Tricorp verlengt hoofdsponsorschap met twee jaar!

17
2681
TILBURG - Willem II contractverlenging Tricorp, koning Willem II stadion, 23-09-2015, eredivisie voetbal seizoen 2015 - 2016. (L-R) Willem II algemeen directeur Berry van Gool, Willem II speler Jordens Peters, Hendrik Stiksma, Frank Brugel

Met veel trots is vanmiddag tijdens de perspresentatie bij het hoofdkantoor van Tricorp bekend gemaakt dat Tricorp Workwear de nog lopende samenwerking met Willem II heeft verlengd met twee jaar. Vorig jaar sloten Tricorp en Willem II een overeenkomst voor twee jaar met een optie om na deze periode het contract met een jaar te verlengen. Tricorp maakt nu gebruik van deze optie en verlengt het contract meteen met twee jaar. Dit betekent dat het logo van onze hoofdsponsor minimaal tot het seizoen 2017/2018 de voorkant van ons shirt zal sieren.
Tevens blijft Tricorp minimaal tot 2020 kledingsponsor voor spelers, staf, kantoorpersoneel en de stewards van Willem II.
Hendrik Stiksma, algemeen directeur van Tricorp, is verheugd: “Wij hebben samen met Willem II een ontzettend mooi seizoen achter de rug en zijn tevreden over hoe de samenwerking verloopt. Wij zijn van mening dat langdurige samenwerkingen vaak het meest succesvol zijn. Dat proberen we op alle gebieden uit te dragen. Naar onze medewerkers, onze leveranciers en nu ook met Willem II. We hebben de club in ons hart gesloten en zijn trots dat we de komende jaren op deze manier bij kunnen dragen aan de toekomst van de club.”
Ook Berry van Gool, algemeen directeur van Willem II, is uitermate trots: “Het feit dat Tricorp op deze manier het vertrouwen in de club uitspreekt is natuurlijk fantastisch. We zijn blij dat de samenwerking beide partijen zo goed is bevallen dat er is besloten om nu al van de mogelijkheid gebruik te maken om het contract met twee jaar te verlengen. Uiteraard is het voor onze club van groot belang dat een hoofdsponsor zich op deze wijze aan de club committeert. Tricorp draagt op deze manier een grote steen bij aan de stabiliteit en continuïteit van de club.”

Tekst: www.willem-ii.nl

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments