#ThursdayTalk – Daniel Crowley

7
2202

De selectie bereidt zich voor op een nieuw seizoen en natuurlijk neemt ook het social media team van Willem II ons weer mee achter de schermen. Zoals we inmiddels van ze gewend zijn.

Gisteren verscheen er een nieuwe toffe rubriek op Instagram, genaamd: #ThursdayTalk. Het idee? Een speler beantwoordt vragen die via Instagram stories worden gesteld door fans. Daniel Crowley kreeg de primeur en aangezien deze rubriek ongetwijfeld aan een aantal fans voorbij is gegaan, hebben we de Q&A voor je samengevat.

Hoe komt je aan het nummer 14?
Er schuilt geen echte reden achter dit nummer. Mijn favoriete nummer is eigenlijk 10 en als kind gebruikte ik vaak nummer 4. Dus 10+4 is 14.

Wat vind je van je eigen stadion song?
Ik vind mijn eigen nummer heel erg tof. Het is een geweldig gevoel als ik op het veld sta en de supporters zingen het lied voor mij. Bedankt fans!

Hoe was het om met Arsène Wenger te werken?
Hij was een hele goede trainer. Een van de beste van de wereld. Het is een voorrecht dat ik met hem mogen werken en ik houd goede herinneringen over aan die periode.

Heb je nog contact met mensen van Arsenal? Zo ja, wie?
Ja, ik heb nog steeds contact met veel spelers. Spelers als Jack, Glen Kamara, Chuba Akpom en Alex Iwobi. Het zijn goede vrienden van mij en dat is waar het voetbal ook over gaat.

Wie is je leukste teamgenoot?
Dat is Fernando Lewis. Hij is echt gek. Altijd aan het lachen en grappen aan het maken. Een klein beetje stom soms, maar het is goed om hem er in de kleedkamer bij te hebben.

Wat was je favoriete wedstrijd van afgelopen seizoen?
De halve finale in de KNVB beker tegen AZ. Die wedstrijd had alle emoties. Het was geweldig dat alle fans het veld op kwamen!

Wat vind je van de supporters?
De supporters hier zijn fantastisch. Ze zijn echt crazy en luidruchtig. Ze geven ons een zetje in de rug als we ze nodig hebben. We hebben ze volgend seizoen weer hard nodig dus jullie moeten zeker een seizoenkaart kopen.

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments