Teller Vitesse: 568 verkocht!

19
5732

11-3-2020 11.59 uur

21-03-2020 19.45 uur
KingZine bussen:157 verkocht=23 beschikbaar
Supportersclub bussen: 90 verkocht=90 beschikbaar
Vak E bussen: 120 verkocht= VOORLOPIG UITVERKOCHT!
Autocombi: 201 verkocht=173 beschikbaar
Totaal:568 verkocht =432 beschikbaar

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Wedstrijd gaat NIET door.

Glijpartij
Gast
Glijpartij

Bedoel het echt niet lullig, maar mocht hij zonder publiek gespeeld worden door corona, word het dan gewoon terugbetaald? Bussen zullen al gehuurd zijn ga ik vanuit.

Glijpartij
Gast
Glijpartij

Danku!

JTW
Lid
JTW

Natuurlijk fantastisch om te zien hoe erg Willem II leeft. Grote uitvakken zoals bij Feyenoord en Vitesse uitverkopen zonder dat daar een actie voor nodig is, super! Zeker als je de uitwedstrijden 20 jaar geleden in het CL-tijdperk hebt meegemaakt waar je soms met een half gevulde bus naar de andere kant van Nederland ging. Anderzijds kun je qua sfeer in het uitvak beter een kleiner uitvak hebben gevuld met enkel fanatiekelingen dan, zoals gisteren bij Feyenoord ook weer het geval was, een groot uitvak voor de helft gevuld met dagjesmensen. De sfeer was niet slecht, maar we kunnen echt… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Gezien de wedstrijd en de omstandigheden was de sfeer prima maar de lat kan altijd hoger. Vitesse leent zich wel voor een top wedstrijd. Als we er daar ook een thuiswedstrijd van kunnen maken met 1000 man dan gaan we daar gewoon 3 punten meenemen!

Huphuphup
Lid
Huphuphup

Ook ik vond de sfeer gisteren helemaal niet zo slecht, zelfs best goed. Het was wel duidelijk dat een trommel echt wat toevoegt. Bij sommige liederen werd het tempo weer na twee zinnen opgevoerd tot “tempo Paul Elstak”… Hierdoor ging alles door elkaar en haken veel mensen vroegtijdig af. Ondanks dat, vrijwel de gehele wedstrijd geluid uit het uitvak.

Stijn
Gast
Stijn

Ik ben geen fan van Willem II maar vind het wel leuk om te zien hoe jullie als supporters zijn gegroeid de laatste jaren, zowel qua aantallen als de sfeer die jullie creëren. Gister heb ik het eerste half uur gekeken op Fox en het uitvak was het enige dat je hoorde! Dus ik zou maar mooi trots zijn op wat jullie nu hebben!

Bass
Gast
Bass

Ik denk dat er gisteren een groot verschil in de beleving van het linker- en rechter uitvak zat. Veder merk ik bij mezelf iedere keer weer dat die grafsfeer in de kuip al mijn plezier in het spel doet verdwijnen. Alles is daar negativiteit. Ze scoren, ze provoceren. Ze verliezen, worden agressief. En als ze dat niet doen zijn ze stil, of ze fluiten voor de lol nog een paar van hun eigen spelers uit. Verschrikkelijke plek

Let It Snow
Lid
Let It Snow

Tilbo kunnen jullie dees artikelke nie ff offline gooien. Ik krijg pas volgende week uitbetaald en maak me zorgen of ik wel mee ga kunnen mee die gekke kruiken hier ammel de laatste tijd.

Nee zonder grappen. Dit zijn de maanden waar de prijzen/kwalificaties worden uitgedeeld. Spanning neemt toe, iedereen wil er bij zijn, mooi om te zien. We moeten ala cristiano ronaldo ff pieken komende 2/3 maanden en we spelen misschien wel gewoon in de EL!!

HOS
Lid
HOS

Het worden hele leuke weken zo de laatste wedstrijden. Ik heb er even het programma bij gepakt en de resultaten uit het verleden. Plek 4 58 (2016)- 66 (2017)- 62 (2018)- 59 (2019) punten Plek 5 53 – 54 – 51 – 53 punten We hebben met nog 9 wedstrijden 44 punten, dus plek 5 is echt heel realistisch op basis van de afgelopen seizoenen. Voor plek 4 wat rechtstreeks europees oplevert als Feyenoord de beker wint, moeten we toch wel 6 van de laatste 9 wedstrijden winnen. Ik heb even met mijn rood wit blauwe bril de toto ingevuld… Lees verder »

kukeltje
Lid
kukeltje

PSV heeft nu 49 punten met nog 8 wedstrijden te gaan. Laten we zeggen dat ze van die 8 wedstrijden er 5 winnen, 2 verliezen en 1 gelijkspelen. Dan zie ik het nog vrij gunstig voor Willem II, want PSV laat de laatste wedstrijden niet veel punten liggen. Ze komen daarmee op een totaal aantal punten van 65 punten. Om daarboven te komen moet Willem II 22 punten halen uit zijn laatste 8 wedstrijden. Dat betekent dat we met 1 verliespartij het al niet meer halen. De 4de plaats is dus (oké, bijna dan) zeker niet haalbaar. Het wordt al… Lees verder »

peer
Gast
peer

naah, er moeten nu echt meer kaarten gekocht gaan worden mensen

Let It Snow
Lid
Let It Snow

sarcasme mannen

Zero13
Gast
Zero13

Come om, cheer the boys

Pilske
Lid
Pilske

Tilburg make some noice…..

Maaszult
Lid
Maaszult

Nondeju dat gaat hard!

Kingo fan
Gast
Kingo fan

Nee hoor. De titel was missleindend

Rijenaar
Lid
Rijenaar

10 jaar geleden waren we blij met dit aantal, dus ja het gaat hard als de teller na een dag op 288 staat.

peer
Gast
peer

uhm