Thomas Kok vertrekt op huurbasis

6
1811

Thomas Kok vertrekt op huurbasis naar Dordrecht. De Tilburgse jongeling hoopt daar meer speelminuten te krijgen dan dat hij hier kreeg onder Erwin van de Looi.

Willem II heeft wel uitgesproken toekomst in Thomas te zien. Om deze reden heeft Willem II het contract van Thomas verlengd tot medio 2019.

Bij de Schapenkoppen zal Thomas gaan samenspelen met Andreias Calcan, die eveneens door Willem II is uitgeleend aan Dordrecht.

Wij wensen Thomas heel veel succes en we hopen dat hij als een volwassen speler terug keert zodat hij zijn minuten kan gaan maken in het eerste elftal van zijn cluppie!

Bron: www.willem-II.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Fooligan
Lid
Fooligan

nieuw contract tot medio 2019. Dat is dus alleen zodat hij eind van het seizoen niet transfervrij is. Tenzij er een optie in zit spreekt dit niet echt veel meer vertrouwen uit….

JTW
Lid
JTW

Als je hem nu uitleent met aflopend contract, dan zeg je eigenlijk al direct we willen van jou af, maar je hebt zelf nog recht op het uitdienen van je contract. Nu laat Willem II blijken dat ze het in hem zien zitten, maar dat hij wel wat waar moet gaan maken komend half jaar om zich te bewijzen!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Schijnbaar zijn ze wat extra ruimte vrij aan het maken voor 2 verdedigers…

Heb geen beeld van deze speler, dus kan hem ook niet beoordelen.

Wally58
Lid
Wally58

Speler voor verdedigende middenvelder of centrale verdediger maar moet sterker worden door speelminuten te maken, terecht verlengd goede instelling en Tilburger.

JTW
Lid
JTW

Maar zijn debuut (uit nood dus) juist gemaakt als rechtsback. Apart!

Wally58
Lid
Wally58

ja puur uit nood speelt al vanaf zijn jeugd als centrale verdediger of verdedigende middenvelder en nooit als back gespeeld.