transfer zal Willem II in ieder geval een transfersom opleveren.

Het Ex-wonderkind van Willem II sprak eerder nog uit dat komend seizoen zijn seizoen ging worden. Wij wachten nog op de definitieve berichtgeving vanuit Willem II.

Zekur
Lid
Zekur

Zou jammer zijn. Heeft weinig kans gehad en als hij speelde liet hij direct zijn klasse zien. Misschien geen lekkere relatie met de staf? Anders kan je zoā€™n jongen toch prima gebruiken??

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Of de geinteresseerde club wil gewpom geld neertellen. Paar ton is meegenomen

sooike1973
Lid
sooike1973

Akkaynak niet laten gaan en dit seizoen een serieuze kans geven!

Aan alles kun je zien dat hij prima kan voetballen

Robby
Lid
Robby

Naast een transfersom graag ook een doorverkoop clausule. Akkaynak is een groot talent die nog flinke stappen kan en gaat maken. Blijft zonde als we hem weg doen.

vak-a
Lid
vak-a

Rustig door naar de 10.000+

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

vorig jaar 2 juli stond de teller op 8.300, het is dus niet zo dat we veel meer kunnen verwachten dan vorig jaar, misschien net 10.000 of net geen 10.000 seizoenskaarten aan het begin van het seizoen.

Pilske
Lid
Pilske

is dit incl of excl business?

Bomba
Lid
Bomba

Even wat anders, gisteren naar de Willem II Stadionmarkt geweest. Wat is die slecht bezocht, zeg. De marktlieden gaven aan zoiets nog nooit meegemaakt te hebben. Vrees dat gisteren de laatste editie wasā€¦.

Snorro
Lid
Snorro

Ik ben er ook een keer geweest. Was een saaie bedoening die m.i. weinig met Willem II van doen heeft. Ze mogen blij zijn dat er Ć¼berhaupt volk op af is gekomen al die jaren.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Pfff 8259 kaarten verkochtā€¦ Waarom lukt het niet om hier verder in door te groeien?!?! 10.000 moet het minimale zijn aan begin van het seizoen!

17.000 kaarten voor de beker binnen mum van tijd weg, en nu nog niet de helft die een seizoenskaart neemtā€¦

Ibo
Gast
Ibo

Met deze tussenstand ga je de 10.000 echt wel halen. Er zijn genoeg mensen die wachten tot het begin van de competitie en/of koningsdag. No stress

UNITED
Gast
UNITED

Als hier de businesskaarten nog niet bij zitten dan kom je volgens mij aardig in de richting van de 10.000

Pilske
Lid
Pilske

Die business zijn volgens mij 800 kaarten (correct me when Iā€™m wrong). Als deze er nog niet bijzitten dan moet je dus nog een 1000 kaarten verkopen de komende maand. Gelukkig moet de koningsdag nog komen.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Ik had begrepen dat het 1400 businesskaarten waren.

De Schonste Van Ut Land
Lid
De Schonste Van Ut Land

In de afgelopen 2 weken 1150 seizoenskaarten verkocht. Nog ruim een maand tot de start van de competitie. Met andere woorden: We zitten ruim voor op schema om de 10.000 te halen en dat zou voor het eerst in jaren zijn. We maken dus wel degelijk stappen.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Oke, mijn excuses dan! Heb ik dat verkeerd ingeschat en neem ik mijn eerdere woorden terug! Laten we hopen op meer dan 10.000 seizoenskaarten zodat we inderdaad stappen maken!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Verwijzen naar bekerfinale is niet zinvol. Veel seizoenkaarthouders hebben toen partner of kinderen eenmalig meegenomen voor dit uitje. Maar die gaan niet zomaar even 200 of 300 euri lappen voor een seizoenkaart.
De tienduizend gaan we wel halen, zo lijkt het.

Doofey
Lid
Doofey

En wat is de teller ondertussen smile

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Rond de 7.500 kaarten