‘Terugkeren naar Anderlecht heeft weinig zin’

6
1286

Samuel Armenteros heeft niet de illusie dat hij in de toekomst nog van waarde zal zijn voor Anderlecht. De Zweedse spits komt dit seizoen op huurbasis uit voor Willem II, nadat hij vorig seizoen al door de Belgen werd uitgeleend aan Feyenoord. Namens de Tricolores maakte hij dit seizoen reeds drie goals in zes wedstrijden.

“Terugkeren naar Anderlecht heeft niet veel zin, volgend seizoen. Ook al scoor ik hier dertig keer, ze willen me toch niet hebben”, zegt Armenteros realistisch in gesprek met TwenteSport. De aanvaller erkent dat hij, hoewel hij het naar zijn zin heeft in Tilburg, niet daar is waar hij had willen zijn. “Anders had ik wel Champions League gespeeld. Ik wilde met Anderlecht Europa in en om het kampioenschap meedoen, maar voor mij heeft het niet uitgepakt zoals ik wilde.”

Armenteros verdiende zijn transfer naar Anderlecht halverwege het seizoen 2012/13, nadat hij een sterke serie had neergezet bij Heracles Almelo: negen goals in de eerste achttien wedstrijden. Uitgerekend die club deed hij zaterdag pijn door twee van de drie doelpunten van Willem II op zich te nemen. Uit respect voor de Almeloërs vierde Armenteros zijn goals ingetogen.

Bron: www.voetbalzone.nl

heracles - willem II

 

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments