Tilburg centraal in de nieuwe KingZine krant!

1
2265
Foto: Pieter en Marianne van de Sande

De band tussen een club en haar stad is natuurlijk groot! In sommige gevallen is het zelfs onderdeel van de naam. PEC Zwolle bijvoorbeeld, of NEC. Bij onze club is dat anders. Eén ding is zeker: wij zijn Willem II! Punt. Klaar. End of story.

Hoewel Tilburg ons natuurlijk wel erg lief is. Hoe lief? Dat mag jij ons vertellen. Want Tilburg, dat leek ons wel een mooi onderwerp voor de eerste nieuwe KingZine krant van het nieuwe seizoen. Krant nummer 4 komt uit rondom de wedstrijd tegen FC Utrecht op 19 september 2015 en is daarna op verschillende plekken te vinden in de stad, naast de T.

Natuurlijk: met liefde en plezier schrijven dat krantje helemaal zelf vol, maar we gaan er vanuit dat jullie ook een mooi verhaal te vertellen hebben. Hoe zie jij de band tussen Willem II en Tilburg? Hoe ver moet Tilburg gaan om Willem II een handje te helpen? En waar in de stad laat Willem II kansen liggen? Hoe Tilburgs is Willem II eigenlijk?

Naast een stuk tekst mag je natuurlijk ook gewoon een mooie foto waar de liefde voor Willem II en Tilburg vanaf spat. Vinden we een mooi plekje voor op onze pagina’s. Je kunt mailen naar redactie@tilbo.com!

Deadline: 1 september 2015

KingZinekrant vorig seizoen gemist? Klik hier voor de digitale versies!

Schermafbeelding 2015-08-03 om 10.56.23

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments