Training in Oisterwijk bezoeken?

53
4234
Vroussai trefzeker in het duel met KV Oostende (foto: (c) Toin Damen)

Wil je een keer een training van de Tricolores bezoeken? Zie onderstaand schema voor de actuele tijden en locaties.

Van 8 t/m 12 juli is de selectie op trainingskamp in Oisterwijk. Dit zijn de trainingstijden op het complex van VV Trinitas (Sportlaan 20 in Oisterwijk).

Dag Tijd
Maandag 8 juli 10.15 en 16.30 uur
Dinsdag 9 juli 10.15 en 17.00 uur
Woensdag 10 juli 10.15 en 17.00 uur
Donderdag 11 juli 10.15 uur
Vrijdag 12 juli 10.15 en 17.00 uur
Zaterdag 13 juli 12.00 uur: Willem II – TOP Oss
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wil013
Lid
Wil013

Natuurlijk is Joris onze technisch directeur maar wat denk je van Martin van Geel samen met Joris. Martin is dan wel algemeen directeur maar die twee weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Martin heeft zoveel ervaring. Het nadeel is dat de transfermarkt nog zo lang doorloopt (waarmee elke club te kampen heeft) waardoor het zo maar kan zijn dat er bij ons ook nog spelers gaan vertrekken. Ik heb er in ieder geval wel goede hoop op dat er nog wel een paar goede versterkingen bij gaan komen, het elftal is nog nooit op volle sterke geweest aan… Lees verder »

Frietmet
Lid

Of er spelers vertrekken heb je zelf in de hand, uitzonderingen met clausules daargelaten.

Hoe dichter bij de deadline hoe hoger de prijs , en pas laten gaan als je zelf vervanger hebt.

Har
Gast
Har

Is er zaterdag een toegangsprijs om het complex op te komen?

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Staanplaats €10,-

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Je kunt ook al online kaarten kopen via besteljekaartje.nl dat is goedkoper dan aan de kassa.
Staanplaats € 8,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen t/m 12 jaar.
Aan de kassa is het € 10,00 en € 5,00.
Zitplaatsen zijn inmiddels uitverkocht.

Ravio
Lid
Ravio

Neem je voetbalspullen mee! Kunnen ze misschien n keer 11 tegen 11 oefenen….

Gené van der Rijp
Gast
Gené van der Rijp

Kunde net zo goed thuis blijven als je op trainingskamp gaat in Oisterwijk. Geldverspilling, stop dat geld lekker in versterkingen.

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

dus da werk alleen als het heul ver weg is ??? wan’n onzin

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Wa unne kwats wir gene vd gijp

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Dit team kan trainen wat het wil heeft weinig zin als er nog zoveel spelers bij moeten komen. Van de huidige selectie zijn maar een paar eredivisie waardige spelers , de rest is opvulling .

Ik vind het een minachting voor je achterban dat je 2,5 week voor de start competitie de selectie zo slecht op sterkte hebt .

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

dus nie trainen zou meer sense maken voor de achterban ?? wan’n onzin

TTB
Lid
TTB

Sorry Keiebaant, maar zo’n soort reactie is gewoon emotioneel geneuzel. Er moeten inderdaad nog een aantal (directe) versterkingen komen, dat ben ik roerend met je eens, maar: Kwaliteit boven kwantiteit. Ik heb er vertrouwen in dat Joris hard aan het werk is om voor ons goede spelers te halen. Zou je ook nog klagen als Joris over 1,5 week pas spelers van kaliber Pavlidis, Vrousai, Isak en Tapia presenteert, zoals hij afgelopen winter deed? Mij hoor je dan in ieder geval niet. Mocht het uiteindelijk niet zo lopen als ik denk ben ik ook de eerste om dat toe te… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

Sorry TTB dit is gewoon kletspraat. Wat denk jij dat er zo kort voor de start bij gaat komen, koop? Nee, dat wordt allemaal huur. Dus niet investeren en het kapitaal op het veld, nee wij zorgen wel voor andermans kapitaal. En dan loop je ook nog het risico dat je overal naast grijpt en dat er bepalende spelers vertrekken 4 weken na start competitie. Het begint over 2,5 weken en het is gewoon 3 x niks tot nu toe. Gelukkig degradeert er ook komend jaar maar 1 club rechtstreeks, oh nee wacht…..

TTB
Lid
TTB

@Snorro Denken niet zozeer, maar ik hoop inderdaad dat Joris koortsachtig bezig is om (groei)briljanten voor langere tijd vast te leggen (huur met optie tot koop schaar ik daar ook onder), en dat het aantal huurspelers beperkt blijft. Het kapitaal moet inderdaad op het veld staan. Jij noemt het 3 x niets, ik noem Ché en Mats goede versterkingen die op lange termijn geld op kunnen gaan leveren. Ik maak me voorlopig nog geen zorgen dat we bij die twee direct degraderende ploegen gaan zitten. Trek de vergelijking eens met onze directe concurrenten. Hebben ze daar nou al zo veel… Lees verder »

Bert
Gast
Bert

Voor het derde jaar op rij heeft Joris geen eredivisiewaardige selectie bij de start van het seizoen. Dit terwijl we al lang veilig zijn. Daarnaast een grote mond over linkerrijtje, AZ achterna etc. Hij roept, maar zet zijn woorden geen kracht bij. Integendeel Van het kapitaal op het veld, door Joris aangebracht, is tot op heden niets te zien cq heeft geen € opgeleverd. Sol was er al voordat Joris aantrad en laat ik ook buiten beschouwing. Zogenoemde groeitalenten als oa Urbanski, Coulibaly en Akkaynak verdwijnen allemaal gratis door de achterdeur. Net als straks een Ryan ed. Er is nog… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

@Bert: jij hebt het vorige seizoen goed gelezen en staart je niet blind op de resultaten na de winterstop. Wat zal Joris blij zijn met supporters die de wereld alleen door een roze bril wensen te bekijken. Als er wat beter geluisterd werd na de mensen die soms een kritische noot plaatsen dan zou het stadion bij thuis wedstrijden wat beter gevuld zijn.

ikzelf
Lid
ikzelf

Sodemieter toch op met al dat gezeik.
Er komen een paar spelers aan die al dit gelul meteen overbodig maken.
Waarom zeiken we elk jaar weer over trainers, beleidsmakers, td’s Etc.
Wacht nou gewoon eens ff af.
Je zal zien dat er echt wat spelers komen dis we echt niet hadden verwacht!

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Het word misschien wel tijd dat jij stopt met altijd de zelfde opmerkingen te maken zonder ooit maar een keer te onderbouwen !

Dat jij niet eens bent met deze discussie dat kan en mag maar om te beginnen met sodemieter op ! Flikker zelf op eikel !

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Ik zal niet zeggen dat je uit je nek zwamt, maar volgens mij zitten er al bijna een jaar een stel Spanjaarden op een boot op weg naar Willem II.
Zouden ze de weg kwijt zijn?

Invictus
Lid
Invictus

Ikzelf: Sodemieter op? Omdat iemand een andere mening heeft dan jou moet ie opsodemieteren. Ik ben totaal niet onder de indruk van je taalgebruik. Ik zie het meer als een gebrek om op inhoud te kunnen discussiëren. Kom gewoon met argumenten.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Ikzelf, Misschien zeuren we wel over trainers omdat ze niet geschikt zijn om trainer te mogen zijn van onze club. Ik hoef je hopelijk niet uit te leggen dat een trainer als v.d. Looi niks meer verdiende dan hier op Tilbo elke dag uitgekotst te worden. Ook Gery Vink kun je beter kwijt dan rijk zijn maar daar gaan we nog wel achterkomen dit seizoen. Misschien zeuren we wel over beleidsmakers omdat ze er een zooitje van hebben gemaakt en eigenbelang boven clubbelang stelden. Ik kan je 100 voorbeelden geven over prutsers als Hans Verbunt, Jan van Esch en derest… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

@TTB We hebben nu 2 versterkingen. Het doel was om de selectie voor de eerste training compleet te hebben. Dat is natuurlijk klinkklare onzin wanneer je afvallers bij topclubs wilt oppikken. Je weet dat al die spelers eerst voor hun eigen kans gaan. Deze spelers komen dus pas beschikbaar wanneer ze zeker weten dat ze afvallen. Deze clubs werken daarnaast niet mee aan koop of het is onbetaalbaar. Je moet dit dus niet verkondigen want dat schept verwachtingen. Vervolgens ben ik er voorstander van om in elk geval het geraamte op basis van eigendom te hebben. Anders blijf je elk… Lees verder »

Keiebaant
Lid
Keiebaant

@ TTB, ik zeg niet dat Willem ll de selectie al op volle sterkte moet hebben maat als de club ambities uitspreekt om structureel in het linker rijtje te gaan spelen en een profesioneler wil worden dan vind ik het nu toch heel mager van de ontwikkelingen die er tot nu zijn. Zeker na de blamage einde vorig seizoen waar niet is gedaan aan klantenbinding voor zowel voor mensen die overwegen een seizoenkaart aan te schaffen als voor nieuwe sponsors. Ik had het normaal gevonden dat bij aanvang eerste training er a 1 of 2 echte versterkingen waren toegevoegd aan… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Zolang de begroting van Willem II niet naar 20mln gaat zal het tijdens de transferperiode lang wachten zijn op echte versterkingen. Wij wachten op spelers die net buiten de boot vallen bij grotere clubs en die zitten momenteel allemaal in de voorbereiding en te knokken voor hun plek. als over 2 a 3 weken duidelijk wordt hoe de rolverdeling van de selecties bij deze teams eruit zien gaan spelers om zich heen kijken. Maar vooral dan zijn spelers bereidt om voor minder toch te spelen…bij bijvoorbeeld ons. Kijk eens even naar clubs met een vergelijkbaar budget, die hebben allemaal hun… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

@Robby: er is een wezenlijk verschil tussen je selectie nog niet op orde hebben en een selectie te hebben die te mager is om überhaupt mee van start te gaan. Dat laatste is momenteel aan de orde bij Willem II. Ik noem een aantal voorbeelden van ploegen die wel actief zijn op de transfermarkt. Heracles, Groningen, Utrecht, Emmen en Fortuna. Dit zijn directe concurrenten voor de subtop. Kom nu niet met argumenten als zijn dit echte versterkingen of een betere begroting. Of het versterkingen zijn moet nog blijken. Maar wie in dit land had verwacht dat Sol en Isak zo… Lees verder »

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Sorry maar hier sla je de plank toch volledig mis? We hebben de volgende spelers nog rondlopen die normaal gesproken gewoon kunnen gaan spelen: Wellenreuther/Woud, Lewis, Peters, Heerkens/Meissner, Llonch, Crowley, Nunnely, Kohlert, Pavlidis, Vrousai. Dan heb je jongens als Saddiki en Dankerlui die er net buiten vallen. Natuurlijk moet er in de breedte nog genoeg gebeuren maar het geraamte van je ploeg staat gewoon. Ik heb liever dat het wat langer duurt en dat Joris met een goede speler aan komt zetten als dat hij dadelijk spelers haalt zoals Emmen nu aan het doen is. leuk dat zij 10 spelers… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

Streep jij meisner en heerkens even af? Dat is opvulling en zeker geen kwaliteit. Peters kan alleen nog met een snelle, fatsoenlijke CV ernaast.

Invictus
Lid
Invictus

@TriColores1896: van het lijstje met namen dat jij opsomt zou een club als Groningen of Utrecht de namen Llonch, Crowley, Pavlidis en Vrousai als potentiële basis spelers. Als een suptopper wil zijn moet je niet kijken naar een team als Emmen. Je moet je dan meten met clubs als Groningen, Heracles, Utrecht, AZ, Heerenveen, PEC Zwolle, Twente en ADO. Wat mij opvalt is dat een aantal clubs slagvaardiger zijn op de transfermarkt.

Dirruk
Gast
Dirruk

@TriColores1896, Van jouw lijstje met namen mag je er sowieso 4 weghalen want Wellenreuther, Woud, Heerkens en Meissner zijn net als Sadikki en Dankerlui geen basismateriaal voor een Eredivisieclub die in het linkerrijtje wil eindigen. Van Nunnely en Kohlert moeten we afwachten of ze zich kunnen handhaven en ook Peters is een vraagteken ( kunstgras speelde hij vorig seizoen niet en hij heeft nog steeds de kwaliteiten om centraal achterin belangrijk te zijn maar heeft daarbij wel hulp nodig van een snelle en kopsterke andere CV ( geen Meissner en/of Heerkens ). Lewis, Crowley, Lonch en de 2 Grieken zijn… Lees verder »

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Het zou mij ook niet verbazen dat je 2 spelers die jij opnoemt nog gaan vertrekken !

Zeker Crowley omdat hij wel erg op zijn hart is getrapt door koster om hem te passeren in de bekerfinale

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dirruk, gedeeltelijk eens met hetgeen je zegt over Heerkens/Meissner. Ik zou daar ook liever andere spelers voor zien maar zo dramatisch slecht vind ik ze nu ook weer niet. We zijn gewoon nog geen ploeg die standaard linker rijtje speelt dus dan vind ik die twee nog niet eens het grootste probleem. Over Crowley/Lewis gesproken; Dat is nu niet aan de orde dus moeten we de groep toch gewoon beoordelen mét die spelers erbij. Ik ben van mening dat het geraamte wel degelijk staat (op dit moment). Enkele gerichte aankopen/versterkingen erbij en er staat naar mijn mening gewoon een prima… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@TriColores,

Wat betreft Lewis/Crowley kan ik je mededelen dat dit net zo speelt als dat Willem ll bezig is met nieuwe spelers halen dus zou ik niet te hard roepen dat het geraamte staat. Er kunnen morgen 2 nieuwe spelers hun opwachting maken bij onze club maar het kan net zo goed zijn dat er nog 1 of 2 vertrekken.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

@ Dirruk; Ik heb ook behoorlijk wat informatie dus ik weet dat je gelijk hebt wat dat betreft. Echter zul jij dan ook weten dat Willem II Lewis niet laat gaan (mits er echt een flink bod komt wat niet te weigeren valt). Crowley is een ander verhaal. Hopelijk komt alles tussen hem en de staf weer goed en gaat hij wederom knallen komend seizoen.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Vermoed armenteros of ramselaar, en misschien wel beide

TheObserver
Lid

Schei toch uit !! En als we srraks /ooit een begroting van rond de nabjj €20 mln hebben is het met deze TD ben ik bang nog steeds herzelfde liedje. Ik wil Joris zeker niet volledig afbranden, maar idd een heibel punt is wederom dat hij dadelijk te veel gokt op huurlingen en 2 talentvolle jeugdspelers tot nu. Daar hadden best al 1 of 2 nieuwe of voor mij testspelers bij aanvang van het trainingskamp aanwezig mogen zijn deze week !! Is het de positief gestemden misschien opgevallen dat we voor denk het 5 e jaar op rij..GEEN volwaardige in… Lees verder »

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik denk dat jij echt totaal niet in de gaten hebt hoe het allemaal werkt hé. Als het allemaal zo makkelijk was dan had elke club zijn selectie toch allang op orde. De markt moet nog op gang komen. Er zijn ontzettend veel spelers die een jeugd Wk hebben gespeeld, Gold cup hebben gespeeld of bij de Copa America zijn geweest. Die spelers moeten allemaal nog terug keren bij hun club. Logisch toch dat ”grote” clubs nog niet veel spelers laten gaan voor iedereen weer terug is? Zodra alles en iedereen weer in training is ga je afvallers krijgen bij… Lees verder »

TheObserver
Lid

Nee jij weet hoe het werkt kerel.!!
De gokd cup, Africa Cup…wat is het volgende wat we moeten afwachten ??? De voorrondes van de Europa League ???? Pfff

Het enige wat telt is dat er op 2 augustus in Zwollle 11 eredivisie waardige spelers op het veld staan, en minimaal 3 op de bank zitten..de overige 3 tot 4 bsnkzitters mogen huutlingen zijn die evt basis waardig zijn.

Roepen dat je Dollberg wil huren is heel leuk maar dat vind ik nou totaal onrealistisch weer…want die jongen is in potentie zelfs TE goed voor Ajax 1 in de nederlandse competitir !!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Pak een borrel of ga een rondje lopen. Goeiendag wat een geraas de hele tijd. Als je nou eens gewoon nadenkt in plaats van zomaar dingen gaat roepen.. Natuurlijk hebben die toernooien invloed op de selecties van elftallen. Clubs wachten toch gewoon met spelers verhuren/laten gaan tot dat ze zelf weer een selectie hebben die completer is. Een beetje realiteit zou op z’n plaats zijn. Wij zijn Willem II, een middenmoter met een bescheiden budget. Wij kunnen nou eenmaal niet miljoenen uitgeven alsof het niks is.

TTB
Lid
TTB

Waarom hebben mensen hier de indruk dat wij wel even in 2 seizoenen een stabiele linkerrijtje club worden? Om dat te realiseren is echt tijd nodig. @Snorro Met je tweede post ben ik het grotendeels eens. Joris zou er verstandig aan doen om dat soort uitspraken niet te doen. Aan de andere kant, zijn wij als supporters tevreden als hij dingen zegt als: “Ja we kijken dit seizoen wel, ga m’n best doen wat te halen en dan moet 15e haalbaar zijn” Kapitaal moet inderdaad op het veld staan. Zoals meerdere beweren moet ik toegeven dat dat helaas nog niet… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

Ik leef in een realistische wereld. Als je de doelstelling hebt om een stabiele subtopper te worden dan is o.a. Utrecht een direct concurrent. Want Utrecht is op dit moment de subtop. Ik heb de woorden niet uitgesproken dat Willem II een stabiele subtopper moet worden. Ik refereer alleen aan uitspraken die zijn gedaan richting de media. Als je ambitie hebt moet je daar ook naar handelen. En het geld dat je hebt ontvangen uit transferinkomsten mag je dan ook gebruiken om je elftal een kwaliteitsimpuls te geven. De uitbreiding en of het stadion verbeteren is leuk. Maar de stoeltjes… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Invictus

Maar die doelstelling van stabiele middenmoter is toch niet vanaf het komende seizoen? daar willen we toch het komende jaren naar toe werken?

TTB
Lid
TTB

@Invictus Als je de doelstelling hebt om een stabiele subtopper te worden dan is o.a. Utrecht een direct concurrent. Want Utrecht is op dit moment de subtop. Op die manier heb je gelijk. Maar is onze doelstelling om een stabiele subtopper te worden? Dat is meer een 15-jaren plan dan een realistische doelstelling voor komend seizoen. In dit interview komt het op mij over alsof de doelstelling voor komende seizoenen is om het linker rijtje te halen en daar stabiel mee te draaien. Dat is iets heel anders dan een aanval op de subtop (plek 4/5, misschien 6). Als je… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

@TTB: Fijn dat je op inhoud het op bepaalde punten het met me eens bent. Ook ik snap dat we niet direct de achterstand op een club als Utrecht inlopen. Maar we moeten wel op korte termijn de achterstand op clubs als bijvoorbeeld Heracles en Groningen inlopen. Dat moet organisatorisch, beleidsmatig en sportief gebied. Het zou fijn als we die ambitie in daden terug kunnen zien. Ik mag hopen dat er op korte termijn directe versterkingen komen. Dan ben ik de eerste die de credits geeft aan degene die ze verdient.

