Uit de oude doos: Martin van Geel scoort tegen PSV

7
1056

Afgelopen vrijdag maakte Willem II bekend dat Martin van Geel vanaf 1 juli 2019 terugkeert bij Willem II. Van Geel zal de functie van Algemeen Directeur gaan invullen. In het verleden was Willem II als commercieel en technisch manager al bestuurlijk actief bij Willem II. De oudere supporters kennen van Geel ook nog als speler. De frele nummer 10  met een mooi linkerbeen was een ouderwetse spelverdeler die ook regelmatig een doelpunt meepikte.

Op 20 maart 1993 speelde Willem II in Eindhoven tegen PSV. Voor de jonge supporters van nu zijn met name de wedstrijden tegen Nac Breda de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Destijds waren de wedstrijden tegen PSV altijd de belangrijkste wedstrijden. Dat resulteerde ook altijd in volle uitvakken in het Philips stadion.

Op 20 maart 1993 scoorde Martin van Geel net voor rust 0-1 en dat werd uitbundig gevierd voor het uitvak. Zoals zo vaak in Eindhoven wisten we de voorsprong niet vast te houden. Linskens scoorde net na rust de gelijkmaker. Willem II bleef overeind en nam een puntje mee uit Eindhoven.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op