Tilbo.com schiet door de 1 miljoen paginaweergaven deze maand

19
2247

Wat een maand voor onze website. Vandaag werd Tilbo in juli voor de miljoenste keer bekeken. En daar mogen we best trots op zijn!

Met een poule van zo’n tien actieve redacteurs die op vrijwillige basis content maken en overnemen, houden we dagelijks (eigenlijk iedere minuut van de dag) het laatste nieuws rondom Willem II in de gaten. Van transferperikelen tot ontwikkelingen op het gebied van sfeer & beleving en van achtergrondverhalen tot het promoten van uitwedstrijden en veel meer. Deze redacteurs zijn allemaal betrokken en fanatieke supporters, komen uit alle supporters geledingen en zitten, zoals zo mooi gezegd, dicht op het vuur.

KingZine

Tilbo.com wordt gefaciliteerd en gefinancierd door Stichting KingZine. Stichting KingZine kan dan weer bestaan door zijn ‘Vrienden’. Dit zijn supporters die voor het symbolische bedrag van 18,96 per jaar vriend worden van KingZine. Daarmee steunen zij initiatieven als Tilbo en andere zaken die supporters aangaan.

Ben jij nog geen vriend van KingZine? Schrijf je dan snel in! Je profiteert dan ook nog eens van verschillende voordelen. Lees:

  • Korting op uitwedstrijden
  • Voorrang op populaire wedstrijden
  • Jaarlijks presentje voor vrienden

Feedback

Natuurlijk staan wij ook open voor feedback, op- en aanmerkingen op alles wat reilt en zeilt rondom Tilbo. Dus wil jij iets kwijt? Zet het vooral in de opmerkingen hieronder.

En tot slot willen we al onze bezoekers, vrienden van KingZine en alle andere supporters van harte bedanken. Door deze cijfers zien we dat we grote impact hebben, een groot supportersplatform zijn en dagelijks met veel passie door kunnen gaan met het op de kaart zetten van onze trots: Willem II Tilburg!

19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments