UPDATE | Transfer Deadline Day; laatste uurtjes

98
6285

Het is vandaag transfer deadline day. Zullen er vandaag nog spelers vertrekken? Wordt er nog een verrassing door Joris uit zijn hoge hoed getoverd. We zullen je vandaag de hele dag op de hoogte houden!

31 januari 2019 23:59 uur
Op 31 januari aanstaande om middernacht sluit de transferdeadline.
In dit topic zullen we de eventuele geruchten blijven updaten. Waar hoop jij op? In welke linie moet Willem II zich nog versterken of wie mag nog vertrekken?

31 januari 21:45

Croux vertrek alsnog naar MVV, zijn oud werkgever huurt hem voor de rest van het seizoen.

 

31 januari 21:02

Ook Croux was vanmiddag dichtbij een transfer, maar ook deze ging niet door. De verwachting is dat Croux er alsnog uit gaat komen met een andere geïnteresseerde partij.

31 januari 20:45

Elmo Lieftink stond op het punt een (tijdelijke) transfer af te ronden, maar deze transfer is om nog onbekende reden afgeketst. De kans is vrijwel nihil dat Lieftink nog een andere club gaat zoeken/vinden.

31 januari 20:18

Thomas Meissner vertrekt niet bij Willem II. Meissner stond in de belangstelling van Sassuolo maar inmiddels is de transferperiode in Italië voorbij.

31 januari 2019 18:05

zeer rustig aan de Goirleseweg. Dolf v Aert meldde vanmiddag dat er oa concrete belangstelling is voor Croux en Lieftink. In Duitsland is de transfermarkt inmiddels gesloten, in Nederland tellen we nog even af.

29/01/2019 | 13:00
De transferdrukte lijkt ook vandaag nog niet los te barsten. Op wat kleine verschuivingen na (m.n. van/ naar de Keuken Kampioen Divisie) is er nog niet veel gebeurd.
Leuk te vermelden dat Jari Schuurman voor 3,5 jaar heeft getekend bij Dordrecht. Jari heeft uiteraard een Willem II-verleden en zal bij Dordrecht samen gaan spelen met Thomas Kok.

Voor Willem II lijkt de focus te liggen op een verdedigende aankoop. Palacios zal voorlopig nog afwezig zijn i.v.m. zijn verplichtingen voor Ecuador op het WK onder 20. Dankerlui en Heerkens vullen deze plek nu in wat indirect betekend dat McGarry en Ryan nog niet geschikt zijn voor het grote werk. Bij blessures/ schorsingen lijkt de spoeling achterin wat aan de dunne kant.

29/01/2019 | 10:00
Het is nog rustig aan de Goirleseweg.
The day after is enkel gemeld dat Woud inderdaad een plekje opschuift in de pikorde (bron: BD.nl)

In de Eredivisie lijkt het ook nog rustig. Fran Sol en Arbër Zeneli zijn de grootste uitgaande transfers die ook “echt weg” zijn. Bij Ajax (en Willem II en RKC) is alleen de zilvervloot binnen gevaren met geplande vertrek van Frenkie de Jong. Het is niet te verwachten dat de miljoenen van Ajax deze winter doorstromen binnen de Eredivisie.

28/01/2019 | 12:00
Willem II heeft inmiddels al de nodige mutaties doorgevoerd in de selectie maar het einde lijkt nog niet in zicht.
Met het vertrek van Mattijs Branderhorst (op huurbasis) staat de teller inmiddels op 7 tranfsers (4 inkomende, 3 uitgaande)

IN:
Alexander Isak (huur)
Renato Tapia (huur)
Marios Vrousai (huur)
Vangelis Pavlidis (huur)

UIT:
Fran Sol
Dimitris Kolovos
Mattijs Branderhorst (huur)

Er zijn in de huidige selectie nog voldoende spelers die op zoek zijn naar (meer) speeltijd. Van den Bogert, Ryan, McGarry, Lieftink, Saddiki, Akkaynak, Urbanski en Croux zijn allemaal spelers die dit seizoen niet op een basisplaats hoeven te rekenen. Natuurlijk is breedte noodzakelijk om het seizoen door te komen maar het lijkt er op dat enkele van deze spelers nog een move kan (en mag) maken in de winter.

Daarnaast is er sluimerende belangstelling voor MeiBner en is het tevens onduidelijk of Avdijaj nu écht geblesseerd is of zich aan het oriënteren is op een winterse transfer.

98 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments