‘Tik zal nog wel even nadreunen’

14
2072
StreppelTD

‘Misschien kan ik even beter niet zeggen wat ik echt vind’, toonde Streppel bij FOX Sports zijn beheersing na een erbarmelijke tweede helft van zijn formatie. Hij hield zich in. ‘Ik ben teleurgesteld, zeker over wat we hebben laten zien tegen tien man. We  hebben geen druk gezet en ik heb ook aan de bal niet gezien dat we een man meer hadden. Dan roep je het over jezelf af.’

‘Voor rust was ik ondanks de 2-0 voorsprong ook al helemaal niet tevreden’, vervolgde Streppel. ‘Het tempo was veel te laag en we liepen allemaal de trechter in. We waren alleen heel effectief; twee kansen, twee doelpunten.’

Dat zijn ploeg de zege uit handen gaf, had hij evenwel niet aan zien komen. Streppel: ‘We hadden niet het gevoel dat het nog fout kon gaan, maar we hebben het vooral zelf gedaan. Het leek erop alsof iedereen dacht een stapje minder te kunnen doen. Uiteindelijk valt de bal nog twee keer verkeerd en is het 2-2… Deze wedstrijd moeten we natuurlijk winnen, dus deze tik zal nog wel even nadreunen.’

Bron: Voetbal International

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Mohammed Sylla Fan
Lid
Mohammed Sylla Fan

Het ligt niet aan de poppetjes, maar aan de instelling.  De spelers dachten, bewust of onbewust, dit doen we wel even. Je kon dit al te zien bij de  training.  Na de rode kaart van de speler van de Graafschap dachten de spelers “de buit is binnen de drie punten zitten in de tas” , met alle gevolgen van dien. Ik miste  inzet, de echte wil om te winnen.  Wat ik zag was lamlendig voetbal, dit moet beter.  Zaterdag tegen PEC Zwolle en ook tijdens de trainingen, wil ik strijd,  inzet, passie, beleving kortom BLOED ZWEET EN GOALEN. En dan maakt het mij niet uit… Lees verder »

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

maw dit wordt gewoon weer een zwaar seizoen onderin. geluk is dat de graafschap rechtstreeks zal degraderen dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

ik lees mensen hier nu weer over streppel beginnen en zelfs over de beste speler van het moment (Haemhouts)…

hebben die deze transferperiode dan echt liggen slapen onder een steen ofzo…?

je selectie is velen malen zwakker geworden. en je mist ook nog eens de 2 beste overgebleven aanvallers. en dan ook nog eens 2 centrale verdedigers.

dit is niet op te vangen voor een club als WII.

Cards
Lid
Cards

Desondanks moet je dan nog van een clubje als de graafschap kunnen winnen vind ik. Helemaal mee eens verder. Tot in ieder geval de kerst wordt het kiezelhard knokken voor elk punt en hopen dat er niet nog meer dragende spelers wegvallen. Zou een grote ramp zijn als haemhouts of falkenburg morgen van de trap af zou vallen.

streppel4president
Lid
streppel4president

begin eerst maar koppers te vervangen, doordekken heeft ie nog nooit van gehoord blijkbaar wat een drama, en d wuijtens is zonder jordens gewoon een hele matige verdediger en zijn broer stijn heeft het op dit moment ook niet echt en vd velden… Ach dat verhaal kent men hier vast ook wel, en lamprou keepte ook matig eerst laat ie de bal los ging net naast en dan die 2e tegen doelpunt… Blijf vort in je hok kostas!

wil
Lid
wil

Nadreunen?? Ja zeker bij de supporters.

wil
Lid
wil

Spelers moeten eens beseffen dat de supporters veel geld uitgeven voor een uitwedstrijd. En dan voor gek gezet worden door de spelers dat doet pijn. Heel veel pijn.

wil
Lid
wil

En waar is Nemec?? Toch niet voor niets aangetrokken.

hotseknots
Lid
hotseknots

Dit is wel een structureel onder Streppel. Hoeveel wedstrijden hebben we vorig jaar gewonnen met meer dan 1 doelpunt verschil?

Iedere keer als we voor kwamen te staan ging het team achteruit lopen te voetballen en werd het nog gelijk of wonnen we met samengeknepen billen de wedstrijd.

Dit moet toch wel te maken hebben met het voorzichtige taktische geschuif wat bij Streppel heilig is. Nooit eens vol op de aanval, pas als we achterstaan gaan de remmen los. En nooit eens doordrukken als de tegenstander rijp is voor de slacht.

 

Ere noord
Lid
Ere noord

Ik ben het daar over het algemeen niet mee eens. Waar Willem II de eerste Streppeljaren inderdaad speelde om niet te verliezen, wordt de laatste twee jaar gespeeld om te winnen. Druk naar voren en aanvallend wisselen. Wat Streppel nog moet leren is tactisch wisselen. Als het niet loopt, en het liep gisteren niet, dan moet je dingen om gaan zetten en daar slaagde hij niet in. Het probleem lag en ligt op het middenveld dat onvoldoende aansluit én teveel balverlies leidt en daar had hij een omzetting moeten doen. Haemhouts eruit, Falkenburg op 10 (die is het beste als… Lees verder »

@win
Lid
@win

Tuurlijk. Haemhouts eruit. De beste man van de laatste weken…

Probleem is dat het veld niet breed gehouden werd, zeker niet tegen 10 man. Daar is de winst te halen. En dat bereik je alleen met echte buitenspelers en dat zijn Andersen (gisteren onzichtbaar) en Van der Velden niet.

Maar blijf vooral hakken op Haemhouts, de enige die momenteel voetbal in de ploeg brengt.

Pilske
Lid
Pilske

ik ben een enorme fan van Streppel maar wat een onzin kraamt hij nu uit: ”dan roep je het over jezelf af”

Streppeltje had gewoon vol op de aanval moeten spelen tegen verdomme 10 man.  wellicht had hij de heren in de rust kunnen vertellen dat het tempo omhoog moest en al heelmaal na die rode kaart. Leek wel of wij met 10 man stonden. nee streppeltje heeft zich laten verrassen en dat is verkeerd uitgepakt. Nu Zwolle thuis maar een pak rammel geven toch Jurgen?

Ere noord
Lid
Ere noord

Het is niet de eerste keer dat we tegen 1o man in de problemen komen. Eerder tegen Utrecht en tegen Vitesse was het maar goed dat rood pas op het einde viel.

Kom je met 11 tegen 10 dan moet je dingen omzetten en tactisch omzetten is niet de sterkste competentie van Streppel.

Voor de rest wil ik benadrukken dat ik de laatste jaren echt geniet van de manier waarop Streppel laat spelen. Maar een beetje zelfkritiek kan geen kwaad.

Dirruk
Lid
Dirruk

Dit ga je niet menen Ere noord.

Straks ga je nog zeggen dat je het altijd al in Streppel hebt zien zitten.

 

Is je account misschien weer gehackt? Was al een keer eerder gebeurd toch?