Tsja…

3
2640

De Tilbo.com-variant
Hmmm. Vrijdagmiddag, geen nieuws over Van der Looi, we hebben de vermoedelijke opstelling al voorbij zien komen. De spanning stijgt richting zondag.
Quiz is gemaakt, poll staat online, Coming-up staat in de planning. Tsja, de keus is makkelijk. Vrijmibo, ik trek er een open!

De BD-variant (Bron: BD.nl)
Op de redactie van het Brabants Dagblad zat hij/ zij vandaag, dromend van de Pullitzer-prijs. Zijn beker koffie was waarschijnlijk half leeg, de lampen waren al uit, het leven nog eens overzien. Zijn stemming teneergeslagen… En toen, toen kwam hij tot dit meesterwerk:

Willem II: overeenkomst met Olympique Marseille
TILBURG – Twee jaar geleden verloor Willem II in de voorbereiding op de competitie nog met 5-0 van Olympique Marseille. Nu is er een overeenkomst tussen beide clubs: het zijn de enige twee ploegen die in de vijf grote Europese competities en de eredivisie nog geen thuiswedstrijd wonnen.
In de statistieken, waarin vergelijkingen worden getrokken met andere competities, komt Willem II er niet best af. Zo wonnen behalve de Tilburgers ook Cambuur Leeuwarden, Crystal Palace en Deportivo la Coruna nog maar een competitiewedstrijd in 2016.

Nationaal gezien is Willem II de slechtst presterende ploeg in de laatste zeven speelronden. Robert Braber heeft inmiddels 22 invalbeurten achter zijn naam staan. Hij kan Nayib Lagouireh niet meer inlopen. Die kwam in het seizoen 2010-2011 26 keer als invaller bij Excelsior het veld in.

Tsja…

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments