Tilburg Tifosi : Royal Flush

9
4327

Na het afgelopen jaar weer verschillende sfeeracties op touw te hebben gezet zal de Tilburg Tifosi ook dit jaar weer door middel van sfeermaterialen vol achter Willem II gaan staan. Met enige regelmaat worden grote tribunedoeken en hijsdoeken getoond. Na het enorme doek bestaande uit losse banen tegen Heracles en de zeer realistische portretten van onze technische staf tegen ADO Den Haag wilden we voor de eerste nieuwe actie op de KingSide eens wat anders.

RF3

De ideeën begonnen te komen zo rond het einde van de zomerstop. We wilden iets gaat maken dat tot zaterdag nieuw voor ons was. Een sfeeractie aan de hijsconstructie door middel van een net waardoor je direct een heel ander beeld krijgt dan bij een normaal hijsdoek. De eerste opzetjes voor het ontwerp werden gemaakt en halverwege Augustus hadden we het definitieve ontwerp klaarliggen. Een ontwerp dat bestond uit een skelet met een 1896 vest die een Royal Flush in zijn handen houdt; De schoppen 10, een schoppen boer ( Kruikenzeiker ), de schoppen vrouw ( My little lady ), een schoppen koning ( Koning Willem II ) en de schoppen aas met daarin de W van Willem II verwerkt.

RF4

Nadat de stof gestickt was, de vakken op het doek waren gezet met smetlijnen en alle kleuren bepaald en gehaald waren kon er begonnen worden met het tekenen. Binnen afzienbare tijd was alles zowel getekend als geschilderd en kwam de uitdaging om het doek precies uit te knippen en aan de netten te bevestigen. Omdat de netten strak moesten liggen alvorens we het uitgeknipte doek konden bevestigen besloten we dit niet in onze loods te doen maar op de trainingsvelden bij Willem II. Nadat het doek door middel van tyraps aan de netten waren bevestigd kon het getest worden aan de hijsconstructie. Het resultaat mocht er zeker zijn!

TILBURG TIFOSI

Royal flush royal flush2

Het filmpje van de Royal Flush actie vind je HIER

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments