Uitverkocht huis tegen Roda JC?

6
2151

Op zondag 20 december is Roda JC te gast in het Koning Willem II Stadion. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart. Vanaf nu is het dus mogelijk om via www.besteljekaartje.nl een kaartje te kopen voor deze wedstrijd. Als je bij de receptie een kaart wilt bestellen is dit mogelijk tussen maandag 7 december en vrijdag 18 december (elke werkdag geopend van 9.00-12.30 en 13.00-17.00 uur). Op donderdag 10 en vrijdag 11 december is de receptie gesloten.

Bij deze wedstrijd zal voor tweede keer gebruikt worden gemaakt van het ticketingsysteem SRO4. Dit houdt ook in dat supporters exact de stoel uit kunnen kiezen waar zij graag willen zitten. Hierdoor is het dus niet meer nodig om per se naar de receptie te komen, om te kijken of er beschikbare stoelen in de buurt van vrienden of familie zijn. Daarnaast is het systeem gebruiksvriendelijker geworden en is het bestellen van kaarten een stuk eenvoudiger.

Willem II – Roda JC: Zondag 20 december – 14.30 uur

SeizoenClubCard: Per SeizoenClubCard kun je maximaal 2 kaarten bestellen.

ClubCard: Per ClubCard kun je maximaal 1 kaart bestellen.

Verkoop online: Van maandag 7 december 9.00 uur tot zondag 20 december 12.00 uur via (www.besteljekaartje.nl) (Vakken A-B-C-N uitverkocht).

Kaartverkoop wedstrijddag (20 december): Kaarten zijn te koop via www.besteljekaartje.nl tot en met 20 december 12.00 uur. Vanaf 13.00 uur is het kassagebouw geopend, hier is het dus ook nog mogelijk om een kaarten te kopen.

Vragen over SRO4? Klik dan hier.

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments