Transferdeadline: Er gaat in Tilburg niks meer gebeuren!

34
3321

Vandaag houden we jullie, op de laatste dag van de transferperiode, op de hoogte van de ontwikkelingen bij Willem II. Bronnen die we hiervoor gebruiken zijn onder andere VI en BD.

23:15 – We zijn klaar, Clint Leemans komt niet.

De wintertransfer periode is voor Tilburg voorbij als we VI verslaggever Dennis van Bergen moeten geloven. Aalbers schijnt aangegeven te hebben dat er op transfervlak niks meer gaat gebeuren. De transfer van Clint Leemans is niet doorgegaan. 5 spelers erbij, 4 weg. Wat vind jij van het resultaat tijdens deze transferperiode? Doe morgen mee aan de poll en geef Aalbers een rapportcijfers.

21:00 – Dries Wuytens blijft!

Inmiddels is het zeker dat Wuytens gewoon blijft. En terecht natuurlijk!

20:00 – Ligeon naar Utrecht

Ligeon is van Utrecht. Net als Zivkovic een speler waar we veel meer van hadden verwacht maar helaas.

Ligeon

19:45 – Clint Leemans naar Willem II

Volgens het BD heeft jong PSV speler Clint Leemans getekend. Leemans heeft er inmiddels zo’n 60 wedstrijden in de Juup League opzitten waarin hij 10 keer scoorde. Er schijnt sprake te zijn van nog een speler uit jong PSV.

cid36681_Leemans1415-980x480

19:15 – Dries Wuytens naar Utrecht?

Diverse bronnen weten te melden dat Utrecht zich last minute nog wil versterken met Dries Wuytens. Dat zou natuurlijk wel een beetje jammer zijn………Laten we hopen dat het enkel een gerucht is.

Dries Wuytens_638

18:15 – Zivkovic terug naar Ajax

De Ajax-vriendjes van de Telegraaf weten te melden dat Zivkovic terug gaat naar Ajax. ‘Uit zijn lijden verlost’. Bedankt voor de moeite, helaas niet geworden wat we er van verwacht hadden!

17:15 – Paulissen naar VVV, niet naar Tilburg

Zojuist is bekend geworden dat Mitchell Paulissen geen contract zal tekenen bij Willem II, maar op huurbasis in Venlo het seizoen afmaakt.

14:30 – Paulissen concreet maar concurrentie van VVV

Volgens Dennis van Bergen (VI) is de komst van Mitchell Paulissen concreet en is hij nu in onderhandeling voor een contract. Er schijnt echter ook interesse te zijn vanuit VVV, waar de kans op speeltijd groter is. Wat denk jij, gewenste versterking?

14:00 – Remi Johanson op proef

Willem II test de Noorse middenvelder Remi Johanson. Deze 25-jarige ex jeugdinternational is clubloos na een jarenlang dienstverband met Tromsø IL. De Noor speelde volgens Wikipedia 147 wedstrijden voor zijn vorige werkgever en scoorde daarin 27 keer.

remi_2ot5ngrs49sy1pwcdotykdxao

12:30 – Zivkovic en Ligeon kunnen vertrekken

Zowel Zivkovic, waar meerdere clubs interesse in hebben, als Ligeon, waarvoor interesse zou zijn vanuit Utrecht, mogen vertrekken bij Willem II.

11:00 – Mitchel Paulissen

Willem II zou interesse hebben in het overnemen van Mitchel Paulissen van Roda. Wie weet wel een combideal met Zivkovic. Paulissen was vorig jaar een van de smaakmakers in Kerkrade maar heeft dit seizoen nog amper gespeeld.

mitchel_paulissen_of_roda_jc_01_foto_jack_kochanowski

 

 

34 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments