Tsimikas enige oud-Willem II-er die overtuigt

2
1232

In het Brabants Dagblad staat vandaag een analyse van de prestaties van de spelers van Willem II die na afloop van afgelopen seizoen vertrokken uit Tilburg. Opvallend is dat veel spelers die Willem  II verlieten het erg moeilijk hebben bij hun nieuwe club.

Zo speelt Chirivella inmiddels in Liverpool onder 23 en niet in het eerste team. Velikonja heeft na zijn vertrek uit Tilburg nog geen nieuwe ploeg. Thom Haye verpietert bij Lecce (tweede niveau in Italie) op de bank.

Ben Rienstra heeft zich in de basis gespeeld bij Heerenveen, maar de middenvelder scoorde nog niet voor de matig presterende Friezen. Abubakar, Calcan en Thomas Kok presteren op een lager niveau redelijk bij hun clubs MVV, Dordrecht en Almere City. Ogbeche moet nog beginnen aan de competitie in India, en Mo El Hankouri heeft inmiddels zijn minuten mogen maken in Feyenoord 1, maar is geen vaste waarde voor het team van Giovanni van Bronckhorst.

Grootste pechvogel is Azzaoui. De buitenspeler van Wolfsburg die vorig seizoen liet zien over exceptionele kwaliteiten te beschikken liep in de voorbereiding voor de tweede keer een hele zware knieblessure op.

Uitzondering op bovenstaande tegenvallende prestaties is Kostas Tsimikas. De Griekse linksback die vorig seizoen al indruk maakte in Tilburg heeft zich vast in de basis gespeeld bij de Griekse topclub Olympiakos Piraeus. Een knappe prestatie om als jonge Griekse speler een vaste plaats te bemachtigen. We hopen dan ook dat hij zich verder doorontwikkeld en doorbreekt in het internationale topvoetbal.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments