Transfer Moussa Dembele levert Willem II halve ton op

7
917

Moussa Dembele kwam in de zomer van 2005 van Germinal Beerschot over naar Willem II. Onder trainer Robert Maaskant kwam hij aanvankelijk weinig aan spelen toe maar na de winterstop verdiende hij met zijn fantastische spel niet alleen een basisplaats maar ook transfer naar AZ. In 2010 trok hij naar Fulham om later als verdedigende middenvelder een belangrijke kracht in het team van Tottenham Hotspur te worden.

Dembele zal deze week een lucratieve transfer naar China maken. Willem II zal 0.5% (solidariteitsbijdrage) van de transfersom van 13 miljoen ontvangen. Toch weer mooi bedrag van 65.000 euro.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Jullie zetten aan de kop van het artikel een halve ton= 50.000 Euro, en vervolgens staat er 65.000 Euro. Dat is toch een redelijk verschil
Hoeveel is het bedrag nu in werkelijkheid?

B.s.
Gast
B.s.

@Wil stiek anders zelf even wat tijd in om het precies uit te zoeken. Elk kwartje is mee genomen. Die gasten hier doen alles in hun vrije tijd. Dus ga aub niet lopen huilen over Details. Het levert gewoon centjes op.

WillenIIOosterhout
Gast
WillenIIOosterhout

Tapia naar Willem II?
Lijkt me een goede versterking.

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Lijkt me inderdaad een prima versterking mits hij zijn oude niveau weer kan behalen waardoor hij een transfer naar Feyenoord heeft verdiend. Heb liever een linksback of iets voor in er bij maar misschien gaat dat nog komen. Want ik vind Palacios snel, maar maakt nog aardig wat fouten in de omschakeling.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Maar wat levert ons in emotionele en merkwaarde op? Het zou fijn zijn als het vakbekwame journaille van Tilbo.com dit eens uit zou zoeken. Dat lijkt mij interessante kost!
Evert

Krilles
Gast
Krilles

Deh zal nie veul zen denk.

Hans
Gast
Hans

Doe je ding Evert.