Home » Headlines » Transferwindow geopend; gaat Willem II zich versterken?

Transferwindow geopend; gaat Willem II zich versterken?

Het is maandag 1 januari 2018 en dat betekent dat de transferwindow in het Europese voetbal geopend is. De transferperiode loopt tot en met woensdag 31 januari.

Gaat Willem II zich versterken? En gaat men zoals verwacht voor een nieuwe linksbenige centrale verdediger? Of tovert Joris een verrassing uit de hoge hoed?

Gaan er spelers vertrekken? Gaat Sol voor een droomtransfer naar Engeland of Duitsland? Gaat Wellenreuther verkocht worden?

Deze vragen dienen beantwoord te worden,l in een periode dat Willem II met thuiswedstrijden tegen Groningen, AZ, Roda (beker) en VVV en twee uitwedstrijden tegen Sparta en Heracles het seizoen kan maken of verknallen.

Via Tilbo houden we je op de hoogte van de laatste roddels, geruchten en nieuws!

50 reacties

 1. Steven Pereira! Centrale verdediger met enorm veel potentie! Ik zeg halen en daarna doorverkopen..

  1

  0
 2. drobs

  Volgens het Bd is Dankerlui de 2e versterking! Hoe denken jullie over hem?

  1

  0
 3. Giliano wijnaldum wordt ws de eerste versterking. Hoop dat ze hoog in gaan zetten op 2 centrale verdedigers, want wijnaldum heeft niet voor niets 7 clubs achter zijn naam staan, en die zal wel backup van Tsimikas worden mag ik hopen…

  2

  0
 4. NulTilburgDertien

  bütner rechtsback? lastig ventje maar mag verhuurd worden en kan er misschien voor zorgen dat onze verdediging wat sterker staat. 

  2

  11
  • Dat is n linksback….. en n hele slechte ook!

   5

   1
  • En weggestuurd bij Vitesse omdat hij niet trainingsfit is. let wel TRAININGSfit. En als je trainingsfit bent wil het nog niet eens zeggen dat je wedstrijdfit bent…. Dus lijkt me niet handig om tijd in een jongen te steken die niet je eigendom is en er ook niet meteen staat.

   0

   0
 5. alsjeblief er iets bij achter want we zijn gewoon de gatenkaas van de eredivisie

  2

  0
 6. Let maar op, dat die zakaria aboukhlal die we dit jaar hebben laten gaan naar psv voor €2 ook een hele grote wordt straks

  3

  5
  • Velen gingen hem reeds voor, de Leeuw,Weghorst,van Dijk,Locardia,Frenkie de Jong etc.

   5

   2
   • Weghorst hoort nooit in dit rijtje!

    7

    8
   • En chocoladia ook niet. Die vuurpijlen van hem hoef ik hier niet te zien. Wij zijn de ballen die ceesay het stadion uit schoot ook nog steeds kwijt!

    6

    9
   • @Snorro,Weghorst en Locadia horen niet in het rijtje??Zeg eens tegen ons Toos dat ze jouw computer uitzetten zolang je nog dronken bent van Kerst en Oud en Nieuw……. 

    11

    1
   • @ dirrukDoorgegeven aan ons Toos. Ge moet de groeten hebben van dr. Maar even inhoudelijk: nee die horen niet in het rijtje thuis.

    3

    3
   • patriekolorus

    de leeuw en Locadia zijn hooguit spelers voor in de subtop van Nederland. Van Dijk is destijds niemand echt opgevallen als topper. De Jong is een blunder geweest.

    4

    1
  • gaan we nou echt bij elke Poll oude spelers noemen die weg zijn gegaan en nu beter zijn gaan ballen ?? moedeloos worde ervan …..

   destijds heb ik niemand gehoord toen ze vertrokken ( uitzonderingen zoals bij bv de Jong daargelaten) maar ging dan op de barricades met Weghorst / Locadia / van Dijk toen die vertrokken

   alles heeft een reden en net als veel clubs uit het rechterrijtje worden er fouten gemaakt die soms erg duur zijn maar er zijn er ook zat weggestuurd / gegaan die uiteindelijke echt geen meerwaarde zouden hebben nu.

    

   10

   0
   • Eens. Tis zuur, maar met de kennis van nu is het makkelijk lullen. Buiten dat moet je ze ook nog eens kunnen houden. Een Locadia kon bij PSV op zijn 17e een profcontract tekenen. Voor PSV is zo’n contract peanuts, voor ons is het risico nou eenmaal veel groter.

    2

    1
 7. Het is angstvallig stil mbt onze spits en eventuele versterkingen….

  3

  21
 8. Wellicht kan Cyriel Dessers voor een prikkie gekocht worden? Die wil wel weg bij Utrecht ( lijkt ).

  4

  29
  • WillemIIgoals

   cyriel Dessers mag van mijn part lekker terug naar nak, maar bij Willem II heeft hij niets te zoeken. Hele beperkte spits die alleen intikkertjes scoort

   24

   3
  • Weg met die bankzitter. Die mag nog geen lid worden van de boerenbond.

   3

   3
   • rood wit en blauw

    Daar was je toch al lid van he snorremans

    6

    0
   • Och och daar heb je rood wit en blauw weer aan. Heb je het verlies van die E-knuppel al verwerkt?

    5

    7
 9. rood wit en blauw

  Wordt weer lid van het BD denk…die kunnen voorspellen…wij gaan met 13 -0 van nak winnen in april en Fran maakt er 7!!!!!….TOP krant!

  3

  12
 10. Die drie ton van Van Dijk mogen ze van mij futtendadelijk uitgeven aan een goeie opbouwende verdediger. 

  7

  2
  • rood wit en blauw

   Wel gespreid betalen he…haha

   1

   2
  • Opbouwende verdediger? Laten we ee. Verdediger nemen die goed is in mandekken, koppen, ballen afpakken cq onderscheppen. Voor de opbouw hebben we Chirivella en Rienstra wel.

   3

   1
 11. Mousa Dembele misschien van de Spurs naar Italië.

  6

  2
  • Waarom zou Willem II daar geld voor krijgen ? 

   1

   3
   • Willem II ontvangt 0,5% solidariteitsbijdrage over het transferbedrag.

    5

    3
   • Schijnt dat Moussa Dembele hier nog gespeeld heeft, wel lang geleden al 😉

    Tis maar een jaartje geweest, maar we zullen uiteraard een klein percentage als opleidingsvergoeding krijgen. Mits ie richting Italie verkocht wordt uiteraard, als ie gewoon een weekendje op vakantie gaat in Turijn, krijgen we geen stuiver 😉

    1

    0
 12. Voor volgend jaar moet je steven Pereira kopen van MVV. Zeker een goede linksback 

  10

  0
 13. Lammers van P.S.V.komt niet aan spelen toe en gaat als spits waarschijnlijk verhuurd worden aan Sparta ( Dick Advocaat effect! )

  3

  12
  • Gelukkig hebben we al 2 scorende spitsen

   5

   0
  • Ben ook niet gecharmeerd van Lammers. Beperkte spits als je het mij vraagt. Toch vermoed ik dat ze nog een derde spits aan gaan trekken aangezien Ogbeche blessuregevoelig is. En misschien komen er wel 2 spitsen…

   4

   3
 14. Ga ergens anders de internethooli uithangen.. 

  9

  0
 15. Las net op voetbalprimeur dat het contract van Sol deze zomer afloopt. Ik dacht dat die nog 1,5 jaar een contract had bij Willem II. Weet iemand hoe dit zit? 

  0

  1
  • Contract van Sol loopt nog 1.5 jaar. Dus dit en volgend seizoen.

   0

   0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Tricolores

   Klopt Sol heeft nog een contract tot de zomer van 2019 + optie voor nog een jaar vanuit de club

   3

   0
 16. Ik verwacht wel nieuwe spelers. 

  1

  0
 17. Ga ook eens winkelen bij het tweede elftal. Daar zijn er in het verleden ook voldoende spelers geweesr,die geruisloos zijn vertrokken en uitstekend gesllagd zijn elders. Namen noemen is overbodig.

  18

  1
  • Noem eens 1 speler die op dit moment klaar is voor eredivisie voetbal…

   4

   5
   • Bartek Urbanski

    21

    0
   • Die komt er wel widzew maar is momenteel nog niet klaar voor vaste plaats in het team. Geef hem de tijd, maar op dit moment komt hij met name fysiek veel te kort

    wel top mentaliteit

    5

    5
  • UNITED

   En in de jupiler league. Daar hebben we toch ook spelers als Peters, Andrade, Ondaan, Demouge opgepikt.

   2

   0
   • JTW

    Joey Veerman (VM), Sam Hendriks (SP), Finn Stokkers (SP), Steven Pereira (LB).

    Genoeg talentvolle Nederlandse spelers! Als er een paar miljoen binnen komt door Sol, dan moet je die investeren in talentvolle JL-spelers. Die kunnen op den duur weer geld opleveren.

    10

    0
 18. We want Fran Sol.

  2

  0
 19. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Zoals ik in 2017 dacht denk ik ook in 2018 dat Sol het seizoen gewoon gaat afmaken hier. Dat ie misschien alwel verkocht wordt maar dat betreffende club hem nog un half jaar hier stalt dan..

  8

  5