Top 10 Sfeeracties Tilburg Tifosi #10

3
1445
tifo top 10

De komende 10 werkdagen blikken we terug op de 10 mooiste sfeeracties van Tilburg Tifosi. Van doeken die de hele KingSide bedekten tot kleine hijsdoeken, we hebben het de laatste jaren allemaal voorbij zien komen. Net als doeken met grote letters en vlakken tot super gedetailleerde afbeeldingen.

Tilburg Tifosi verrast ons elke keer weer en is van alle markten thuis. De 10 mooiste uitzoeken was daarom een hele klus, laat staan de juiste volgorde bepalen. Toch hebben we een poging gewaagd zodat jullie nog eens kunnen genieten van al dit moois.

Hierbij nummer 10

tifo top 10

Voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – GAE in april 2017 kwam de Tilburg Tifosi met een bijzonder mooi gedetailleerd spandoek van 2 leeuwen, de kroon van onze Koning met als tekst erbij Willem II Kings Pride. Ruim een maand waren de mannen in de weer om dit gave doek te maken. Lees hier meer over deze actie.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Leuke topic Tilbo. Terecht dat de kunstwerken van Tifosi nog eens in het zonnetje gezet worden. Ik vind het vaak jammer dat ze maar 1 wedstrijd te zien zijn, sommige zijn zeker voor hergebruik / herhaling vatbaar.
Ik denk dat ik de nummer 1 ken (is tevens de grootste wink ) maar kijk uit naar de komende 9 afleveringen. Nogmaals: terechte waardering voor de mannen (en vrouwen?) van Tifosi.

Goirle United
Beheerder

Hergebruik doen wij niet, omdat we graag blijven verassen met nieuwe kunstwerken op de tribune wink

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Dat is jullie wel toe vertrouwt met jullie schitterende kunst werken ons te verassen. Picasso’s is geluk is geweest dat jullie toen nog niet bestonden anders had die vent nooit einig rol van betekenis gespoeld in de kunst wereld