Teller Willem II – ADO Den Haag richting 12.500 (kassa om 18.30 uur open)

1
648
Foto: Toin Damen

Vrijdag 14 december spelen de Tricolores de laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie van het kalenderjaar 2018. Die avond is ADO Den Haag om 20.00 uur de tegenstander in het Koning Willem II stadion. 

Inmiddels zijn er ruim 12.000 kaarten verkocht, en de teller loopt richting 12.500. Voor de lange zijde (E/F/G/H/J) zijn in totaal nog ruim 300 kaarten te koop. Voor vak K nog 30 kaarten, vak L-M-N zijn bijna uitverkocht. Nog voldoende kaarten voor LS en O.

ADO zal tussen 300 en 400 supporters meenemen.

Kaarten voor Willem II – ADO zijn t/m vrijdag 20.00 uur online te bestellen via www.besteljekaartje.nl. Midweeks kun je ook bij de stadionreceptie voor kaarten terecht. De receptie in het stadion is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Dat geldt vrijdag, op de wedstrijddag, ook.  

De stadionkassa’s zijn van 18.30 uur tot de aftrap geopend. Naast kaarten voor Willem II – ADO zijn bij het kassagebouw ook kaarten voor de bekerwedstrijd tegen AFC te koop.  

Vier kaarten per account
Voor de wedstrijd tegen de ADO kunnen geregistreerde Willem II supporters maximaal vier kaarten per account bestellen. Als je een SeizoenClubCard hebt of als je al eerder een los kaartje aangeschaft hebt, sta je al in ons systeem en ben je dus geregistreerd. Nog niet geregistreerd? Geen probleem! Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie in het Koning Willem II stadion.

Speciale kindertarieven
Wist je dat er voor kinderen t/m 12 jaar voor elke wedstrijd kindertarieven gelden? Het kidsvak (vak K) wordt elke wedstrijd druk bezocht en uiteraard hanteren we ook op andere vakken vaste lage prijzen voor kinderen, zo zit je vanaf €10,50 al achter de goal!

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments