#ThursdayTalk – Fernando Lewis

7
1631

In de tweede #ThursdayTalk was het woord aan publiekslieveling Fernando Lewis. Via Instagram Stories gaf de grappenmaker antwoord op de ingezonden vragen. We hebben de Q&A weer voor jullie samengevat.

LEEEEWWWWIIIISSSS
Het voelt goed om mijn naam ieder weekend te horen en het geeft natuurlijk positieve energie en dat kan ik uiteindelijk overbrengen in good vibes. Daarmee probeer ik het team te helpen.

Wat is je allergrootste angst op voetbalgebied?
Dat is denk ik toch wel dat je ineens neervalt op het veld. Je hebt het de afgelopen jaren vaker gezien, bijvoorbeeld bij Nouri. Dat doet wel wat met je. Ik hoop dat het niemand meer overkomt.

Wie is jouw idool?
Dat is een goede vraag! Ik denk dat ik geen voorbeeld heb. Ik moet gewoon naar mezelf kijken en proberen het uiterste eruit te halen. Ik kijk naar mezelf en niet naar anderen.

Wat is leuker: aanvallen of verdedigen?
Ik was vroeger aanvaller, maar ik vind verdedigen op dit moment leuker. Daar kan ik mijn energie in kwijt.

Meek Mill of Drake?
Het zijn twee goede artiesten, maar dan kies ik toch voor Drake. Omdat hij net als ik gewoon lauw is. We chillen toch, je weet toch en daarnaast maakt hij ook nog goede poku’s. Dus bij deze: Drake, shout-out naar jou!

Wie is de beste speler van de selectie?
Ik heb net gezien door wie deze vraag is ingestuurd. Dus bij deze Dries; jij bent de beste speler jongen. Hou dit vast!

Lewis in Oranje!
Lewis in Oranje heb ik ook vaak voorbij horen komen. Natuurlijk sta ik open voor het Nederlands elftal. Dus, Ronald: als je mijn nummer hebt, bel me gewoon. Ik sta er voor open om voor het Nederlands Elftal te spelen. We zien wel wat er nog gaat gebeuren de aankomende jaren.

Op welke plekken in Tilburg kom je graag?
Waar ik vaak graag kom in Tilburg is Dries (Saddiki). Want elke keer als ik bij Dries kom, maakt hij Marokkaanse thee. En ik kom speciaal voor die Marokkaanse thee naar Dries toe. Hij zorgt goed voor mij, dus ik heb hem ff aan het werk gezet dat hij voor mij moet zorgen, als ik alleen ben in Tilburg. Dus Dries je weet zelf ik kom vaak bij je langs. Bij deze: hou ‘m vast jongen!

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments