Toch politie-inzet bij komende twee thuiswedstrijden

3
1408

In het Brabants Dagblad van vanochtend is te lezen dat de komende twee thuiswedstrijden worden afgewerkt zonder politie-inzet. Stichting KingZine deed navraag en kennelijk is er sprake van miscommunicatie tussen het BD en Willem II. Willem II weet namelijk van niets. Tegen FC Groningen en Heracles zal gewoon politie aanwezig zijn, aldus Willem II. De inzet wordt wel tot een minimum beperkt.

De insteek van de gemeente om de goedwillende supporters niet te laten lijden onder de kwaadwillende is wel positief te noemen. We zullen uiteraard wel de vinger aan de pols houden, omdat we niet moeten hebben dat te veel supporters ten onrechte als “kwaadwillend” worden bestempeld.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
patriekolorus
Lid
patriekolorus

de voetbalsupporter is bij voorbaat al een crimineel, aan die beeldvorming gaan we echt niks veranderen met dit soort acties. En de goede zullen het altijd met de slechte bekopen dat heeft het verleden ons wel geleerd. Nu bij den haag zal dat ook weer gebeuren net zoals onlangs bij Utrecht. De klassiekers zijn al jaren lang zonder uitpubliek en volgens mij hebben we zelf nog een voorwaardelijke straf wedstrijd zonder publiek. Zal allemaal niet veel gaan veranderd ben ik bang

Shoukov
Lid
Shoukov

Wat wil de heer patriekolerus nu eigenlijk zeggen met bovenstaande ietwat onduidelijke woordenbrij?  ‘T klinkt boos, maar dat kan natuurlijk ook uit pure gewoonte zijn. Stel je voor… zomaar iets goed vinden of nog erger: een constructief voorstel doen ! Hoe dan ook; ik verheug me op de komende wedstrijd.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

nou Dimitri, wat ik wil zeggen is dat wedstrijden van Willem II in veel gevallen zonder politie-inzet gespeeld kunnen worden! Dat is toch al bewezen. Blijkbaar denkt men daar dus anders over. En dat komt volgens mij omdat de voetbalsupporter bij voorbaat als soort van crimineel wordt gezien.