Transfer Deadline Day; transfermarkt gesloten

132
8575

31 augustus 2015. Vandaag om 23.59 uur sluit de transfermarkt. We hebben allemaal kunnen zien dat we, met name voorin, behoefte hebben aan de nodige versterkingen. Die versterkingen zullen ongetwijfeld komen, zeker nu we een aardige financiële meevaller krijgen door de transfer van Virgil van Dijk naar Southampton.

Maar wie zouden er volgens jullie moeten komen? En wie komt er daadwerkelijk nog bij? Houd tilbo vandaag goed in de gaten. We zullen bovenop het nieuws zitten. Dit artikel zal regelmatig worden ge-update met geruchten, reacties en mededelingen van de club zelf.

Update 23:59: 

De transfermarkt in Nederland is gesloten. Willem II heeft zich op het laatste moment nog weten te versterken met een spits: Nemec. De club had gehoopt zich te kunnen versterken met meerdere spelers, maar is daar vooralsnog niet in geslaagd. Wellicht dat er de komende weken nog transfervrije spelers worden aangetrokken.

Update 23.46:

Willem II versterkt zich met de de Slowaak Adam Nemec. Snel meer!

Update 23.30: Nog een half uurke
Ze weten het wel spannend te maken, godnakerju. Twee spelers vertrokken en nog niets er bij. We zullen toch niet met de huidige selectie zonder versterkingen het seizoen af moeten maken. Daar zouden we niet vrolijk van worden. Komt er nog iemand bij om 23.59 uur. Het zal toch wel?

Update 22.50: Segovia in beeld
Kennen jullie nog dat verhaal van die spits waar onze vrienden uit Breda interesse in hadden, maar stiekem Willem II op zijn Facebook had geliked? Welnu, dat liken schijnt niet helemaal voor niets te zijn. Als we de geruchten mogen geloven gaat Daniel Segovia de nieuwe spits van Willem II worden. Later ongetwijfeld meer.

Update 22.30: Berry, doe ‘s un bietje opschieten
De transfermarkt is nog anderhalf uur open. Zouden er net als vorig seizoen nog wat konijnen uit de hoge hoed komen. Boerrigter wordt genoemd. Die zou op weg zijn naar Nederland. En dan die buitenlandse spits. Komt ie nog? Vragen waar we het komende anderhalf uur antwoord op krijgen. We beginnen er een beetje hard hoofd in te krijgen. Hopelijk komt er snel witte rook uit de schoorsteen aan de Goirleseweg

Update 21:23: Mathieu verlengt contract
Zoals al eerder vermeld is Justin Mathieu verhuurd aan Go Ahead Eagles. Willem II heeft echter zijn contract verlengd met 1 jaar plus een optie van 2 jaar.

Update 21:00: Armenteros NIET naar Willem II
Willem II heeft er maandag alles aan gedaan om Armenteros naar Willem II te halen, maar ondanks een maximale financiele inspanning, heeft de spits gekozen voor een avontuur in Azerbeidzjan, FC Qarabag. Willem II zoekt verder.

Update 19.51: meer clubs geïnteresseerd in Armenteros
Willem II en Armenteros komen er nog steeds niet uit met elkaar. Er gaan geluiden op dat Armenteros wil gaan cashen in Rusland. Daarnaast is er volgens het Zweedse Fotbollskanalen.se ook interesse vanuit een Belgische club en een club uit Israël. Ook zou NEC Armenteros aan zijn selectie willen toevoegen als de club er niet uitkomt met de Roemeen Alexandru Roman.

Update 19.11: nog altijd geen nieuws
Nog een kleine 5 uur te gaan voordat de transfermarkt in Nederland definitief gesloten is. Willem II is nog altijd aan het onderhandelen met Armenteros. Mochten Armenteros en Willem II er niet met elkaar uitkomen, dan heeft Willem II volgens het Brabants Dagblad een andere ervaren spits op het oog (El Hamdaoui?). Daarnaast zou Streppel volgens diezelfde krant vandaag in het buitenland zijn geweest om een speler te bekijken.

Update 17.41: Contract  Pluim ontbonden
Contract Wiljan Pluim ontbonden, hij Krijgt daardoor de tijd een nieuwe club te vinden. Bron: VI-verslaggever Dennis van Bergen.

Update 17.32: Mathieu definitief naar Eagles
Nadat Justin Mathieu vorig jaar is verhuurd aan FC Oss, zal hij komend seizoen worden verhuurd aan Go Ahead Eagles. Wij wensen Justin veel succes!

Update 17.14: gesprekken tussen Willem II en Armenteros verlopen moeizaam
Willem II en Armenteros zijn nog altijd met elkaar in gesprek, maar er lijkt weinig schot in de zaak te zitten. Volgens VI-verslaggever Dennis van Bergen is het verschil nog groot.

Update 16:55 uur: Macdonald naar Sparta
Spits Sjerill Macdonals vervolgt zijn carrière niet bij Willem II. De speler gaat dit seizoen op huurbasis voor Sparta spelen.

Update 16.25 uur: Mathieu naar de Eagles
Nadat Justin Mathieu vorig jaar is verhuurd aan FC Oss, zal hij komend seizoen worden verhuurd aan Go Ahead Eagles, zo hebben wij begrepen. Justin zou wel zelf nog een akkoord moeten bereiken met de club.

[toggle title=”Updates 7:00 – 16:00″ state=”close” ]Update 16.00 uur: Geen Lukoki
Sinds vorige week ging de naam van Jody Lukoki rond. Willem II zou interesse hebben. Voetbalprimeur weet te melden dat zijn huidige club, het Bulgaarse Ludogorets, niet wenst mee te werken. Deze naam kunnen we dus wegstrepen.

Update 15.00 uur: Armenteros gesignaleerd in Tilburg
Er zullen ongetwijfeld nog kapers op de kust zijn, maar Armenteros is aangekomen in Tilburg. Hopelijk zijn de tosti’s lekker op het Piusplein en rijdt ie vervolgens linea recta door naar de Goirleseweg om zijn handtekening te zetten.

Update 14.15 uur: geen update
Tis un bietje stil. Geen nieuws is goed nieuws, gaat nu niet op. We willen namen. We willen nieuwe spelers. Het is nu nog rustig aan de Goirleseweg, maar het is nog lang geen 23.59 uur.
Hoe zou het met Cabral zijn in Enschede?
Is Sammy al gekeurd?
Komt MacDonald naar ons of wordt ie toch weg gekaapt door Cercle Brugge die ook interesse heeft?
En Pluim, blijftie of gaattie?
We zullen de komende uren antwoorden krijgen.

Update 12.15 uur: Willem II heeft Fortunees Bob Vankan in het vizier
Op Internet circuleert het bericht dat Willem II de 18 – jarige aanvaller van Fortuna Sittard Bob Vankan aan de selectie wil toevoegen.

Update 12.05 uur: Wiljan Pluim vertrekt
Ons heeft het bericht bereikt dat Wiljan Pluim zal vertrekken bij Willem II. De middenvelder komt bij ons nauwelijks aan spelen toe. Naar welke club is nog onbekend. Nadere informatie zal ongetwijfeld volgen.

Update 7.45 uur: Willem II geinteresseerd in Sjerill MacDonald
Het Brabants Dagblad weet te melden dat Willem II interesse heeft in de oud-jeugdinternational Sjerill MacDonald. MacDonald heeft al een hele rits clubs achter zijn naam staan. Nu staat hij onder contract bij Westerlo, waar hij niet meer zou voorkomen in de plannen van de trainer.
[/toggle]

 

132 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments