Teller verkoop SCC door 9000 grens

25
2582

U PDATE: MAANDAG 15 December, 12.00 uur

De verkoop van de halve SCC blijft goed doorlopen. De teller staat inmiddels op 617 verkochte kaarten. Het total voor het seizoen staat daarmee op 9.009.
In de afgelopen 10 jaar werden er nog nooit zoveel halve SeizoenClubCards verkocht rond de winterstop! #tricoloresgaanvoor10

De Kingside en vak N zijn UITVERKOCHT.

Door het aantal verkochte halve SCC is de teller voor het totaal aantal verkochte SCC de grens van 9.000 kaarten door; totaal 9.009 stuks.

Bestel nu nog je halve SCC via www.willem-ii.nl en beleef ze alle 10 (wedstrijden). Willem II beleeft een sterke start van het seizoen. Vele supporters waren getuige van mooie thuisoverwinningen tegen AZ, NAC Breda en sc Heerenveen. En wat denk je van de geweldige stunt in de Kuip en de belangrijke uitoverwinning tegen Heracles Almelo? Willem II staat mooi in het linkerrijtje! Wil jij ook geen wedstrijd van de Tricolores meer missen?

Verkoop halve SCC loopt door tot en met 31 januari 2015.

10redenen_goedkoop Beleef ze alle tien in het Koning Willem II Stadion!

Op 10 november start de verkoop van de halve SeizoenClubCard. Deze halve SCC start met de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op zondag 18 januari. Maar als je er op tijd bij bent krijg je de wedstrijd tegen PEC Zwolle er bij. Met deze wedstrijd speelt Willem II dan nog tien keer thuis, waaronder de duels met Ajax, Feyenoord en FC Twente. Houd deze website en onze Social Media de komende weken goed in de gaten voor meer informatie over de halve SCC verkoop. De komende tien weken geven we iedere week een heel goede reden voor een halve SCC:

Reden 1: Passie en sfeer
Passie en sfeer ontbreken nooit in het Koning Willem II stadion. Door mooie sfeeracties van het publiek, het 90 minuten lang zingen en aanmoedigen en de passie op veld en tribune is elke thuiswedstrijd van Willem II een heerlijk voetbalavondje uit!

Reden 2: Trots van het voetballand
Willem II, trots van het voetballand: Strijdlustig, bruisend, betrokken. Een sterke achterban, mooie iconen, altijd aanvallend en aantrekkelijk voetbal willen spelen en passie op en buiten het veld. Een historie om trots op te zijn met kampioenschappen en deelname aan de Champions League. En trots was Tilburg afgelopen zomer toen het kampioen werd in de Jupiler League en zo weer terugkeerde op het hoogste niveau. Jurgen Streppel heeft belangrijke spelers aangetrokken waardoor er nu een selectie staat waar we trots op mogen zijn en waar we dit seizoen nog veel van kunnen genieten.

Reden 3: Roem en Glorie
Willem II kent een historie met verschillende gloriejaren. Mooie jaren met of zonder prijzen. Maar het rijtje met titels is er een om als Willem II fan trots op te zijn: Landskampioen in 1915/16, 1951/52, 1954/55, Kampioen Eerste Divisie: 1957/58, 1964/65, 2013/14 Winnaar KNVB beker: 1943/44, 1962/63 Winnaar Zilveren Bal: 1916, 1917, 1921 Club van het Jaar: 1986/87, 1989/90, 1998/99 Deelname Europacup I/Champions League: 1999/2000 Deelname Europacup II: 1963/64 Deelname UEFA Cup: 1998/99, 2005/06 Na enkele wisselvallige jaren zijn we nu op de goede weg terug. Op weg om weer een stabiele Eredivisieclub te worden en wie weet volgen er in de toekomst weer tijden vol roem en glorie. En daar wil je als Willem II fan onderdeel van uitmaken! Reden

4: Goeiekoper gao nie!
Wil jij heel goedkoop naar wedstrijden van Willem II? Dat kan, als je vanaf 10 november een halve SCC koopt! Als je er op tijd bij bent krijg je 10 wedstrijden, waaronder de duels met Ajax en Feyenoord, voor een wel heel schappelijke prijs. Hieronder staan de prijzen nog eens uitgelicht. Daarnaast kunnen ook de huidige SCC houders voordeel halen uit de halve SCC actie, houd hiervoor de komende week de site en social media in de gaten! Kom dus vanaf 10 november een halve SCC halen en ben er de tweede helft van het seizoen bij… Goeiekoper gao nie!

Reden 5: John Beerens en Kingo gaan voor 10! Willem II heeft een sterke achterban. Supporters die al jarenlang fan zijn van Willem II. En dat is voor velen allemaal begonnen in het Kidsvak van Willem II. Aan de hand van je vader of moeder naar de wedstrijd en meteen besmet geraakt met het Rood-Wit-Blauwe virus. De jeugd is de toekomst! Daarom sporen we ook de jeugdige Willem II fans aan een halve SeizoenClubCard te kopen voor vak K. Voor maar 40 euro zit je maar liefst 9 wedstrijden op de tribune, als je er op tijd bij bent kun je de Tricolores zelfs 10 wedstrijden aanmoedigen.

Reden 6: Hoogtepunten van de eerste seizoenshelft
Opnieuw is Willem II dit seizoen weer actief op het podium waar het hoort; de Eredivisie. En dat we er thuishoren is te zien in het Koning Willem II stadion en op de ranglijst! De Tricolores bezetten zelfs af en toe een plek in het linkerrijtje. Elke tegenstander heeft het moeilijk tegen Willem II en dit zetten we steeds meer om in punten. Mooie overwinningen op AZ, NAC Breda, Heracles Almelo en sc Heerenveen bewijzen dat. En wat te denken van de verrassing in de Kuip?

Willem II heeft al mooie hoogtepunten gekend deze eerste seizoenshelft en dit worden er alleen maar meer de tweede seizoenshelft. Wil jij er dan bij zijn? Bestel dan nu je hier halve SeizoenClubCard!

Reden 7: Massaal achter Willem II!
Elke thuiswedstrijd komen er weer hordes Willem II fans naar het Koning Willem II stadion. Het uitvak tijdens uitwedstrijden zit vaak helemaal vol. Er zijn nu al meer halve SeizoenClubCards verkocht dan de afgelopen jaren… Supporters, BN-ers en voetbalkenners staan massaal achter Willem II. Maar het stadion kan voller… Daarom geven de spelers van Willem II, Jurgen Streppel, supporters en bekende Nederlanders deze week allen een reden waarom jij de tweede seizoenshelft in het stadion hoort te zitten! Eerlijk gezegd kunnen wij geen reden bedenken om er géén te kopen, dus bestel hier je halve SeizoenClubCard!

Reden 8: Stoere kerels door de jaren heen
Willem II heeft in haar historie al vele grote namen in de gelederen gehad. Spelers of coaches die bij de Tricolores een glansperiode beleefden voordat ze een stap hogerop deden en de coryfeeën die jarenlang, en nog steeds, het gezicht van de club waren. Dit huidige team brengt waarschijnlijk opnieuw enkele sterspelers voort. Zij komen dan in de voetsporen van personen als Piet de Visser, Co Adriaanse, Bud Brocken, John Feskens, Marc Overmars, Jaap Stam, Jean-Paul van Gastel, Sami Hyypiä, Tomás Gálasek, Joris Mathijsen en Arjan Swinkels. Namen waar alle Willem II fans trots op (mogen) zijn.
Wil jij later kunnen zeggen; ‘Samuel Armenteros? Die heb ik nog in het shirt van Willem II zien spelen!’ En wil jij de stoere kerels van het huidige Willem II vaker in actie zien dit seizoen?

Reden 9: Word geen teletekstsupporter
Willem II speelt leuk en attractief voetbal dit seizoen. In een sfeervol Koning Willem II stadion pakken we de nodige punten. Elke wedstrijd is het weer een belevenis om in het stadion te zitten. De supporters die 90 minuten achter de club blijven staan. Het kippenvel moment toen het stadion ontplofte na de winnende van Braber tegen NAC Breda… Dit krijg je niet mee als je de wedstrijd volgt op televisie in plaats van op de tribunes. Daarnaast organiseert Willem II regelmatig allerlei activiteiten op het veld en rondom het stadion. Daarom: kom van die bank af en kom naar het stadion het resterende seizoen! Word geen teletekstsupporter en beleef de tweede seizoenshelft in het Koning Willem II stadion!

Bestel dan nu hier nog je halve SeizoenClubCard! 

Dus bestel via www.willem-ii.nl een halve SeizoenClubCard en ben er bij tegen Ajax en Feyenoord!

25 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments