Tilburg is trots op Willem II

17
1321

Wij gaan naar de Kuip….Wij gaan naar de Kuip. En dat mag heel Nederland weten.

Steeds meer Tilburgse bedrijven zijn trots op Willem II. Vandaag liet Claassen Logistics en P& M Express zien trots te zijn op Willem II.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ik wacht toch echt op rood wit blauwe bitterballen van van geloven snacks,rwb tompoezen van van vlerken,raamposters van q promotions Tilburggggggg

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Laat die RWB toepoezen maat zitten. Maar die RWB bitterballen laat maar komen ik stel me me volledig kosteloos en vrijwillig ter beschikking als tester hoe om te kijken hoe ze smaken🤣

Trots op Willem II
Gast
Trots op Willem II

Als Tilburg trots is op WILLEM II waar zie ik dat dan in de stad?

Zekur
Lid
Zekur

Off topic: bij onze buren hebben ze geen last van trots. Daar worden clubiconen telefonisch ontslagen.. wat is het dan toch heerlijk om de trots op onze historische Koninklijke club overal te voelen!

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Nu de gemeenteraad nog. Dat ze het stadion tegen een gereduceerde prijs verkopen aan willem II of financiëel bijdrage aan de jeugd opleiding. Hopelijk geven deze bedrijven een signaal af aan de grote bedrijven in Tilburg om ook willem II te steunen (gvt,tesla,fuij,van Mossel groep).

Robby
Lid
Robby

Tesla doet niet aan Sonsoring en GVT en Van Mossel Groep is al jaren sponsor.

TricoEques
Gast
TricoEques

Op Smolders stemmen de eerst volgende raadsverkiezing wink Die zijn pro-Willem II maar anti kliekjes. Dus ze stellen wel eisen m.b.t. RvC en terecht.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Smolders is 100% anti Willem II. In zijn programma staat dat Willem II geen cent van de gemeente mag krijgen. Dat mag je vinden hoor. Maar Willem II is voor hem een last, en niks anders.

Dirruk
Lid
Dirruk

De gemeente hoeft Willem ll ook geen geld te geven maar kan op heel veel manieren een bijdrage leveren aan de club. Hans Smolders heeft hier een duidelijke mening over en wat zijn mening over Willem ll betreft ben ik het helemaal met hem eens.

Bullshit dat hij anti Willem ll is.

Trico Sores
Lid
Trico Sores

Smolders is helemaal niet anti Willem II. Hij is er alleen principieel op tegen dat er overheidsgeld (lees: geld van de burger) naar een BVO gaat. Dat wil echter niet zeggen dat hij tegen de club is.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En helemaal terecht als we onze RWB bril afzetten

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Hij doet ook niks om Willem II te promoten. Of bijvoorbeeld lijntjes te leggen tussen Willem II en het bedrijfsleven. Willem II krijgt geen geld (okee) maar ook geen medewerking uit die hoek.

Kevint
Gast
Kevint

Daar zou ik met 85 achter blijven rijden op de A58, is toch sund om in te halen..

Rini
Gast
Rini

Sorry was niet de bedoeling

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Prachtig om te zien. De club leeft weer als nooit tevoren.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Deh ie een Schone wagen God non de ju

Onze Trots 🔴⚪🔵

W013
Lid
W013

Heel vet!