Tricorp stopt als shirt- en hoofdsponsor

30
2516
TILBURG - Tricorp wordt hoofdsponsor van Willem II, koning Willem II stadion, 31-07-2014, eredivisie voetval 2014 - 2015. Tricorp directeur Hendrik Stiksma.

Bron: Willem-ii.nl

Tricorp Workwear stopt na dit seizoen als hoofdsponsor van Willem II. Na vier jaar hoofd- en shirtsponsorschap gaat Tricorp verder als business partner.

Goede zet
Gertjan van Eck, directeur Tricorp: ‘Het hoofdsponsorschap van deze mooie club heeft ons veel gebracht. Sportsponsoring is voor onze een goede zet gebleken om onze naamsbekendheid te vergroten en om van de bedrijfsnaam Tricorp een merk te maken. Nu dat doel bereikt is, maken wij plaats voor een nieuwe hoofdsponsor. Vanwege de prettige samenwerking met de club blijven we graag aan Willem II verbonden en is dus besloten om de samenwerking voor twee jaar als business partner voort te zetten.

Samenwerking
Algemeen directeur Berry van Gool: ‘Wij bedanken Tricorp voor vier seizoenen hoofdsponsorschap. Onze samenwerking is gedurende deze periode zeer goed geweest en daarom zijn we uiteraard blij met het aanblijven van Tricorp als business partner. Dat Tricorp van onze shirts verdwijnt, is voor huidige én potentiële sponsoren weer een mooie, nieuwe kans om zich te etaleren.’

Over Tricorp
Wij zijn Tricorp – één team – meer dan 50 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional.

En dat is de reden van ons bestaan. Tricorp werd in 1998 opgericht onder de naam Rom88 met als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen.

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent meer dan werkkleding voor professionals in de meeste uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen. Het postuur en de wensen van de professional maken niet het verschil. Wij maken het verschil. Dat doen we door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional. Daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Wij begrijpen dat professionals in een uniform team behoefte hebben aan werkkleding die kan voldoen aan hun individuele eisen. Net zoals wij begrijpen dat alle professionals de behoefte hebben aan veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige werkkleding, ongeacht de verschillen in hun vakgebieden.

30 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments