Tricolores gaan voor Tien Tilburgse Mijlen

0
1610

Willem II loopt en feest mee tijdens grootste sportevenement van de stad

Op zondag 6 september (een voetbalvrij weekend in de Eredivisie!) vindt het grootste Tilburgse sportevenement van het jaar plaats in de binnenstad: de Tilburg Ten Miles. Duizenden lopers verschijnen aan de start van deze 28e editie, onder wie veel Willem II-fans. De Klankbordgroep Marketing & Communicatie organiseert in samenwerking met Willem II en Klein Café Van Horen Zeggen tal van activiteiten voor lopers en hun supporters.

Het rood-wit en blauw staat niet alleen Willem II goed. Het geeft op 6 september ook lopers leeuwenmoed! Net als afgelopen jaar kleurt een deel van het parcours rood-wit-blauw, is Kingo aanwezig om prijzen uit te reiken aan de allerjongste lopers en maken deelnemers in een Willem II-shirt kans op vrijkaartjes voor een wedstrijd van de Tricolores.

Kingo brult jeugd naar finish

‘s Ochtends is Kingo, de beroemde mascotte van Willem II, aanwezig om de jongste lopers mentaal te ondersteunen, naar de finish te brullen en samen met alle jongens en meisjes op de foto te gaan. Na afloop reikt hij de prijzen uit aan de winnaars van de Kinderstad minirun (300 meter), de Interpolis Familyrun (1700 meter) en de Rooi Pannen Cityrun (5 km).

Rood-Wit-Blauw Loopfeest

Om 12.20 uur klinkt het startschot van de Rabobank Tilburg Ladiesrun, gevolgd door het hoofdevenement: de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles om 13.45 uur. In samenwerking met de klankbordgroep wordt een deel van het parcours omgetoverd tot ‘rood-wit-blauwe zone’. Net voor het 10-kilometerpunt aan de Schouwburgring, ter hoogte van de Concertzaal en de gedenknaald, wordt het parcours feestelijk aangekleed met spandoeken en vlaggen. Fans kunnen zich hier vanaf 13.00 uur verzamelen om, onder aanvoering van Kingo alle lopers aan te moedigen. Nadat de lopers gepasseerd en gefinisht zijn, nodigen wij alle supporters en lopers uit bij Klein Café Van Horen Zeggen om op de sportieve prestaties te proosten van alle deelnemers.

Loop mee in Willem II-shirt en win twee gratis kaarten

In samenwerking met Willem II organiseren we ook weer een fotoactie. Elke loper die in Willem II-shirt meeloopt, maakt kans op twee gratis toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van de Tricolores.

Wat moet je doen om in de prijzen te vallen?

* Doe mee aan de Tilburg Ten Miles in het schôônste shirt van ’t làànd (deelname staat vrij voor alle lopers, ongeacht afstand).

* Houd de website en Facebook-pagina van Willem II in de gaten: van alle lopers in Willem II-shirt wordt een foto gemaakt. Staat jouw foto op de site of Facebook? Dan mag je op vertoning van je startnummer twee vrijkaartjes afhalen aan de receptie van het Koning Willem II stadion. Bewaar je startnummer dus goed!

Willem II & Van Horen Zeggen Cooling Down-pakket

Om de lopers van de Ladiesrun en Ten Miles te stimuleren in het rood-wit-blauw te lopen, hebben we een speciale actie. Klein Café Van Horen Zeggen biedt een ruimte aan waar lopers hun spullen bewaakt kunnen achterlaten en zich kunnen omkleden. Daarnaast bieden we elke loper die gebruikmaakt van het Cooling Down-pakket én loopt in een Willem II-shirt, twee consumpties van het huis aan. Zo kun je als atleet na de finish met je fans proosten op je schitterende prestatie. Wil je gebruikmaken van dit speciale pakket? Stuur dan een e-mail met je inschrijfbevestiging naar info@cafevanhorenzeggen.nl. Let op: er geldt een maximum van vijftig deelnemers en we controleren of je in je in Willem II-shirt aanmeldt!

Bij zijn = meemaken!

Willem II, de Klankbordgroep Marketing & Communicatie en Klein Café Van Horen Zeggen nodigen alle lopers en hun supporters uit om te komen genieten van dit schitterende sportevenement en hopen dat de binnenstad flink rood-wit-blauw zal kleuren. Tot slot wensen we alle deelnemers een heerlijke hardloopdag. Succes met de laatste voorbereidingen en we zien jullie 6 september graag aan de finish!

Over ‘Tricolores gaan voor Ten Miles’

De actie ‘Tricolores gaan voor Ten Miles’ maakt deel uit van ‘Tricolores gaan voor 10’, een initiatief van de Klankbordgroep Marketing & Communicatie in samenwerking met Willem II. Doel van deze gezamenlijke campagne: zo snel mogelijk de grens van 10.000 seizoenkaarthouders passeren.

#TricoloresGaanVoor10

#TricoloresGaanVoor10miles