Invictus
Lid
Invictus

@Keiebaant: gezien de duimpjes omlaag mag ook jij jouw mening niet spuien. Ik ben het volledig met je eens. Over 2,5 week moet er een team staan die op elkaar is ingespeeld en direct gaat voor de ambitie om stabiele subtopper te zijn. Maar in Tilburg start het seizoen medio september. Dan hebben we aan de concurrenten al wat punten uitgedeeld en gaan we de achtervolging starten.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ keibaant

Vergeet dat we buiten Nunnely en Köhlert. Pavlidis Vrousai die vd winter zijn gehaald voor de komende seizoenen Pavlidis hebben we al gekocht en Vrousai hebben we optie nog. Er moet zeker nog bij. Maar zo dramatisch qua aankopen met onze concurrenten doen we het ook niet. Ik wacht of waar ze mee komen. Kunt pas beoordelen of veroordelen na het sluiten vd tranfermarkt

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Forza, ik ben van mening als je bv een gezin met 2 kids een seizoenkaart aan wilt schaffen van Willem ll en je betaald daar ca €800.- voor.

Dan is het niet meer als normaal dat dit gezin ook een beetje gevoel heeft naar wat voor Willem ll gaan wij kijken .

Nogmaals ik begrijp heel goed dat de selectie nu niet compleet kan zijn maar de status waar het nu in verkeerd is eredivisie onwaardig

Frank1896
Lid

Het team wat er nu staat gaat zich makkelijk handhaven in de eredivisie. Alles wat we nu nog bijhalen zorgt voor meer lucht tussen ons en de degradatiekandidaten.

M14
Lid
M14

Sorry hoor maar als je echt denkt dat je zonder de vertrokken spelers met dit team je makkelijk veilig gaat spelen dan ben ik bang dat je toch een behoorlijke inschattingsfout maakt. We hebben afgelopen jaar 72 doelpunten tegen gekregen wat de verdediging zich toch echt wel aan mag rekenen, ook voor aanvang afgelopen seizoen al geroepen dat je met deze spelers tekort kwam achterin, neem daar nog bij dat Palacios ivm interland verplichtingen lang weg was en er tijdens de winterstop ook geen vervanger voor is gehaald was op zijn minst gezegd ook weer lekker amateuristisch. Keeper krijgt net… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Keiebaant

Tuurlijk is mooi en beter dat je selectie zo snel mogelijk op pijl hebt met kwaliteit alleen is voor un ploeg als utopie omdat wij sportief nog niet zover zijn als bv un Utrecht Heracles. En finaceel kunnen we spelers ook niet echt lokken. Nogmaals wacht ik wacht ff af en oordeel na het sluiten vd tranfermarkt

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

In deze fase van de voorbereiding is het van groot belang om te werken aan het teamgevoel. Het is aan Mijnheer Koster en Mijnheer Vink om een ware voetbalfamilie te creëren. Alleen zo kan met optimaal presteren en in een mindset terechtkomen die men aanduidt met de term ‘flow’. We hebben tot dusver een zeer compacte selectie met jongeheren uit allerlei windstreken. Dan moet men groepsgesprekken en activiteiten organiseren om nader tot elkaar te komen. In het verleden heb ik in een Van der Valk hotel eens met Martin van Geel gesproken over mental coaching en het belang van het… Lees verder »

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

ga jij wel eens naar trainingen Evert ?

Joey snackbar
Gast
Joey snackbar

Evert heb je wel is overwogen om je idee gewoon te pitchen aan Willem ii. Zo nee doe dat eerst ff. Indien dit het geval is, val ons niet lastig met je falen.

RoloTilbo
Lid
RoloTilbo

Dit dus…zit je daar met je vrouw bij vd Valk een keer rustig een dame blanche weg te werken, komt er weer zo’n betweter naar je tafeltje met een heel verhaal over mental coaching, groepsproces, Tibetaanse klankschalen en ander geneuzel. Gaaaaaaapppppp