Uitstel stadionhuur door gemeente aan Willem II

15
1513
TILBURG - Willem II - FC Emmen, koning Willem II stadion, 18-04-2014, Jupiler League seizoen 2013 - 2014. Spandoek ABC Willem II Tilburg.

Net zoals voor andere particuliere ondernemers in Tilburg, schort de gemeente het innen van de huur in de maanden mei, juni en juli op voor de stadionhuur van Willem II. Willem II had dit verzoek weggelegd bij de gemeente in verband met het uitblijven van inkomsten.

De gemeente heeft aangegeven dat de huur binnen een jaar alsnog betaald moet worden.

Het opschorten van de huur is er een in het pakket van maatregelen dat Willem II moet treffen om de gederfde inkomsten vanwege de corona crisis op te kunnen vangen. Zo levert de directie salaris in zolang Willem II niet voor publiek kan voetballen en wil de club in onderhandeling met de spelers voor een loonoffer. Daarnaast is werktijdverkorting aangevraagd voor het personeel en een tijdelijke werkloosheidsuitkering voor kantoorpersoneel en spelers. Als laatste zijn geplande verbouwingen aan het stadion voorlopig uitgesteld.

15
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
4 Discussie draadjes
11 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
9 Gereageerd
ETAHRWBOme joopRobbyMennekeETAHRWB Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ome Joop
Lid
Ome Joop

Verdeel en heers, angst regeert, houd jij ze dom dan houden wij ze arm, mooi excuus om ons monetaire systeem, wat sowieso op klappen stond, te laten springen zodat we weer opnieuw met een piramide spel (geld) kunnen beginnen, de wereld bevolking groeit te hard en teveel vergrijzing (mensen die alleen maar geld kosten ipv opleveren) intelligente lockdown, 1,5 meter maatschappij, iedere dag dezelfde soort info erin drammen, valse informatie geven, vrijheids beperkingen, controle van de bevolking, ongelimiteerd geld uitgeven, iedereen vaccineren (niemand weet met wat), geloven : iets aannemen op het gezag van een ander ; geloof jij alles… Lees verder »

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ik mis jou niet. Sneu figuur die aandacht probeert te krijgen door een slechte situatie.

Fuck Baudet, Fuck Wilders, Fuck Rob Jetten en die SP trut.

Doe gewoon NORMAAL.

Frietmet
Lid

En andere clubs krijgen wel steun van overheid. Zo blijft er weinig over van de reserves die we door goed beleid hebben opgebouwd.

Robby
Lid
Robby

Hoe kom je daar bij? willem II heeft net zo goed als andere BVO’s en bedrijven recht op NOW vergoeding (max 90% van de salarissen tot 9.538EUR pp)

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

De inkomsten zullen voorlopig nog wel uitblijven of straks mondjes maat binnen komen. De financiële schaden zal nog wel un tijdje aanhouden