Transfer Deadline Day; Gaat er in Tilburg nog wat gebeuren?

59
4528

Willem II verraste de afgelopen weken vriend en vijand met het aantrekken van diverse aantrekkelijke spelers. De Tricolores haalden eerst Crowley terug en versterkte zich aan beging van de transferperiode al met interessante spelers als Saddiki, Lonch, Meisner, Akkaynak en Kolovos. De laatste maand kwamen daar nog verrassingen als Palacios, Ozbiliz en Avdijaj bij. Donderdag volgde ook nog drievoudig international Anita.

Willem II zou nog graag een tweede spits willen toevoegen aan de selectie maar een type pinchhitter die als tweede spits (achter Sol) wil fungeren lijkt niet beschikbaar te zijn. Echter met deze selectie lijken de Tricolores klaar te zijn voor een zorgeloos seizoen in de Eredivisie.

De selectie herbergt voldoende kwaliteit om niet in de problemen te komen. Onder leiding van Koster en Vink is ook de herkenbare speelwijze (aanvallend voetbal) weer in het Koning Willem II stadion. Tijdens de wedstrijd tegen Heracles liet het Willem II publiek duidelijk merken hier zeer gecharmeerd van te zijn.

Het ziet er goed uit voor Willem II. Of gaan er op de laatste dag van de transferperiode nog rare dingen gebeuren? Komen er nog spelers bij? Vertrekken er nog spelers?

Waarbij de belangrijkste vraag is of dat publiekslieveling Fran Sol zal blijven. Vooralsnog heeft zich nog geen club gemeld en lijken de Tricolores niet mee te gaan werken aan een last minute transfer van de Spanjaard.

De definitieve conclusie kan getrokken worden op zaterdag 1 september om 0.01 uur

59 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments