Home » Laatste Nieuws » Uitvak blijft gehandhaafd

Uitvak blijft gehandhaafd

Het uitvak in het Willem II Stadion verkast niet naar de plek waar nu het kindervak zit. De huidige locatie vlakbij de Ringbaan Zuid, gunstig gezien de aan- en afvoer van supporters maar tussen de twee vakken met de fanatiekste Willem II-aanhang, is toch het meest geschikt.

Volledig artikel BD

12 reacties

 1. Het bewijs is weer geleverd heden avond. Waarom niet altijd in 4,4,2????? Dat ligt onze club.

  1

  0
 2. JamesQuinn

  Een opmerkelijker, bijna terloops opgeschreven zinnetje in het BD-artikel vind ik dat de volledige eretribune ingericht gaat worden als businesstribune. Wat gaat dit dan betekenen voor de supporters die (vaak al decennialang) een seizoenkaart hebben op Ere Noord/Zuid?

  1

  0
  • Dat zijn er niet zo veel meer. Die kan je toch makkelijk om F en G kwijt? Als je vanavond eens naar erenoord en erezuid kijkt zie je dat die vakken veruit het leegst zijn. Wat dat betreft prima om hier business tribune te bouwen als ze die wel vol krijgen (weet deze bezettingsgraad niet).

   2

   0
   • JamesQuinn

    Valt best mee hoor. Zelf zit ik nu een jaar of 20 op Ere Noord, en natuurlijk is het de ene wedstrijd drukker dan de andere, maar over het algemeen is ons vak prima gevuld. De businessplaatsen één rij achter ons (boven het hek dus) blijven daarentegen regelmatig leeg.

    Ik moet overigens maar zien of ik op F of G vergelijkbare plaatsen kan krijgen…

    1

    1
   • KruikEreNoord

    hohohh.. wij op EreNoord zingen vaak fanatieker mee dan dat dooie vak A 😉

    Benieuwd hoe ze dat willen gaan doen dan.. we betalen nu 342 euro per seizoen en dan zit je te laag voor de verwarming en n(i)et onder het dak dus in de regen. Niet echt businessclub materiaal dus.

    Verder blij dat het uitvak gewoon op D blijft.

     

    Tot zo! 🙂

    0

    0
  • Ere noord op E lijkt me wel mooi. 🙂

   1

   0
 3. @Hoppa, dus wat jouw betreft moeten ze deze domme actie gewoon doorzetten. Ik heb geen jarenlange HBO studie achter de rug maar kan jou toch wel vertellen dat het verplaatsen van het uitvak van vak D naar bv vak K, 0,0 bijdraagt aan een veiliger stadion en eventueel acties zoals jij hier schetst voorkomen. Als het uitvak wordt verplaatst, verplaats je automatisch de fanatieke vakken ABC en E. Dan staan die voortaan op vak H, en op NMO hun cluppie aan te moedigen in hun stadion. En zolang er mensen bij onze club werken ( en verantwoordelijk zijn voor het voorstellen van dit soort onzinnige, geldverslinde opties ) zal het nooit goedkomen bij ons cluppie. Deze figuren zouden gewoon de eer aan zichzelf moeten houden en op moeten bokken bij onze club. En als ze dit niet zelf snappen loopt er daar aan de Goirleseweg toch wel 1 iemand rond die ze een handje wil helpen?

  7

  8
  • Ja, van mij mogen ze deze actie doorzetten. Hoezo gaan de supporters van ABC en E dan ‘automatisch’ naar H en MNO? Daar zitten toch al supporters die aan het einde van het seizoen hun seizoenskaart verlengen en waar dan geen plek is voor een heel ander vak? En waarom zou die verplaatsing bij Willem II dan wel gebeuren en is dat bij andere clubs (waar ik dan weet van heb) niet gebeurd?

   0

   0
 4. Ik ben er niet blij mee. Ik snap dat het logistiek handiger is, maar nu blijft het iedere wedstrijd tegen NAC vragen om moeilijkheden, boetes en mogelijk een wedstrijd zonder publiek, omdat de NAC spelers bij het het bedanken van de supporters toch dicht bij de KingSide en Vak E komen en die zich niet kunnen beheersen (provocaties of niet). Het is niet voor niks dat in de meeste andere stadions het uitvak juist ver van de harde kern af zit. Gemiste kans.

  8

  11
  • Nee hoor. Ten eerste als Willem II luistert naar haar klanten had het voorkomen kunnen worden van wat er afgelopen wedstrijd tegen Nak is gebeurd. Ten tweede maakt het volgens jou niet uit of spelers provoceren en mag het publiek hier niet op reageren van jou. Ten derde waren het een aantal personen die het hebben veroorzaakt en niet 4 vakken. Ten vierde bij andere clubs loopt het ook vaak uit de hand maar is dit minder binnen het stadion alleen maar meer buiten het stadion. Ten vijfde werkt het sfeerverhogend. En als laatste lijkt het me beter als je voortaan niet meer van dit soort nutteloze opmerkingen plaatst. 

   8

   12
   • 1. Wat was dan het advies waar Willem II niet naar geluisterd heeft en dat de situatie tegen NAC voorkomen had?

    2. Het publiek mag best reageren op provocaties van mij, maar niet door met dingen te gooien.

    3. Het was idd een aantal personen uit 2 vakken, maar als het uitvak aan de andere kant had gezeten, hadden ook die paar personen de fakkels niet naar de spelers kunnen gooien.

    4. Het kan dat het bij andere clubs ook uit de hand loopt en dan buiten het stadion (dat weet ik niet), maar als het in het stadion gebeurt, heb je waarschijnlijk sneller een wedstrijd zonder publiek aan je broek.

    5. Er zal meer door gezongen worden ja (ik tel schelden en middelvingers opsteken naar de tegenstanders niet als sfeerverhogend), maar  een KingSide kan ook sfeer maken zonder uitsupporters.

    Laatst: Dus omdat ik een andere mening heb, zijn mijn opmerkingen gelijk nutteloos?? Als dat zo is, dan kan er nooit ergens over gediscussieerd worden.

    2

    2
 5. TommieLobach

  Gelukkig 

  3

  1