UPDATE | Transfer Deadline Day; laatste uurtjes

100
6157

Het is vandaag transfer deadline day. Zullen er vandaag nog spelers vertrekken? Wordt er nog een verrassing door Joris uit zijn hoge hoed getoverd. We zullen je vandaag de hele dag op de hoogte houden!

31 januari 2019 23:59 uur
Op 31 januari aanstaande om middernacht sluit de transferdeadline.
In dit topic zullen we de eventuele geruchten blijven updaten. Waar hoop jij op? In welke linie moet Willem II zich nog versterken of wie mag nog vertrekken?

31 januari 21:45

Croux vertrek alsnog naar MVV, zijn oud werkgever huurt hem voor de rest van het seizoen.

 

31 januari 21:02

Ook Croux was vanmiddag dichtbij een transfer, maar ook deze ging niet door. De verwachting is dat Croux er alsnog uit gaat komen met een andere geïnteresseerde partij.

31 januari 20:45

Elmo Lieftink stond op het punt een (tijdelijke) transfer af te ronden, maar deze transfer is om nog onbekende reden afgeketst. De kans is vrijwel nihil dat Lieftink nog een andere club gaat zoeken/vinden.

31 januari 20:18

Thomas Meissner vertrekt niet bij Willem II. Meissner stond in de belangstelling van Sassuolo maar inmiddels is de transferperiode in Italië voorbij.

31 januari 2019 18:05

zeer rustig aan de Goirleseweg. Dolf v Aert meldde vanmiddag dat er oa concrete belangstelling is voor Croux en Lieftink. In Duitsland is de transfermarkt inmiddels gesloten, in Nederland tellen we nog even af.

29/01/2019 | 13:00
De transferdrukte lijkt ook vandaag nog niet los te barsten. Op wat kleine verschuivingen na (m.n. van/ naar de Keuken Kampioen Divisie) is er nog niet veel gebeurd.
Leuk te vermelden dat Jari Schuurman voor 3,5 jaar heeft getekend bij Dordrecht. Jari heeft uiteraard een Willem II-verleden en zal bij Dordrecht samen gaan spelen met Thomas Kok.

Voor Willem II lijkt de focus te liggen op een verdedigende aankoop. Palacios zal voorlopig nog afwezig zijn i.v.m. zijn verplichtingen voor Ecuador op het WK onder 20. Dankerlui en Heerkens vullen deze plek nu in wat indirect betekend dat McGarry en Ryan nog niet geschikt zijn voor het grote werk. Bij blessures/ schorsingen lijkt de spoeling achterin wat aan de dunne kant.

29/01/2019 | 10:00
Het is nog rustig aan de Goirleseweg.
The day after is enkel gemeld dat Woud inderdaad een plekje opschuift in de pikorde (bron: BD.nl)

In de Eredivisie lijkt het ook nog rustig. Fran Sol en Arbër Zeneli zijn de grootste uitgaande transfers die ook “echt weg” zijn. Bij Ajax (en Willem II en RKC) is alleen de zilvervloot binnen gevaren met geplande vertrek van Frenkie de Jong. Het is niet te verwachten dat de miljoenen van Ajax deze winter doorstromen binnen de Eredivisie.

28/01/2019 | 12:00
Willem II heeft inmiddels al de nodige mutaties doorgevoerd in de selectie maar het einde lijkt nog niet in zicht.
Met het vertrek van Mattijs Branderhorst (op huurbasis) staat de teller inmiddels op 7 tranfsers (4 inkomende, 3 uitgaande)

IN:
Alexander Isak (huur)
Renato Tapia (huur)
Marios Vrousai (huur)
Vangelis Pavlidis (huur)

UIT:
Fran Sol
Dimitris Kolovos
Mattijs Branderhorst (huur)

Er zijn in de huidige selectie nog voldoende spelers die op zoek zijn naar (meer) speeltijd. Van den Bogert, Ryan, McGarry, Lieftink, Saddiki, Akkaynak, Urbanski en Croux zijn allemaal spelers die dit seizoen niet op een basisplaats hoeven te rekenen. Natuurlijk is breedte noodzakelijk om het seizoen door te komen maar het lijkt er op dat enkele van deze spelers nog een move kan (en mag) maken in de winter.

Daarnaast is er sluimerende belangstelling voor MeiBner en is het tevens onduidelijk of Avdijaj nu écht geblesseerd is of zich aan het oriënteren is op een winterse transfer.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Robby
Lid
Robby

Zo en nu een aantal aflopende contracten van spelers en Koster verlengen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Robby

Is dat niet eet beetje overdreven om het contract van Koster nu te verlengen? Bedoel voor Emmen waren veel reacties hier heel anders. Komende 4 wedstrijden verliezen en reacties zijn weer heel anders
Ik zou zeggen wacht tot maar/april en laten we dan kijken en evalueren..
Haastige spoed is zelden goed

Wallie71
Lid
Wallie71

Mooi Croux naar zijn oude club, en gewoon vertrouwen hebben in de spelers die er nu wekelijks staan. Gelukkig hebben ze geen paniek aankopen gedaan zoals zovele clubs hebben gedaan.
De Grieken die zijn gekomen doen het gewoon prima zeker Vrousai, Pavlidis het vertrouwen geven dndan komt het ook goed. Maar dan hebben we ook nog Isak wat is die gast goed in die paar minuten dat ik hem heb gezien, hier gaan we heel veel van genieten dat weet ik zeker.
Joris je bent heel oied bezig met onze club, dat mag ook wel eens gezegd worden…

Tino
Lid
Tino

Croux verhuurd aan MVV

arki
Lid
arki

Croux verhuurd aan MVV. Lijkt me goed voor alle partijen.

spijkman
Lid
spijkman

UPDATE: croux naar MVV Maastricht.

spijkman
Lid
spijkman

UPDATE. Transfer Lieftink afgeketst. Jordy croux verkast hoogstwaarschijnlijk vanavond nog.

Robby
Lid
Robby
Gio
Lid
Gio

Croux naar MVV

king90
Lid
king90

Opmerkelijk dat er geen spelers vertrekken….

Sjaan
Gast
Sjaan

Avdijaj is op non-actief gezet voorlopig.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Bron?

Sjaan
Gast
Sjaan

Technische staf

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Ik wacht wel een officieel bericht af……aan speculeren hebben we weinig

Sjaan
Gast
Sjaan

Dat is hij sinds hij ‘geblesseerd’ is. Dat bericht gaat niet komen.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Knap waardeloos dat ze dat niet communiceren of dat er geen enkele journalist bovenop springt. Tot die tijd hou ik het bij een blessure. Voor m’n eigen gemoedsrust….. wink

Bomba
Lid
Bomba

Heeft te maken met de nieuwe privacy wetgeving AVG, het is niet anders. Rondom bijvoorbeeld Lozano is er ook geen info. Dit zal niet veranderen.

eagel
Lid
eagel

Neem het nu maar aan dat het zo is ik heb het vorige week woensdag al gehoord uit zeer betrouwbare bron.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Is ook beter dat dergelijke zaken intern naar elkaar uitgesproken wordt, het zijn volwassen mensen.
Je hoeft niet altijd de vuile was buiten te hangen.
Als de sfeer in de rest van de groep maar goed is, en we blijven in deze positieve flow dan hoor je mij niet mopperen!

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Terecht…. ik neem aan dat iedereen zich netjes oop zn werk moet melden. En dat als je niet komt dat je een grondige reden hebt en niet zomaar paar dagen wegblijft zonder dat iemand er iets van weet

ut Reijenaarke
Lid

Deadline Day!❤️Bij Willem II worden vandaag nog wat uitgaande transfers verwacht, gaat dan om jongens die nu weinig of niet spelen (spelers als Elmo Lieftink en Jordy Croux, bijv). Er is concrete interesse, gesprekken zijn gaande

king90
Lid
king90

Dan ben ik echt heel benieuwd wat er met Donnis aan de hand is als hij niet vertrekt.

Aangezien Willem II niks transparant heeft gedeeld over wat voor kwetsuur hij zou hebben.

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Volgens mij mag dat officieel niet eens ivm AVG.

king90
Lid
king90

Klopt. Maar aangeven dat hij geblesseerd is mag nog wel toch?

Ravio
Lid
Ravio

Dat mag wettelijk niet meer tegenwoordig.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Donis is niet geblesseerd. Heeft ruzie met alles en iedereen bij de club. Zolang dat niet bijgelegd wordt speelt hij geen minuut meer. Jammer maar helaas.. Hopen dat hij nog verkocht gaat worden zodat we er nog iets aan over houden.

JangaGoalemoake
Lid
JangaGoalemoake

En dat baseer jij op dat akkefietje in Emmen of weet jij iets wat hier verder niemand weet….

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Heeft niks met emmen te maken. Er is daarna nog war voorgevallen

RA_ke
Lid
RA_ke

VI clubwatcher Dolf van Aert geeft aan dat hij vandaag nog uitgaande transfers verwacht:
https://twitter.com/Dolf_v_Aert/status/1090941368388722690

Rojo Blanco Azul
Lid

Tenzij zich op het laatste moment nog een ‘buitengewone buitenkans uit de buitencategorie’ voordoet zou er nog wat kunnen gebeuren. Ik ben voor stabiliteit en het voorlopig aanhouden van de huidige selectie. Gebruik de Sol miljoenen die ondertussen binnen zijn om de sterkhouders te behouden. Dus snel contracten openbreken, verlengen en vasthouden. Komende zomer kijken waar we eventueel nog tekort schieten en voor die posities kopen en niet huren. Dan zijn de Frenkie miljoenen inmiddels ook bijgeschreven en kun je nog een paar seizoenen door met een ingespeelde selectie die elkaar blind weten te vinden en staat je kapitaal op… Lees verder »

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Geen nieuws,is goed nieuws!! We hebben op dit moment een goede selectie. De prioriteit op dit moment is om op langere termijn te gaan kijken met welke spelers we door willen gaan, en daarom eventueel contracten te verlengen. Voor sommige spelers zou het wel goed zijn dat ze elders ( verhuur) wat speelminuten te maken.

wil
Lid
wil

Ben benieuwd of Joris nog iets uit de hoge hoed tovert.

Nillis
Lid
Nillis

Tis zomaar stil…..

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Heerlijk toch?

Dat wil zeggen dat de noodzaak & paniek er dit jaar er niet zijn. We hebben de zaakjes goed op orde zo lijkt het

Verwacht nog wel vertrekkers met croux en lieftink. En misschien een verrassende aanwinst nog

Goalemaker
Lid
Goalemaker

Tsimikas heeft een kans op spelen bij Olympiakos en zo dus ook Europa league en schijnwerpers voor het nationale elftal, waarom zou hij dan een stap terug doen naar Willem II. Ik zou hem net als jullie heeeel graag terug zien in het koning Willem II stadion maar hij is simpelweg onhaalbaar.

Bram1979
Lid
Bram1979

Net het artikel van de kruikenzeiker gelezen als ik het zo lees dan zijn wij niet meer het Willem ii van vroeger dus ik denk dat voor tsmikas geen stapje terug

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

De kruikezeiker moet blijven!elke keer genot zijn verhaal!

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Joost van Aken kopen. Heb je jaren plezier van. Heb je meer mogelijkheden in de verdediging. bv indien (wat ik niet hoop) er blessures bij verdedigers zijn.
Bij een goed bod doen ze die echt wel weg bij Sheffield.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Nee die mag niet meer weg, Stond gisteren online dat die niet meer mag vertrekken

Horsefighter
Gast
Horsefighter

Hoop dat ze nog een linksback halen!

Top
Lid
Top

Kunnen we ook Van Gool niet verhuren voor een half jaar. Contract liep in juni af dacht ik. Aan NEC of zo.
Scheelt ook weer paar rooikes per maand.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ik zal het positief houden: complimenten voor de keuze van je nickname. Dit dekt de lading volledig….

Sliceland
Lid
Sliceland

Linksback is wel een probleempunt. Zou niet weer iets huren voor die positie. Gewoon Anita neerzetten. En weer iemand langer vastleggen voor die positie

frankvandeven
Lid
frankvandeven

NAK heeft 7 linksbacks:)

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

7 ??? 34 zal je bedoelen….( incl.de technische staf)

TheObserver
Lid
TheObserver

In Breda moeten ze altijd overdrijven dat ze alles meer hebben !!
Tip volgend jaar zwetsen en pochen ze weer dat ze in een competitie spelen die meer namen bevat als de onze !!

Sjalalalalalalalalalala
Gast
Sjalalalalalalalalalala

Anita vindt ik de tegenvaller van het seizoen. Zouden we nu eigenlijk al terug kunnen sturen naar leeds. Kan een jongen als akkaynak ook nog een kans krijgen. Ik denk dat vele hier liever een talentvolle contract speler zien die de kans krijgt dan een gehuurde routinier die niks toevoegt als hij erin komt.

Toevoeging;
Vind persoonlijk heerkens er ook prima spelen. Zoals je zelf ook zegt een vastgelegde jongen LB met potentie absoluut een goede zet.

Mork
Lid
Mork
Opa Henk
Lid
Opa Henk

Ik vindt het huren van spelers ( zeker in deze transferperiode) geen probleem, maar ik vindt ook als je naar alle eredivisieclubs gaat kijken, loopt het inmiddels wel de spui gaten uit.
Ik vindt dat de FIFA maar een regel van 2 of 3 spelers maximaal per team moet invoeren. Het lijkt zo wel dat sommige clubs als uitzendbureau fungeren.
Er wordt hier wel eens gezegd dat elke speler en trainer maar passanten zijn, maar ik kan mij best voorstellen dat je als speler op deze manier weinig tot geen binding krijgt met je club waar je voor voetbalt.

Robby
Lid
Robby

Jongens ga Pavlidis niet vergelijken met Sol dat is niet eerlijk doen we bij Kristinsson ook niet. voor als nog is Pavlidis in de 3 wedstrijden die hij heeft gespeeld (niet eens alle 3 volledig) belangrijk geweest voor de eind uitslag. Zoals dn Baaierd al opsomt. Als ie dit blijft doen dan moeten we die optie tot koop gaan lichten van de zomer. Het oogt allemaal niet geweldig maar he die gast is pas 20 het ze zijn niet allemaal een Isak. Als reserve spits zeer nuttig met toch wel een potentie zo lijkt het.

Top
Lid
Top

Ik zou Pavlidis verhuren.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Tuurlijk want die loopt hier al twee weken rond en heeft al zeker een halve wedstrijd de kans gehad…..

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Zeg dan niks/!

Maximaal
Gast
Maximaal

Een speler verhuren, die jezelf al gehuurd hebt? Het is geen woning die je kan onderverhuren.

king90
Lid
king90

Spelersmelker!

Tricolores013
Gast
Tricolores013

Pavlidis is niet gehuurd maar voor 2 jaar vastgelegd. Vrousaj is voor anderhalf jaar gehuurd met optie tot koop!!

wil
Lid
wil

Ze zullen toch wel proberen om iemand te krijgen voor de achterste linie.

Nielske
Lid
Nielske

Natuurlijk Wil, daar zijn ze nu hard mee bezig.

RA_ke
Lid
RA_ke

Vanochtend in BD:
“Willem II lijkt nog niet uitgewinkeld. Mogelijk legt de Tilburgse club voor het sluiten van de transfermarkt nog een buitenkansje vast voor de laatste linie”.

Iemand een idee op wie ze zouden doelen?

Tilbuuuuurg
Gast
Tilbuuuuurg

Tsimikas?

Tranquillo
Gast
Tranquillo

Reece Oxford

Ben
Lid
Ben

Ben ik de enige die vindt dat Pavlidis er helemaal niks van kan?

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Helemaal niets is overdreven,maar niet veel nee..Maakt niet uit Vrousai wel,en Tapia en Isak ook…3 uit 4 niet slecht toch…

LK1896
Lid
LK1896

Geef hem eens de kans? Is uiteindelijk niet als eerste spits gehaald maar biedt wel weer meer mogelijkheden voorin. Weet je die beschamende wedstrijd van Lewis nog? En kijk eens hoe hij nu speelt. Vertrouwen (krijgen) doet veel met een speler (lees: mens) ;).

LK1896
Lid
LK1896

Wil hier trouwens nog één ding aan toevoegen; we zitten nu met zijn allen in een ongelofelijk goede flow (zelden meegemaakt de laatste jaren) en het is aan ons om de spelers volle bak te steunen. Spelers na 90 minuten ‘afkraken’ draagt hier echt niet aan bij. Ben er van overtuigd dat we dit seizoen dan héél mooi kunnen afsluiten. arrow arrow arrow

Ravio
Lid
Ravio

Die gast komt uit de 4e Bundesliga. Je ziet hem met de wedstrijd beter worden en ik zie de potentie iig wel. Sterke jongen die op termijn als echt aanspeelpunt en / of stormram kan gaan fungeren. Het oogt allemaal nog niet super, maar de cijfers spreken voor zich. Enorm hoog rendement!
Willem II heeft ook gelijk al gecommuniceerd heel veel potentie en toekomst in deze jongen te zien. Dat heet nou scouten…. Ik heb er zeker nog vertrouwen in iig!

Half jaar wennen aan de Eredivisie en volgend seizoen van meet af aan klaar om te knallen!

dn Baaierd
Lid

Pavilidis zorgde tegen Nak door dat luchtduel op de middenlijn te winnen ervoor dat Vrousai door kon lopen voor de 2 – 0. Tegen Twente maakte hij de belangrijke 2 – 2. En tegen Utrecht blokte hij de tegenstander genoeg waardoor hij de bal niet kon weg trappen waaruit Crowley scoorde. Of te wel Pavlidis staat aan de basis van 3 overwinningen vind dat persoonlijk niet zo heel slecht uit 3 wedstrijden. En natuurlijk het collectief spelen van het gehele elftal.

Snorro
Lid
Snorro

Die jongen is net hier. Gehaald als stand in en heeft 3 wedstrijden gespeeld, waarin 2 assists en een doelpunt op zn naam. Daar reken ik spelers graag op af. Dus ik vind dat je voorbarig bent.

Renk
Gast

Klopt alleen harde werker…maar wie weet

Wallie71
Lid
Wallie71

Lekker je eigen spelers afbranden, applaus voor jezelf…

@win
Lid
@win

Het is geen fijnbesnaarde technicus nee. Maar in 185 minuten voetbal heeft zijn harde werken en inzet al tot twee assists en een goal geleid. Dus…
Voor iemand van 20 die net een week bij ons is (en als back up spits met groeipotentie gehaald is) geen slechte score hoor.

Dre
Lid
Dre

Ben het helemaal met je eens maar Pavlidis is gehaald als reservespits en is met een goal, een assist en een onbedoelde assist toch stiekem al belangrijk geweest voor ons. En hij stond er meteen, dat is best knap. Vrousai heb ik nu al gezien is een absolute aanwinst en heeft in 3 wedstrijden meer ballen en inzet getoond dan Avdidjaj. Prima, zeker ook met die optie tot koop.

Ben
Lid
Ben

Als het zo blijft denk ik dat we goed geboerd hebben. Tapia speelt geweldig, zorgt voor rust en balans. Isak is 3 klassen beter dan Sol. Wel Crowley binnen boord houden a.u.b..

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Niet doorslaan Ben tav Sol…Die kon iets wat maar weinig spitsen inde eredivisie kunnen,,,veel doelpunten maken.Isak wat dat betreft even afwachten

Goalemaker
Lid
Goalemaker

Met de blessure van Palacios en gebrek aan linksbenige vleugelverdedigers denk ik dat Joris daar ook maar eens naar moet kijken, middenveld en aanval fantastisch versterkt maar de verdediging, die ook niet heel solide was voor de winterstop, schort nog aan verbeteringen… Zet hem op Joris die laatste dagen!

Menneke
Gast
Menneke

Overigens… Wij kunnen wel denigrerend doen over de zogenoemde “gloryhunters”, maar gezien de negatieve uitlatingen op dit onderwerp en andere onderwerpen (Plus dat wij ALLEMAAL willen dat Willem II elk jaar ALLE prijzen wereldwijd (op voetbalgebied) wint.), kan ik mij niet voorstellen dat er supporters van een club zijn (Zelfs in Bavel-noord!!!) die niet willen dat hun club alle prijzen wereldwijd zal winnen. (Gewoon, even een punt makende.)