Tilburg gaat voor 8 op een rij: we hebben jou nodig!

0
813
tifo top 10 nummer 8

Aan het begin van dit seizoen hebben verschillende supportersgroeperingen van Willem II de koppen bijeen gestoken om dit jaar te pieken op het gebied van sfeer en beleving. En hoe: uitvakken puilen uit, de sfeer op de tribune slaat bij vlagen over van de Kingside op het hele stadion en het Tilburgse straatbeeld kleurt rood-wit-blauw: Willem II leeft.

Degene die betrokken zijn bij het wel en wee rondom Willem II kunnen waarschijnlijk alleen maar beamen dat het weer goed voelt om bij de Willem II familie te horen.

Toch doen de supportersgroeperingen die voor het seizoen samenkwamen nog 1 zeer belangrijke oproep voor dit kalenderjaar: spreek je mede-supporters aan en koop kaarten voor AZ uit op zaterdag 1 december.

Laten we met zijn allen zien waar een respectievelijk kleine club als Willem II groot in kan zijn: eeuwige trouw aan het rood wit en blauw. We hebben in anderhalve week nog 330 kaarten te verkopen en dan kunnen we met trots van de daken schreeuwen dat we er zowel in uit- als thuiswedstrijden alles aan gedaan hebben de eerste seizoenshelft. Een mooie afsluiting en tevens mooi startpunt voor de tweede seizoenshelft waarin we deze lijn willen doortrekken.

Koop vandaag nog je kaarten voor het uitvak in AZ. Dat kan via Willem II, stichting KingZine of Supportersclub Willem II. Je bent er al voor €9,- bij.

Van de Kingside tot de Goolse zijde en van de lange zijde tot de hoofdtribune: WIJ ZIJN WILLEM II. Laten we dat ook in Alkmaar tonen!

Stand for 013